Tak a je to tu znovu,přátelé
GS sraz nás,uživatelů a majitelů motocyklů BMW GS se letos bude konat v termínu 31.8.-2.9.2012 a to nikoliv v kempu "U třpytky",ale v Marína kempu v Týnci nad Labem. http://www.marina...
Příjezd do kempu nebude nijak značen,ale každý ho na 1000% najde bez problémů.
Na sobotní dopoledne bude naplánovaná onroad projížďka(s překvapením) a večer nám s největší pravděpodobností k poslechu a k tanci zahraje rocková kapela.
Vše o ubytování,stravování a sociálním zázemí se dočtete v přiloženém odkazu na kemp.Měl jsem možnost tento kemp osobně několikrát vyzkoušet a s čistým svědomím mužu říct,že se tam bombasticky pije,spí a tak nějak všechno kolem
Postupně budu tento příspěvek aktualizovat a budu se snažit odepisovat na Vaše dotazy.
Pevně doufám,že 3.ročník "Třpytkaření" se vydaří tak,jako ty předešlé
PŘÁTELÉ,PROSIM VÁS,KDO BUDETE CHTÍT BYDLET V CHATCE ( JE PRO 4-6 LIDÍ) ZAMLUVTE SI JÍ TŘEBA TELEFONICKY.JE JICH OMEZENÝ POČET.DÍKY!
... a kdo z Vás bude chtít jet offroudovou projížďku pod taktovkou Remuse,nech't se mu nahlásí soukromou zprávou.
Já povedu onroad projížďku.
Upravil swat dne 27.07.2012 12:55
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Třpytkaření,aneb sraz webu BMWGS-camp Marina Týnec nad Labem 31.8.-2.9.2012
Přidané 24.06.2012 21:59
xHackerM napsal:
Ajjjj to je termín... Nešlo by to hodit o týden dál? Trefil jsi se přímo na naši dovolenou...
Tím si nejsem jistej Začátkem září,nevím přesně datum tam mám zase já "dovolenou" na Doupově
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Přidané 25.06.2012 18:46
xbenkju : tak tak,cvíčení...
Waltr : nemají... Točí se tam Regent
pro všechny : S termínem se nebude hýbat.
Přidané 25.06.2012 20:31
Musím tě Kubrte opravit,není to Regent /Třeboň/.Je to Rychtář/Hlinsko/,je výbornej.S náma taky počítej,už se těšíme na překvapení.
Když je hlad,je i husa dobrá.
Přidané 26.06.2012 10:27
Rád bych dojel, ale zrovna ten víkend je Jawáč (30.ročník) a zatím jsem tam 17 let nechyběl, tak se budu snažit nechybět ani letos. Užijte si to - určitě to bude skvělá akce jako bývala na "Třpytce".
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Přidané 27.06.2012 17:34
Kašák : dík za opravu. Tak jako tak,je to pívo fakt dobrý
Tonda : Jawáč,na to jsem kkt nepomyslel,leč už s datumem hýbat nebudu.Však se uvidíme na Radarce
Pardál : jak psal Bubo,přijedeš holt na tandemu,no
Toli : sorry,že se nepodiváš na Jawáč,ale tady to bude lepčí gruppe maso
Pertla : taky doufám,že Karel bude.Sklínky vem,to je rozkaz