Ahoj kluci, jake mate zkušenosti s válcem vodě odolným (nevodotěsný-i když si na to hraje). V Jihlave v Bikers crownu mají za 250 kč kus... a černej za 500 :-D přítom jsou uplně stejné, ale ja byhc šel asi raději do stříbrného...Originál bmw je taky stříbrný...ale cena je 3 700... viděl jsme ho u jendoho němčoura a moc s emi líbil... nadruhou strnau mi ten od louise přijde vlastně jako uplně to samé, akoráte krapatko horší....
Máte s ním zkušenosti?... Brodit se sním nemam vubec v plánu... jd emo jenom o dešt popřípadě vlhké podnebí... stejně bude oblečení prosicher ještě v igelitovem pytli ..
Ahoj,je to sračka všech sraček Vydržel mi jednu jízdu,pak se rozložil. Už dlouho používám "loďák" od Büse a jsem maximálně spokojený.
Upravil Kubrt dne 28.05.2012 19:52
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Máš odkaz?.... ja mam Büse oblečení a nejvíc spokojenej... teda než nekde zustnau stát a kecat.. to s epak za letního počasí potím.. .. doufám že by i ten loďák byl stejnej
D-A-G-R napsal:
Je tenhle vak nějak uzamikatelný, rozhoduji se mezi vakem, topem hliník/plast ale tyhle varianty jsou těžší, ale zase do nich dám přilbu
... Uff,ta čeština uzamykatelný není... ale zamknout si to nějak mužeš... ovšem,jakýmkoliv nožem Ti to pak někdo odemkne
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
D-A-G-R napsal:
nepřečetl jsem si to po sobě. Aha nůž na ten jsem úplně zapomněl třeba by zámek někoho odradil, ale asi né všechny máš pravdu
o tom,že by zámek někoho odradil silně pochybuju... Na loďáku se mi líbí,že je skladný a opravdu hodně věcí do něj dáš a pokud ho nepotřebuješ,nezabírá místo a nikde nepřekáží
D-A-G-R napsal:
nepřečetl jsem si to po sobě. Aha nůž na ten jsem úplně zapomněl třeba by zámek někoho odradil, ale asi né všechny máš pravdu
o tom,že by zámek někoho odradil silně pochybuju... Na loďáku se mi líbí,že je skladný a opravdu hodně věcí do něj dáš a pokud ho nepotřebuješ,nezabírá místo a nikde nepřekáží
Bojím se,že právě naopak... (s tím zámkem...)
Upravil zetor dne 28.05.2012 20:22
Teda ... kluci kluci budu přemýšlet... stejně ted čekám na výplatu... A rád byhc si koupil jiné sedlo, plus bych rád vyměnil desky.. i když ještě nejsou tak zlé... plus vyměnit řetězovku.. tu už mám doma, horší je že nevím jak ji tma nasadit ! :-D Když řetěz je v jendom kuse... nevim prostě... Vím že vždy řetěz je rozdělen a pak se spojuje budto spojkou a nebo se spojka roznýtuje.... tak nevím
ten řetěz musíš rozpojit Já když na Bigovi měnil řetězovku,tak jsem používal flexu a nýtovací sadu ...
To je mi jansý že ji musím rozpojit... ja jenom že kdykoliv jsme koupil řetěz.. tak byl vždy.. opakuji vždy rozdělaný.. a utoho byly dvě spojky, jedna klasická jak u kola a druhá na roznýtování.... a u teto sady nic...
VojtechPolicky napsal:
To je mi jansý že ji musím rozpojit... ja jenom že kdykoliv jsme koupil řetěz.. tak byl vždy.. opakuji vždy rozdělaný.. a utoho byly dvě spojky, jedna klasická jak u kola a druhá na roznýtování.... a u teto sady nic...
to je divný... není jen někde "na sladko" nacvaknutá?
to jsme si myslel taky, tak jsme to hledal a našel jsme jeden článek bez "potisku" jinak na všech článcích jak z jendé tka z druhe stryn je napsano D.I.D Japan nebo 520V ale na jendom jediném článku není nic, tak jsme ho zkoušel ale je taky roznejtovanej.... tomu nerozumím... a kupovat a shánět kvuli tomu novou spojku, kterou nevím zdali seženeu...