bohužel se potvrzuje že i takto školení policejní řidiči nedomýšlejí a jedou nadoraz... Kolem toho místa denně jezdím do práce a je to fakt strašlivě emotivní - kor když víš, jak to vše bylo
Život je krátkej, je potřeba si ho užít naplno! - tak proto BMW GS
to sou fakt strasni loupeznici, za 63, stalo za to ohrozit zivoty jinych a rozlmlatit ato za cca 1,5 mil. Kdo jim to asi zaplati tu opravu?? Ze by danovy poplatnik?
chce se mi blejt
zirafak napsal:
to sou fakt strasni loupeznici, za 63, stalo za to ohrozit zivoty jinych a rozlmlatit ato za cca 1,5 mil. Kdo jim to asi zaplati tu opravu?? Ze by danovy poplatnik?
chce se mi blejt
myslím že to nedělali aby rozmlátili auto a někoho ohrožovali, kdyby to kluka viděli myslím že by se podle toho zařídili, prostě blbá náhoda
BMW? Co s takovou Jawou chcete dělat?
MotoPaja napsal:
myslím že to nedělali aby rozmlátili auto a někoho ohrožovali, kdyby to kluka viděli myslím že by se podle toho zařídili, prostě blbá náhoda
V tom článku píšou cituji:
"A nakonec i řidič Passatu prý přiznal, že motocyklistu viděl včas, ale myslel si, že otočku stihne. Nestihl."
Upravil stepan dne 12.06.2012 13:31
Já se ani nedivím, když vidím tu naši kindrpolicii, tak od koho se mají ti mladíčci učit, když ty zkušený vzali kramle. A další je že mají nakázáno kolik musí přinést pokut, jinak musí psát uřední záznam, proč jich mají tak málo, aby se páni vedoucí mohlz předhánět ve statistikách. Velká škoda toho zmařenýho života.
Konečně jsem našel to co jsem hledal ...GS
stepan napsal:
V tom článku píšou cituji:
"A nakonec i řidič Passatu prý přiznal, že motocyklistu viděl včas, ale myslel si, že otočku stihne. Nestihl."
Jo tak to já to nečet Ale každopádně myslím, že to nedělal proto aby toho kluka zabil. Je samozřejmě hloupý že lidi co by měli umět řídit na opravdu vyšším levelu taky dělají chyby, ale ono se to tak někdy stane a je to pech.
BMW? Co s takovou Jawou chcete dělat?
zirafak napsal:
chce se mi blejt
1) chybovat je lidské, byť je to chyba pro někoho nepochopitelná
2) zaplatí to jeho pojistka, kterou si povinně platí ze svého a určitě né z kapes daňových poplatníků a věř tomu, že u policajtů se princip amortizace příliš neprojevuje
3) výše uvedený incident má potenciál na odvolání ministra vnitra, je to strašnej průser a vůbec nechápu, že ten polda ještě není popravenej před narvaným náměstím v Dobříši
Jo,ono holt to otáčení na křižovatce není tak jednoduchý jak se zdá.Během toho manévru si vytvoříš několik mrtvých úhlů a leccos mužeš přehlédnout.Tím ty policajty samozřejmě nechci omlouvat,ale každej ať si šáhne do paměti a vzpomene si na poslední kiks na silnici při kterém se nic naštěstí nestalo.Oni to štěstí neměli.
Když je hlad,je i husa dobrá.
Je to prostě tak,že každej muže udělat chybu,ale musí počítat s tím,že ponese následky.Kolik zemře na silnici lidí za měsíc a o nikom se nepíše tak jako o tom koho zabili policajti.Prostě smůla.Média něco přifouknou,něco překroutěj a něco ani neřeknou.
Když je hlad,je i husa dobrá.
na jednu stranu máš pravdu, stala se chyba, ale takových chyb by se mělo stávat co nejméně, o to asi de a nelze nad tím jen mávnout rukou. Psalo by se stejně asi i o tom, kdyby tě přišel zachránit hasič a místo vodou tě hasil benzínem, či něco podobného. Je to prostě fatální chyba profíka a mělo by to být souzeno přísněji, než chyba obyčejného člověka....
prouky napsal:
..., a pokud někdo považuje jízdu 63km/h v nezastavěné obci, na přehledném úseku za hodnou zásahu a postihu, je blb.
Dovolím si poupravit: ... hodnou NEPŘIMĚŘENĚ RAZANTNÍHO zásahu a postihu...
Dálniční stíhačka Kobry 11 musí odhodlaně a rázně zakročit proti narušiteli veřejného pořádku
Asi se chlapci moc koukají na akční seriály
EDIT: aby bylo úplně jasno: považuji ten zákrok za nepřiměřený a nebezpečný - rychlopassat řeší překročení rychlosti v 63 km/h takovým způsobem, že způsobí smrt jinému účastníkovi silničního provozu.
Tak tohle nás fakt nebaví...
Upravil buboGS dne 13.06.2012 12:48
BMW GS = stroj na radost