nazdar lidicky z niceho nic mi zacaly ale desnym zpusobem pistet az skripat brzdy, je to jen pro dobrzdovani pri razantnim zabrzdeni nic, jak to nejlip vycistit, myslite ze bude stacit sprejem?
schrek napsal:
nazdar lidicky z niceho nic mi zacaly ale desnym zpusobem pistet az skripat brzdy, je to jen pro dobrzdovani pri razantnim zabrzdeni nic, jak to nejlip vycistit, myslite ze bude stacit sprejem?
predni nebo zadni nebo oboje?
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Jaky mas desticky? Nekdy to delaji ostry zavodni. Mne to delaly na Xcountry ty nejdrsnejsi AP, ale stalo to za to, protoze se vsim ostatnim ta motorka skoro nebrzdila...
Jinak se da pilnikem srazit hrana a prestane to, ale za chvili to mas na novo, takze jsem na to sejril.
Navic kdyz dojizdis, fsichni mysli, ze pojede nejaka zrezla Avie a davaji vic majzla
Upravil morabo dne 24.05.2012 16:14
Maiali nel Fango!
jsou to predni a desky jsou jeste origo zitra to zkusim nahrat ten piskot je to mazec , neni to piskani spis jak kdyby nekdo skripal ,
a ted mi jeste zacalo delat bych rekl ze i presne kdyz mi zacali skripat , kdyz pustim riditka tak zacnou tancovat na rovince to neni znat ale z mensiho kopecka uz je to hodne
tak me napada jestli to treba neni i lozisko v haji , nebo oskakana guma popripade neodpadlo nejaky zavazicko z rafku
schrek napsal:
a ted mi jeste zacalo delat bych rekl ze i presne kdyz mi zacali skripat , kdyz pustim riditka tak zacnou tancovat na rovince to neni znat ale z mensiho kopecka uz je to hodne
co te to napadlo? ty jezdis normalne s pustenejma riditkama, nebo co?
17 cm
schrek napsal:
kdyz pustis riditk musi jet masina rovne a nesmijou se klepat
tomu neverim ani trosku.
dokazu si predstavit tolik faktoru ktery vedou k tomuhle klepani KDYZ PUSTIS RIDITKA, zvlast na dratech (a hur se spuntama nebo jetejma pneu), ze bych mirne klepani neresil.
Ale treba tu ma nekdo rozumne argumenty pro podobny, podle mne trochu uchylny, testovani.
Upravil hicks dne 24.05.2012 20:43
17 cm
Něco se na tom poznat dá, klasicky když se postavíš do stupaček a při rychlosti tak aspoň 40km/h se pustíš obouma rukama a cítíš pak co motorka dělá ... samo to není záruka ničeho, ale mže pomoct.
/Flare
V naprostý většině je to znak špatně nafoukaných nebo poskákaných gum. Zvlášť na uzký gumě jako má osmikilo. Další věc je špatně vyvážený kolo nebo naraženej ráfek. Poslední možnost jsou zkřivený kotouče, ale to bych vzhledem ke staří motorky vyřadil.
Jak psal Hicks, je tam spousta faktorů a rozhodně to nemusí být náznak bouraný motorky.
schrek napsal:
jjj ztra zajedu ke kamosovi at jukne na rafek a pneusku a popripade vyvazeni
s tebou je fakt zabava... nechtel jsi kupoat spunty a jezdit off?
to je na takovehle mikrohazeni hotova terapyje
17 cm
jak víš že má najeto 4 tis? Jsi ji snad měnil sám?
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
Hloubka vzorku na gumě ne vždy svědčí o stavu. Nedostatečným huštěním a jízdou po asfaltu může dojít k vytvoření zubatého, nerovnoměrně sjetého povrchu a to pak háže čím dál víc. Jsem už chtěl řešit tlumiče a bůh ví co, chyby byla ve mně.
dneska okontrolovano u kamarada v pneuservise, asi sem chytnul nekde diru potrebovali znovu vyvazit tim se opravilo to hazeni riditek takze to uz je oki, to piskani je stale uz ne tolik ale je na destickach nebylo nic znat tak nevim , jeste to zkusim sundat a prostriknout sprejem na brzdy
schrek napsal:
dneska okontrolovano u kamarada v pneuservise, asi sem chytnul nekde diru potrebovali znovu vyvazit tim se opravilo to hazeni riditek takze to uz je oki, to piskani je stale uz ne tolik ale je na destickach nebylo nic znat tak nevim , jeste to zkusim sundat a prostriknout sprejem na brzdy
stroje se rozebiranim nici
17 cm