Nazdarek lidicky ,jelikoz jsem jeste porad neopustil myslenku na snizeni motorky pomoci sady od hyperpra a ne sedlem (chci si nechat to cerveny a presiti mi DDT neudela driv jak za 2 mesice a to nehodlam akceptovat), tak jsem dneska rejdil na netu kvuli cenovce a dokonce hypepro udelalo sadu na snizeni o 10cm coz mi pripadne uz jako brutalni masakr, uz tech 5cm je dost ale 10cm.
Jinak varianta na snizeni je jeste navstivit pana Prochazku se kterym jsem to konzultoval a je schopen upravit i stavajici tlumic. Jediny co me stve ze to musim resit az na konci cervence po garancce, jelikoz kdyz vymenim pruziny stornuji mi zaruku na tlumici jednotky. Takze zatim to vyresim snizenym sedlem a uvidim treba u nej zustanu.
boze.. boze...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
kdyz mi pujcis tvoje dlouhy nohy tak to resit nebudu , ja si jen nechci znicit masinu ze to budu umet jako ty soupat zadkem zprava doleva a prehazovat nozky
ted se mi parkrat staloze sem proste nedoslapnul a malem sem lezel
schrek napsal:
kdyz mi pujcis tvoje dlouhy nohy tak to resit nebudu , ja si jen nechci znicit masinu ze to budu umet jako ty soupat zadkem zprava doleva a prehazovat nozky
ted se mi parkrat staloze sem proste nedoslapnul a malem sem lezel
podle mne padas v prvni rade protoze s tim neumis.
popusteny ve widlich to uz mas, tezkej jses dost... ale stejne ti to neda a chces si snizovat podvozek.
Zaroven ale planujes off a nakup spuntu.
Sorry, tohle je fakt psycho...
---
zvlast pokud mas stale VYSOKY sedlo.
btw: doraz nekdy do PRG a ja ti na chvili pujcim to snizeny.. nebo na nejakym srazu.
---
jinak to, ze obcas nedoslapnes, resi pouze rozmery ala Paji. Proste my kratsi si musime dat pozor JAK tu moto naklanime a kde stavime. Kdyz mas nohy jako zachodovy pawuk, je ti to samo jedno.
Upravil hicks dne 04.06.2012 10:00
17 cm
> Proste my kratsi si musime dat pozor JAK tu moto naklanime a kde stavime.
Přesně, vykašli se na snižování a nauč se na tom jezdit. I v terénu to jde, prostě si hlídej kde zastavuješ a jak, navíc případný odložení po zastavení je do měkkýho. Pokud spadneš za jízdy pak ani snížení o 10cm nepomůže ... i se sníženým sedlem došlápnu jen na jedný straně a taky to jde ...
/Flare
hele kdyz uz jsme u toho... kolikrat jsi to Shreku uz polozil, ze jses tak vydesenej?
17 cm
za jisdy jen jednou a to ani nestalo az to, me jde hlavne o to dosplanuti uz se mi motorka valela parkrat protoze sem proste nedoslapnu nebo doslapnul blbe a neustal zrovna vcera v garazi , nejde mi o padani pri jizde ale proote kdyz lezu tam a nazpatek a nebo zastavuju , ale je to boj no hold se to budu muset naucit a hlavne si myslym ze kdyby se mi nahodou porarilo shodit tu strasnou vanu na brichu slo by to lip
Když lezeš na motorku, tak vždycky jen na stojánku bočním, pro prcky nutnost ... pokud je tam bágl na sedle, tak si stoupnu na stupačku a jako na koně, na tom nevidím problém
V garáži pak stoličku, u pumpy zastavovat o obrubník
/Flare
schrek napsal:
za jisdy jen jednou a to ani nestalo az to, me jde hlavne o to dosplanuti uz se mi motorka valela parkrat protoze sem proste nedoslapnu nebo doslapnul blbe a neustal zrovna vcera v garazi , nejde mi o padani pri jizde ale proote kdyz lezu tam a nazpatek a nebo zastavuju , ale je to boj no hold se to budu muset naucit a hlavne si myslym ze kdyby se mi nahodou porarilo shodit tu strasnou vanu na brichu slo by to lip
das na obe strany ALESPON spicky na zem?
17 cm
Flare: jo taky lezu na masinu pres bocni stojanejk nebo to je na nem alespon postaveny, jen mam problem prave v miste sestupu pred barakem je to tam tak blbe udelany ze to na bocak nedostanu, lepereceno dostanu ale kdybych to toho vice drbnul pada to, takze vystup pres bocak nemozno udelat
Hicks: jo to dam vpohode, ale udrzet masinu na spicka je vis jak na****, podjedeti noha a jsi dole, ted mam snizeny sedlo nachystany tak uvidim jak to snim pujde treba u nej zustanu )
schrek napsal:
Hicks: jo to dam vpohode, ale udrzet masinu na spicka je vis jak na****, podjedeti noha a jsi dole, ted mam snizeny sedlo nachystany tak uvidim jak to snim pujde treba u nej zustanu )
hele muzes se na tom nechat vyfotit od nekoho?
na rovine.
+
jaky tam mas predpeti.
17 cm
Ppředpětí jsem např. dal úplně doleva a motorka vylezla nahoru snad o 3 cm ... pokud to přitáhneš (doprava tak o 2 otáčky) tak půjde dolů podle mě ...
/Flare
To tu bolo rečí ako je nutné mať 800.Keby si si kupil 650ku tak by si to nemusel riesit s takýmito somarinami. Este aj sedlo by si si mohol dat kludne ušiť konfortnejšie
Flare napsal:
Ppředpětí jsem např. dal úplně doleva a motorka vylezla nahoru snad o 3 cm ... pokud to přitáhneš (doprava tak o 2 otáčky) tak půjde dolů podle mě ...
Není to obráceně,doprava přitahuješ pružinu,tím tedy ,,zvyšuješ moto",doleva povoluješ a změkčíš ?
sanko: jsem rad ze mam 800 tu 650 bych nechtel ted sem na tom jel a nechci jelikoz predpokladam ze casto budu jezdit hodne nalozeny (pracovni motorka) tak proste ten vykon je znat
Flare napsal:
Není to obráceně,doprava přitahuješ pružinu,tím tedy ,,zvyšuješ moto",doleva povoluješ a změkčíš ?
nemusite resit, jestli je to vpravo nebo vlevo.. utahovani jde MNOHEM obtizneji.. ale je to podlemne CW, tedy dle smeru hodinovych rucicek.
SAMOZREJME, ze to povolenim predpeti snizis.
Rozhodne lepsi stahnout predpeti pro zacatek.
Takze Shreku, jak jses na tom?
17 cm