už to tu bylo řešeno mnohokráte.....záleží na tom, jakým směrem se budeš vydávat, jiné jsou vhodné na turistiku, jiné na ostré endurohrátky...a co člověk, to noha, každému sedí něco jiného...
na ostré enduro, je třeba dobré mít vyndavací botičku jinak plastové boty...nedávno jsem ženě pořizoval nejvyšší model Oxtarek a musím říct, že moc pěkná bota a žena si libuje...já jezdím Formy, ale vyndavací botičku nemám :-( , na silnici mám Oxtar SS Performance, ale to je mimo Tvou kategorii...
Jak se to vezme, časem poznáš, že ten příplatek za kvalitní věci se vyplatí. Vždyť se jedná o tvoje zdraví. A co je víc? Je mi jasné, že ne každý má na kvalitní doplňky. Chtěl bych jen podotknout, že se vyplatí raději připlatit za kvalitní oblečení, helmu, boty ap. než za poslední model motorky. Zkrátka k silné motorce (Bmw F650 GS už je podle mě silná) musíš mít odpovídající vybavení. Nechci tím říct, že je to zrovna tvůj případ. A ještě něco, ty kvalitnější boty ti snad vydrží déle.
OXTAR INFINITY stojí kolem 6tisíc, kolik si představuješ za boty?
Ty Oxtar Infinity prodavaj v Hein-Gericke pod vlastnim nazvem jako Rally II GTX nebo nejak tak podobne - uplne stejna bota, poznas. Stoji necelych 200 Euro, takze je muzes poridit uz za 5000 Kc vzhledem ke kurzu. Koupili jsme si je tam 3, 2 na hrochy a 1 na Fazera, vsichni spokojenost.
Já zatím pro začátek jezdím v těchto Polo Pharao. Dosavadní zkušenosti mám zatím dobré - myslím, že by to mohly být boty spíše na turistiku (cca. poměr 80% silnice a 20% lehký terén). Cena 160 Euro (cca. 4000Kč).
lpes přiložený následující obrázek:
Nerad bych se nekoho dotknul,ale bmw santiago stoji asi 6300.- a jsou lepsi nez oxtar infiniti-ktere tady doporurucuje kazdy,!!!maji pevnejsi podrazku a asi i lepsi konstrukci,podle mne,jsou ty oxtary pekny slupky mozna vydrzi ve vode diky goretexu,ale jinak ochrana celkem skoro zadna zkuste taky Daytony Trans open GTX,nejlepsi bota tohoto druhu podle mne,ale nesedne kazdemu...
chlapci, je krísné tu ladit barvy a tipy, ale u mě majinko inačí problém, náhodou má někdo nohu o velikosti 14 jako já? já beru většinou co se v těch rozměrech vyrábí ...takže asi tak....
bude to GS 1XXX velebnosti...jen nevím kdy......