Mám dotaz, ale z trochu jiného soudku. Nechtěl jsem zakládat nové téma. Když jsem sunadával plasty, tak jsem zjistil, že mi tam "trčí hadička". Začíná někde na úrovni baterky a jde dolu a ž k pravé stupačcce. Je tenoučká a normálně dutá. Nevíte kčemu je, případně kde by měla být? Je mi divný, že by tam byla jen tam zasunutá.
Aktuálně: BMW R1200GSA 2017
Ex: BMW F 650 GS 2004 Vidět a hlavně být viděn !
MMirek napsal:
Mám dotaz, ale z trochu jiného soudku. Nechtěl jsem zakládat nové téma. Když jsem sunadával plasty, tak jsem zjistil, že mi tam "trčí hadička". Začíná někde na úrovni baterky a jde dolu a ž k pravé stupačcce. Je tenoučká a normálně dutá. Nevíte kčemu je, případně kde by měla být? Je mi divný, že by tam byla jen tam zasunutá.
Videl bych to na vyvod z klasicke, kyselinove baterie.
R 1100 GS r.v. 1995 www.tomphotos.eu
gumová hadice a kyselina? a kam by se měla případně strčit ? Je tam nějaký vývod vidět? zítra jí budu mít rozmontovanou, tak bych to udělal
Aktuálně: BMW R1200GSA 2017
Ex: BMW F 650 GS 2004 Vidět a hlavně být viděn !
MMirek napsal:
gumová hadice a kyselina? a kam by se měla případně strčit ? Je tam nějaký vývod vidět? zítra jí budu mít rozmontovanou, tak bych to udělal
Jestli máš bezúdržbovou baterii tak nikam a na klasické kyselinové to poznáš na první pohled
Nevyškubávat !!!:o dneska maš gelovku, zítra budeš rád za klasiku... a pak budeš nadavat že ti tam nejde dát ... Klidně jí tma nech.. ničemu tam nepřekáží.