Socanská fraška - řvou (Rath, Paroubek, Zaorálek..aj.) proč nesedí i někdo zprava, tam se prej krade ještě víc.. !! Kradou všichni, doufám že se ledy hnuly a dojde na všechny !!
Duvenblejt..
Upravil bluesbery dne 05.06.2012 16:46
bluesbery napsal:
Socanská fraška - řvou (Rath, Paroubek, Zaorálek..aj.) proč nesedí i někdo zprava, tam se prej krade ještě víc.. !! Kradou všichni, doufám že se ledy hnuly a dojde na všechny !!
Duvenblejt..
Mě to připadalo jako když tě ve škole chytnou z tahákem.
Paní učitelko, ale Pepíček má taky tahák a Anička napovídala Toníčkovi, tak proč berete písemku mě?? Vždyť já z toho taháku ani neopisoval.
Kníže byl dobrý. 14.10 to začlo a 14.25 už byl zalomený. Super bylo jak mu vždy vypadala hlava ze záběru. To zase bude ostuda ve světě
Splněný sen moje 1100GS
jencekgs napsal:
Paní učitelko, ale Pepíček má taky tahák a Anička napovídala Toníčkovi, tak proč berete písemku mě?? Vždyť já z toho taháku ani neopisoval.
Kníže byl dobrý. 14.10 to začlo a 14.25 už byl zalomený. Super bylo jak mu vždy vypadala hlava ze záběru. To zase bude ostuda ve světě
jencekgs napsal:
Co je na tom dobrýho?
Co se divíš? Formát politika jako je kníže, kterému většina ostatních nesahá ani po kotníky, musí být opravdu "bdělý" při projevu takovýho exota. Za všechno můžou ostaní, já nic. Taky bych chrápal...
jencekgs napsal:
Co je na tom dobrýho?
Co se divíš? Formát politika jako je kníže, kterému většina ostatních nesahá ani po kotníky, musí být opravdu "bdělý" při projevu takovýho exota. Za všechno můžou ostaní, já nic. Taky bych chrápal...
Nevím jaký je formát politika, ale kdyby chrápal u mě v práci když má pracovat tak by letěl na hodinu......
Podle mě to je trošku jiný Rath.... Nic víc... Pokud nemá trochu slušnosti být v práci v bdělém stavu, když se dá navíc předpokládat že jej kamery zaberou... Nebo je to jen póza a kalkul? To by bylo ještě horší....
Směšné nebo úsměvné mi to nepříjde....
Jinak Rath je neskutečně bezpáteřní prase!
TAKE IT EASY
jencekgs napsal:
Co je na tom dobrýho?
Nevím jaký je formát politika, ale kdyby chrápal u mě v práci když má pracovat tak by letěl na hodinu......
Podle mě to je trošku jiný Rath.... Nic víc... Pokud nemá trochu slušnosti být v práci v bdělém stavu, když se dá navíc předpokládat že jej kamery zaberou... Nebo je to jen póza a kalkul? To by bylo ještě horší....
Směšné nebo úsměvné mi to nepříjde....
Jinak Rath je neskutečně bezpáteřní prase!
Ber to tak, že už je to starší pán. A srovnávat ho z Ráthem, sorry, ale to je sakra mimo...
LUKES napsal:
Neberu to tak....je to zaměstnanec má makat ne chrápat...
Nepřipadá mi to zábavné a kredit mi to u něj nezvyšuje
Tak ti nevim,jak to myslíš,makat.Má si s sebou tahat soustruh nebo jinou mašinu.lepší je chrápat,protože jinak by se musel chechtat,až by se lámal v pase.Jinak nevim co tím projevem chtěl p. Rath docílit.
Když je hlad,je i husa dobrá.
Pamatuju dobu když se o Husákovi říkalo že je starej prďola a musejí ho hlídat aby se jim tam nepochcával, ale proti tomuhle ochrápanýmu žvatlalovi to byl švihák
No za ty prachy co bere by mohl zůstat vzhůru a dělat že dění aspoň sleduje. Není to jeho první schrupnutí a prakticky je to výsměch nám všem obyčejným lidem ze kterých má plat!!
http://www.zednic... http://luky2.rajc...
Jinak Rath je zm.d na entou a teď se snaží hrát na city aby do basy nemusel. Byl by vrchol kdyby ho imunity nezbavily!
http://www.zednic... http://luky2.rajc...
Tak ješte jednou, i když je to vlákno o Rattovi. V asociaci na TV záběry ze sněmovny a nadhozením příměry sněmovna - firma.
V mojí firmě, bych předevšim vyházel všechny zloděje a podvodníky, ty mojí firmě určitě kredit nezvednou. Starého pána, který pamatuje mojí rodinou firmu ještě za první republiky bych si jako prozíravý majitel určitě nechal, chtěl-li bych mít firmu a služby na profesionální a čestné úrovni, nikoliv zlodějské -mohl by mě totiž sakra poradit. To že mě občas zachrápe v kanclu je bohatě vyváženo zkušenostmi, které jinde nenajdu. Toť můj pohled.
To Kim: Jsem zvědav na tvou výkonnost a výmluvnost až budeš v jeho věku....
Upravil kaca dne 05.06.2012 20:56