Dnes v 1:10, pul kila, tri metry, totiz naopak, se nam narodil Boris s poradovym cislem 4 a ja se timto hlasim mezi fotriky, tatuldy a spol.
Byl to docela fofr a vsichni jsou naprosto v pohode.
Na benzin v zilach to samozrejme vypada naprosto urcite .
Maiali nel Fango!
Všichni gratulujou, já budu ta černá sudička, bo už mám nejmladší ratolest 18letou.
Dobře ti tak, dítě je boží trest za šu..ní Doufej, že budete všichni zdraví minimálně dokud to nevykopeš z domu a jedinej lék na pubertu v případě intenzivního styku s kontaminovanou osobou je pravidelná dávka chlastu.
Zatím je brzo, ale dočkáš se
Takže prozatím nechť se břicho dobře zatahuje, mléka je dost, kraken dlouho a v klidu spí a ty už si poradíš
Jo a od začátku makej na tom, aby se nenaplnilo heslo dnešních dospívajících - dokud máma funí, nepohnu se od ní.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
gratulace samozrejme i tady
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Medik napsal:
Všichni gratulujou, já budu ta černá sudička, bo už mám nejmladší ratolest 18letou.
Dobře ti tak, dítě je boží trest za šu..ní Doufej, že budete všichni zdraví minimálně dokud to nevykopeš z domu a jedinej lék na pubertu v případě intenzivního styku s kontaminovanou osobou je pravidelná dávka chlastu.
Zatím je brzo, ale dočkáš se
Takže prozatím nechť se břicho dobře zatahuje, mléka je dost, kraken dlouho a v klidu spí a ty už si poradíš
Jo a od začátku makej na tom, aby se nenaplnilo heslo dnešních dospívajících - dokud máma funí, nepohnu se od ní.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
morabo napsal:
Dnes v 1:10, pul kila, tri metry, totiz naopak, se nam narodil Boris s poradovym cislem 4 a ja se timto hlasim mezi fotriky, tatuldy a spol.
Byl to docela fofr a vsichni jsou naprosto v pohode.
Na benzin v zilach to samozrejme vypada naprosto urcite .