A ted to me, ocekavam rozplacly rajcata po celym tele... Vim, neda se zavdecit kazdymu, nastesti to ma sve duvody.
Duvod 1) po dohode s Cyclim - Cycliho opravdovy sraz bude na podzim, takze je urcite vhodne je od sebe maximalne oddalit
Duvod 2) je urcite zadouci, aby se clenove co nejdrive poznali, potrasli si pravicema a meli kus sezony na to se sami schazet, kdyz si padnou do oka atd. Mi se s BIGRem sesli jednou letos, skoro nahodou a od ty doby mame za sebou par peknych spolecnych vyletu.
Duvod 3) anketa ma v tuto chvili 63 hlasu a tento termin je ve vedeni.
Ted se budu domlouvat s kempem na rezervacich atd. Az budu mit jistotu, ze termin maji volny, zalozim novy thread s pevnymi informacemi a zacnu vyzadovat prihlasky mailem, ale o tom pozdeji...
Maly upozorneni k organizaci.. nenahanejte mi strach s frontama na burta atd., zacinam mit nervy, maly setkani se nejak zvrhava v organizovanou akci.
Jezdime na GS, meli bychom najit zalibu v outdoorovym zivote. Pocitam s tim, ze urcita cast bude chtit spat ve stanech, pocitam s tim, ze si koupime burty a piti (vyjimecne i nealko) a udelame taborak.
Nerad bych si nasypal popel na hlavu a po akci tu cetl neco o spatny organizaci, malo jidla, fronty na pivo atd.
Chatky maji tri a ctyrluzkove, je nutne pocitat s tim, ze nebude mit kazdy svou chatku - coz je asi bezne.
To zalezi ale na poctu zucastnenych, coz zatim nedokazu odhadnout a taky na tom, kolik lidi bude chtit chatku a kdo se vyspi outdoorove.
puvodni text:
Tak.
Porad hafo narazek, ale skutek utek.
Tak resime s BIGRem, ze bychom s tim meli neco provest.
Jestli je to dobrej napad, tak pochvalte me, jestli blbej, nadavejte BIGRovi
Takze zakladni info:
misto: nejakej kemp (chatky, stany), nejspis severni Cechy (oblast Liberec, Ceska Lipa, Decin atd)
doba trvani: sobota az nedele
program: v sobotu dopoledne prijezd, vyjizdka s obedem a pokud mozno zajimavou trasou (Jested, Hrensko atd), navrat, taborak, galony piva, pokec atd.
To jen tak predbezne, aby bylo zhruba jasny, vo co jako ze by slo
Nic vic (detaily ani termin) nevime a nevymejslime, dokud nebudeme vedet, jestli by byl vubec zajem.
(slovo sraz v lasce fakt nemam, jde proste o to pokecat, poznat se...)
titika: k jihu to nepresunem, nechame to urcite na severu, abychom jednoduse zaridili kemp, spani, rezervacky, restauraci na obed atd. Takze napis jestli bys opravdu prijela i pres celorepublikovou barieru.
BIGR: tricko na druhej pokus, prihlaska na treti, ty to vedes
Budu upravovat puvodni prispevek a dopisovat kdo se hlasi.
Titika: LT a RT mezi sebou urcite nechame, jen pripominam, ze jde predevsim o to, aby se poznali lidi z tohoto webu, kteri spolu denne kecaj a neznaj se. Aby z toho nebyla megaakce, kterou ani neumime usporadat, zajistit, uhlidat...
titika napsal:
Necháte mezi sebou i LT a RT? Pak bych přijela, to by se termín musel fakt hooodně krýt...
A to znamená tedy přijedu,nebo nepřijedu? S ženskejma to fakt neni jednoduchý...
Znamena to "Moc se mi tak daleko nechce"
AHA tak to je už jasný. Ale nejsme web pěších turistů,takže v čem je problém?
Teda pánové, čék si nedojde ani na WC a už tu taková debata
Takže jelikož už mám nějaké plány na mé poslední prázdniny v životě naplánované, tak když se to nebude krýt - tedy až bude znám datum, tak zlanařim kamarády a rodiče aby jeli se mnou a určitě dorazíme. a když se na mě vyprdnou, tak přijedu sama, ale doufám, že nevyprdnou. protože když jsem naposledy jela z krumlova do rokytnice, najela jsem o 120km víc ,protože sem v Kolíně asi blbě odbočila bo spíš to maj pěkně blbě značený :-)