Dneska jsem jel v obci více něž 50 (nevím o kolik tachometr dost přeměřuje) pravděpodobně jsem byl vyfocen, ale nezastavili mě (stáli tam s trojnožkou). Za jak dlouho přijde oznámení (fotka) a jak mě na motorce identifikují?
F 650 GS (00)
MarekHK napsal:
Dneska jsem jel v obci více něž 50 (nevím o kolik tachometr dost přeměřuje) pravděpodobně jsem byl vyfocen, ale nezastavili mě (stáli tam s trojnožkou). Za jak dlouho přijde oznámení (fotka) a jak mě na motorce identifikují?
ty mas SPZku vepredu, nebo proc se nervujes.
Mne tohle delaj co 2 tejdny 17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
No to sice nemám ale stáli tam dva a jeden mel desky jak kdyby si neco zapisoval. Tak jestli se nahodou neotácí a nedela si zbytecny poznamky F 650 GS (00)
Pokud Tě nezastavili na místě, řekl bych, že je to bez problémů. A kdyby se přece jen někdo snažil, nikdo přece nemusí vyzvedávat veškerou poštu... Přestupek (jakýkoliv) je ze zákona promlčený po 1 roce, tedy pokud nezačne jeho řešení.
... ač se to chystají změnit ..tak ještě stále funguje "institut osoby blízké" ... takže : já to neřídil a řídila to mě osoba blízká, tudíž nemusím sdělovat ...
... ale myslím, že nic nepříjde ... jinak na to mají rok !!!
Stewe napsal:
hicks> ty máš na moto SPZ? Já ji teda nemám ani vepředu ani vzadu a benga při kontrole neříkali nic...
tak to budeš mít asi stadiona, babetu nebo tak něco.
přesně, s tim se ale blbě překračuje 50-tka"
V poslední době jsem slyšel eRZeta (registrační značka) tak mě po staru nazvaná SPZ zmátla, ale už jsem si to na WIKI přečetl co je co, takže se hicksovi omlouvám, mám taky SPZ (podle znění vyhlášky)
Měl jsem za to, že SPZ jsou ty starý tabulky pro okresy a RZ ty nový pro kraje a oni jsou SPZ všecky
Upravil Stewe dne 07.05.2012 16:18
GSA 1250 Rallye 2024
MarekHK napsal:
No to sice nemám ale stáli tam dva a jeden mel desky jak kdyby si neco zapisoval. Tak jestli se nahodou neotácí a nedela si zbytecny poznamky
s timhle bych se nenervoval...
kazdopadne podezrele dopisy od Dopr. inspektoratu, nebo jaka bestie to ted posila, co...? NEVYZVEDAVAT 17 cm
Snad vis kolik jsi mohl jet? Statni nastavuji radar se spodni hranici cca 60 km/h, ale je to individualni. Pokud ses jim tam vesel, radar te tedy nezaznamenal, tak te nechali jet. Pokud by te namerili na motorce na prijezdu, (nemeli by na fotce RZ), tak by te rozhodne staveli. Pokud te tedy nestaveli, tak bud v klidu. Rozhodne by kvuli tobe neotaceli radar, aby te nafotitli i ze zadu. Mestaci u nas nastavuji radar na 53 km/h. Vse nad kasiruji.
R 1100 GS r.v. 1995 www.tomphotos.eu
Darek napsal:
Hicks: Neexistuje nějaký institut "fikce doručení" nebo tak něco?
existuje institut "vyres to do roka, nebo se to nestalo" 17 cm
spea - ToM napsal:
Snad vis kolik jsi mohl jet? Statni nastavuji radar se spodni hranici cca 60 km/h, ale je to individualni. Pokud ses jim tam vesel, radar te tedy nezaznamenal, tak te nechali jet. Pokud by te namerili na motorce na prijezdu, (nemeli by na fotce RZ), tak by te rozhodne staveli. Pokud te tedy nestaveli, tak bud v klidu. Rozhodne by kvuli tobe neotaceli radar, aby te nafotitli i ze zadu. Mestaci u nas nastavuji radar na 53 km/h. Vse nad kasiruji.
To co píšeš je blbost. Nemohou ho nastavit na 53 km/h, neb by do protokolu psali: Řidič jel rychlostí 53 km/h po odečtení tolerance měřícího zařízení je výsledná rychlost 50 km/h, což není přestupkem
spea - ToM napsal:
To co píšeš je blbost. Nemohou ho nastavit na 53 km/h, neb by do protokolu psali: Řidič jel rychlostí 53 km/h po odečtení tolerance měřícího zařízení je výsledná rychlost 50 km/h, což není přestupkem
Přesně, 3 km/h musí nutně odečíst. Ale i tka je dnes lepší jet v obci pomaleji, nejde o pokuty, ale třeba o vbehnutí dítěte do cesty atd... Ale to je jedno, fotka ti přijít muže.
VojtechPolicky napsal:
Přesně, 3 km/h musí nutně odečíst. Ale i tka je dnes lepší jet v obci pomaleji, nejde o pokuty, ale třeba o vbehnutí dítěte do cesty atd... Ale to je jedno, fotka ti přijít muže.
jo jasne, deti se na tech 4proudovkach s 50kou, co tu mame vyskytuji bezne.
A taky jednorozci a elfove...
17 cm
Radsi vic sleduju okoli co se deje prede mnou nez tachometr, takze fakt nevim kolik jsem jel, ale bylo to neco k 70 Jo a byli to statni. Jinak tam nestaveli nikoho(nedalo mi to a musel jsem se otocit a chvili je pozorovat) A presne jak pise Hicks bylo to na 4 proudovce... Jak me ten policajt videl ze jdu na brzdy tak se smal od ucha k uchu.
F 650 GS (00)
VojtechPolicky napsal:
No,pokial sa na stvorprudovke v meste budu hrat deti tak moja rychlejsia jazda asi bude to najmensie zlo
Tvl.. vy jste jak sršně.... jedine co jsme naznačil že se to stát muže nic víc... Hlavní je že přeci tma být nikdo nemuže... nevím kde te měřili, nikde jsi se nezmínil, a tak nechápu ihned vaše reakce. Elfové
Jo a ještě jsem se chtěl zeptat jestli to přijde mě nebo předchozimu majiteli. Ještě jsem s tim totiž nestačil dojet na evidenčku a přihlásit to na mě. Ale je to přehlášený na moje jméno tak snad nebudu dělat problémi minulému majiteli F 650 GS (00)