Včera jsem najezdil cca 250 km a byl dost jako horkej, nedala se udržet ruka je to normál, nikdy jsem kardan neměl
Vezmeme to zkratkou, je to sice dál, zato horší cesta.
insorto
*pissed* Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
„Joo, svět je plnej podivnej krás a jeden život na to nestačí.“
To mě normál nepřipadá, a to zdaleka venku nebylo ještě nijaký vedro. Mám tedy 1150, teplý to je protože tam nějaké tření teplo vytvoří ale že bych na tom neudržel ruku to ne.
Me to taky nepripada normalni. Na moji R12 kardan pri vsech ruznych jizdnich rezimech a zatizenich a vzdalenostech hreje ale v zadnym pripade nepali.
M.
jel jsem dost rychle a hodně brzdím motorem no a to jsem měnil cca 500 km olej v kardanu
insorto
No tak jsem dneska jezdil a kardan horkej až k motoru, celý to kyvný rameno. Olej jsem kontroloval a je tam olej do kardanu. Je ho tam myslím dost. Nikdy jsem kardan nejezdil tak nevím, zda to není normá,l ale napadá mě jestli jsem nedal při zpětné montáži něco blbě, ale zase na druhou stranu myslím, že to ani jinak složit nejde.
Tak jsem z toho jelen.
insorto
Baltazar napsal:
No tak jsem dneska jezdil a kardan horkej až k motoru, celý to kyvný rameno. Olej jsem kontroloval a je tam olej do kardanu. Je ho tam myslím dost. Nikdy jsem kardan nejezdil tak nevím, zda to není normá,l ale napadá mě jestli jsem nedal při zpětné montáži něco blbě, ale zase na druhou stranu myslím, že to ani jinak složit nejde.
Tak jsem z toho jelen.
Šlo by pootočit kloby a ty by pak nešly proti sobě. Ale to by jsi snad poznal.
no to nevím je tam nějaký označení? nemohl jsem to nasadit do hromady a pak mi to tam skočilo
Upravil Baltazar dne 26.05.2008 22:59
insorto
Jednou jsem tady psal do fora teploty olejů po 200km v kuse na 1150. Jel jsem normálně a hned po dojezdu jsem vrazil do oleje teploměr. Každopádně tam ruka šla udržet.
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
Je tam zajímavá informace že se mají nějaké šrouby vyměnit, ne použít ty samé.
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
TomasTT podle toho jsem měnil, jen mi teda dali úplně jinej olej dole je napsanej
BMW Synthetic Gear Oil SAE 75W140.
A já tam dal nějakej 80-90 a myslím minerál, tak jestli to není proto??
A značky jsem žádný nenašel, teď jsem to zase složil
Upravil Baltazar dne 27.05.2008 15:39
insorto
to nasazení,nejde to poplect jako na 1100,1150 protože ten kardan je vcelku i s obouma kloubama takže je vlastně nemůžeš proti sobě pootočit... samozřejmě vlastníma značkama fixů nic nepokazíš dyš to rozmontuješ.
Kupredu spatki ni krok...
bohumil napsal:
to nasazení,nejde to poplect jako na 1100,1150 protože ten kardan je vcelku i s obouma kloubama takže je vlastně nemůžeš proti sobě pootočit... samozřejmě vlastníma značkama fixů nic nepokazíš dyš to rozmontuješ.