Na 09 už není topnej drát ale taková dečka po celé ploše tudíž neopravitelné . A není jen vypadlej konektor nebo prasklej drátek co jde okolo plynu?
... servis a diagnostika BMW Motorrad
servisak napsal:
Na 09 už není topnej drát ale taková dečka po celé ploše tudíž neopravitelné . A není jen vypadlej konektor nebo prasklej drátek co jde okolo plynu?
Jj to je švung :-) juknu na to jak budu odpol doma a ještě doplním jedná se o L ručku!
Ten drátek by měl být asi v kterých místech ?!
servisak napsal:
Aha tak tak není plyn noo. Konektor je schovanej pod ovladačem ten musíš rozdělat a tam je.
Takhle to vypadá
Díky - doma na to mrknu - bude-li spálená folie - máš rukojeť skladem nebo typ kde a za kolik ?! Dík
Odešlo mi to před 14dny v Pyrenejích a jak bylo cca 7°C a lilo jako z konve mezi bariérama sněhu, tak i celkem vyhřívání chybělo :-( a z pravé rukavice šla pára :-)
Tak jsem dnes taky měnil levý grip z důvodu poruchy vyhřívání; Tady jsem udělal pár snímků z preparace toho špatného -pro představu kdyby to chtěl někdo opravovat tak aby věděl do čeho jde
Obr1 navulkanizovaný okraj gripu se musí ostrým nožíkem oříznout,je to trochu drbačka a moc pěkně to pak nevypadá ,ale je fakt že jsem neměl důvod se s tím moc párat-asi ba to šlo líp při větší pečlivosti
kim přiložený následující obrázek:
No další foto mi sem nejdou vložit, i když mají stejné parametry jako ty první-asi jsem vyčerpal obrázkový limit
>servisák- no prohlížel jsem to lupou a nic moc zjevnýho jsem nenašel jem dvě takový skvrnky na vodiči té folie ale teoreticky ba to mohla být příčina; vyfotil sem to pod lupou ale nejde mi to sem už nějak vložit
Upravil kim dne 01.10.2012 20:28
Ale někde v jinem vlákně byl odkaz na ty folie tepelný zě se to dá koupit -nějaký univerzál dost podobný tomuto ale bylo to asi z USA tak to by bylo pro nějakýho PC cifršpiona to tam koupit-objednat; ale myslím že s tím by to bylo opravitelný pokud by to vyšlo cenově výhodně
servisak napsal:
Jo to byt i ono. Chtelo by to kuchnout opatrne co tam bude v te skvrne
Ty to je tak fajnová záležitost že bys to musel kuchat pod lupu a ještě by se to asi poškodilo tou preparací dřív než by ses k tomu dostal;
Možná by šlo to co tu kdosi už popisoval,navinout tam odporový drát stejné hodnoty odporu (zizolovat) a přetahnout přes to nový grip který koupíš barz kde za dvě kila, jde o to jestli by to fungovalo taky dvojstupňově,páč jsem zjistil že i když je vyhřívání vypnuto zcela je tam na štekru stálé napětí 7V (nastart.motor)