Kamarád se na ni chce jet o víkendu podívat tak Vás prosím, jestli jste se na ni už někdo nebyl podívat, nebo neznáte toho člověka, popřípadě jestli to není někoho tady z fóra. Nemá to zrovna za rohem, tak aby tam nejel zbytečně. Díky http://www.motoin...nture.html
Je to tady mistniho clena z fora...byl s ni na ceste afrikou,tam ji naboural pak privezl domu a opravil(doufam,ze se nepletu,ale spis nee) tady nejaky fotky co ma za sebou http://www.gsadve...-teho-dne/
tim nerikam,ze nemuze byt moto v poradku a opraveno....vseobecne plati za malo penez malo muziky Aktualne 1250 GSA HP
cituji
Zdravím hoši z Čech,moto se mi podařilo rozflákat v Mali tak jsem ho alespon dotahnul do Mauretanie k BAB SAHARA a tam musí vydržet až do října až tam poletím s náhradníma dílama atd..jojo budtě opatrní,přecenil jsem se v poušti.Já celkem dobrej jen odřené celé tělo ale moto kaput.Zlomená kyvka a další,letěl jsem prvním letadlem do čech k doktorum.Cesta ještě nekončí..
Tak jsem si to pročetl a píše: nevydržel jsem to a musel včera zakoupit na zbytek letá nového miláčka.http://www.radekkaufner.tipmoto.com/motorky/bmw/185774-r-1200-gs-adventure.html
jeden pujde pak do světa,můj milaček už má 110000km tak nevím..
Myslím, že to je ta co teď prodává..
Kdepak, ta co koupil je už prodána. Byl to novější model 08 a šla kolem 300 tis. Pak si koupil model 2010....tahle na prodej je ta z fotek v africe, věř mi.
Upravil xavier dne 09.05.2012 22:03
Aktualne 1250 GSA HP
Je to škoda, říkal jsem si, že když ju tady bude někdo znát tak akorát potvrdí, že je všechno v pořádku.. Ostatně to vysvětluje proč už na tom internetu visí takovou dobu..
Paul napsal:
Je to škoda, říkal jsem si, že když ju tady bude někdo znát tak akorát potvrdí, že je všechno v pořádku.. Ostatně to vysvětluje proč už na tom internetu visí takovou dobu..
Paul napsal:
Vidíš, i mezi cestovateli se takoví najdou....
jestli jsou stazene km, je to normalni podvod.
+
"Podle fotek vypadá stejně a email by taky seděl. Ale do telefonu prej říkal, že mu to párkrát padlo do měkkýho a tohle už je trošku víc.."
Upravil hicks dne 10.05.2012 10:16
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Paul napsal:
Vidíš, i mezi cestovateli se takoví najdou....
jestli jsou stazene km, je to normalni podvod.
+
"Podle fotek vypadá stejně a email by taky seděl. Ale do telefonu prej říkal, že mu to párkrát padlo do měkkýho a tohle už je trošku víc.."
Ano je to podvod a o to víc, že je tak naivní že si nikdo nedá dvě a dvě dohromady že to je tahle motorka. Nechápu, ještě jsem se s Tomášem osobně bavil o tom kolik ta motorka najezdila a bez žádného problému do doby než se rozbil v té Africe.
Možná za to může ta afrika
Pamatujete na jak tady Rade prodával Xchallenge a 1150 na kterých dojeli do Kapskýho města, jako málo jetý voňavky a ještě dával k inzerátu fotky před cestou, který měl i na webu výpravy?!
Tak nevím, jestli je to naivita, lenost to pořádně zamaskovat a nebo čirá de.bilita...
Zbytečná prasárna ale každopádně...
Upravil morabo dne 10.05.2012 10:52
Maiali nel Fango!
Proto jsem rád, že není inzerce uzamčená pro další příspěvky. Sice to občas vyvolá zlou krev, ale je to lepší, než nechat projít nějakej podraz.
Jenom nechápu, jak to dokážete sledovat - co má která konkrétní motorka za sebou
To Morabo: na tu Xchallenge si pamatuju - na tu cestu do Kapského města inzerující trochu pozapomněl...
ty neznas v Kejp taunu ten pramen, ve kterym vymachas manzelku ci motorku a je jak nova?
17 cm
Darek napsal:
Neznám, ale jednou se k němu třeba taky podívám - třeba už budu potřebovat vymáchat já sám
samec zraje, samice starne...
17 cm
muslis kluky z Prahy? joo.. ty zrajou taky, ale jeste o kus lip...
17 cm