Dnes v Pelhřimově jsem byl seřván od obsluhy, že jsem při tankování nesesednul z motorky,nesundal přilbu a nevyndal klíčky se zapalování.Podotýkám,že jsem otevřel Schubertku i sluneční clonu a klíčky vyndal se zapalování a otevřel nádrž.Je pravda ,že tankuji v sedě,aby byla nádrž na max. Paní se do mě pustila,že je nové nařízení a zkusila mi dát přednášku.Tak nevím!
Upravil lafi dne 05.05.2012 21:19
Nové nařízení můžou mít tak oni, aby to vyžadovali a hlídali, stejně tak někde chtějí platit předem - což pokud nutně nepotřebuju nabrat tak automaticky odmítám a jedu jinam (minimálně proto, že chci platit kartou a plnou a to nevím kolik bude).
/Flare
To je pěkný, řvát na zákazníka. Asi bych jí hodil pistoli na zem a jel ke konkurenci.....*pissed*
Jestli to mají jako nové předpisy, minimálně by to měli prdnout ke stojanum jako info, aby se o tom člověk jaksi dozvěděl.....
kaca napsal:
To je pěkný, řvát na zákazníka. Asi bych jí hodil pistoli na zem a jel ke konkurenci.....*pissed*
Jestli to mají jako nové předpisy, minimálně by to měli prdnout ke stojanum jako info, aby se o tom člověk jaksi dozvěděl.....
Když jsem tankoval, tak venku kouřila,přednášku mi dala až při placení*pissed*
Pri tankovani davam dole tankvak, takze musim zosadnut. Celkovo, co som cital, tak sa neodporuca sediet na moto, ked clovek tankuje. Prilbu neskladam (mam to v ***) a kluce vytahujem, pretoze neverim nikomu
Pani mala mozno skusenosti s nejakymi dobrakmi, co natankuju v anonymite (s prilbou na hlave) a zdrhnu... treba sa im podakovat ****om ze nam robia dobre meno. sliver
kaca napsal:
Když jsem tankoval, tak venku kouřila,přednášku mi dala až při placení*pissed*
No tak to už je úplně mimo....asi měla pravidelní měsíční nával nervozity
Je pravda, že se určitě najde magor, kterej takhle natankuje a ujede bez placení, ale z druhý strany takovejhle přístup je taky na nic... No příště si tam dáš pozor
na shellce mají novej předpis kvůli nějakýmu motorkáři co tankoval v sedě zavrávoral a jebnul ssebou na zem a rozcáknul tam bebzín p ozemi. Každopádně je to jen jejich problém a k zákazníkovi by měli bejt slušný, zvlášť když benzín stojí takovou dardu.
BMW R1250GS Adventure HP, Yamaha WR450F 2019. Yamaha WR250F 2015
Každý víte, kde má Dakarka nádrž, takže slézat musím... Helmu ale nesundavám a to ani v případě Uvex Enduro... Vyklápěčku už vozí Klárka... Nikdo mi nikdy nic neřekl a kdyby ano, neřešil bych to... Může přece od pokladny vypnout pistoli, když vidí, že se děje něco, co je proti jejich gustu... Jak už psal kolega výše, okamžitě bych odjel ke konkurenci, pokud možno hned k té přes silnici, pokud tam nějaká je...
U Shellky v Jablonci nad Nisou to na mě jedna paní z obsluhy zkoušela s interními předpisy taky. Že slézt a helma a zákaz odtlačit natankovanou motorku od stojanu stranou (jdu na kafe a nechci se k motorce dvakrát vracet, odtlačil jsem ji před shop..).
Na všechny problémový situace, u nás i v cizině, mám jednoduchý recept:
Úsměv...!
Paní jsem s úsměvem odvětil, že jejich interní předpisy nemůžu znát, protože jejich oběžníky až do naší vesnice nedojdou. Nedávno nám totiž koleje vytrhali indiáni a pošťáka i se saněma a se psy sežral medvěd...
No a bylo po všem...
A když už daleko smířlivějším tónem dodala, že teda ať už si to příště pamatuju, zase s úsměvem přišel můj return, že být jí, tak na to fakt nespoléhám. Copak i její manžel si za půl hodiny pamatuje to, co mu řekla?
Ne...
No prosím, a to ho k tomu cvičí daleko dýl než mě...!
Při odchodu jsem fakt problém už neměl a pochybuju, že byla nas*-raná...
Jednou jedinkrát se mi stalo( už je to pár let zpátky),že mi obsluha na pumpě nezapla stojan(jak ko.kot jsem Biga přetláčel uplně ke všem ostatním stojanům),dokud jsem si nesundal helmu.V té době jsem měl vyklápěčku,sice odklopenou ale s kuklou pod helmou. Od té doby jsem nikde problém neměl.Přijedu k pumpě,sedim na mašině,sundám brýle,odemknu bandu a tankuju. To spíš víc,než obsluha pump,mě se.rou plechovkáři,kteří naschvál zdržují u stojanu.Viz včera jedna pí.ča...
Upravil Kubrt dne 06.05.2012 10:19
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Novej napsal:
na shellce mají novej předpis kvůli nějakýmu motorkáři co tankoval v sedě zavrávoral a jebnul ssebou na zem a rozcáknul tam bebzín p ozemi. Každopádně je to jen jejich problém a k zákazníkovi by měli bejt slušný, zvlášť když benzín stojí takovou dardu.
ono jim nejde o rozlitý benzín,ten se odpaří,ale oto co na té zemi zbyde aby zákazníci neviděli co se prodává za svinstvo
tankuji bez helmy,motorku stavím na hlavák ať se tam vleze o 0,5L víc,občas sem tankoval i s helmou,když jsem spěchal,někdo remcá,někdo ne,to asi podle zkušenností s motorkáři,nebo i autaři
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
Do dneška, než jsem si přečetl radoskovu odpověď jsem razil heslo: "Jak Vy k mi, tak mi k Vy" Vyzkouším úsměv a dotyčného pošlu do řitě...
GSA 1250 Rallye 2024
slusna motorka se tankuje na bocaku... jeste se divte, ze si na vas dovolujou
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
hicks> správná motorka má nádrž nad motorem, způsob tankování si každý zvolí podle libosti a ne, aby mě nutilo opouštit sedlo tankování PHM (platit chodí žena) ...
GSA 1250 Rallye 2024
Stewe napsal:
hicks> správná motorka má nádrž nad motorem, způsob tankování si každý zvolí podle libosti a ne, aby mě nutilo opouštit sedlo tankování PHM (platit chodí žena) ...
Boha ale to mas fajnovo zariadene. Pozicaj mi ju - na to tankovanie Hned potom vratim, neboj.
Béďo
Taky sem se s tim setkal na Shellce tam mi teda paní říkala že děkuje že sem slezl, sem na ni koukal jak padlej z višně, protože sem neměl ponětí o jejich interních předpisech tak mi to vysvětlila a já bez jedinýho naštvanýho slova odfrčel. Holt záleží na koho natrefíš...
Stewe napsal:
ja videt na moji pumpe nekoho na tak pochybny motorce, jako je dvanactka, jak jeste neslejza, nesundava helmu a strka si pistoli nekam k mistum, o kterych se ve slusne spolecnosti nemluvi, asi budu mit zarez na brokovnici
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2