že by dvanácterák přišel k rozumu a našel cestu k dvanáctce?
------------------------------------------------
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.
falcons napsal:
že by dvanácterák přišel k rozumu a našel cestu k dvanáctce?
...ke které dvanáctce myslíš?
K téhle jsem si cestu našel už před lety
A než HP2, to raději SuperEnduro...ale k čemu, když mám EXC, na které jsem se dnes ukázkově rozbil, až mi praskl kolenní chránič...
Vjetrnik přiložený následující obrázek:
[78.39Kb]
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
Jen mas nejak moc rovnou nadrz a pekny offroadovy sedlo a kufrik
Ty ťulo ta motorka má najeto víc ofroadu než by se ti mohlo zdát
Ps navíc kufr je jediná věc co mi zbyla z dvanáctky než jsem ji prodal....
Sedla střidám a Vjetrníkovi jsem nechal toto aby se nelekl jak ta motorka vibruje.....
TAKE IT EASY
Nevím, jestli by jsi měl ze mě radost, když jsem přejížděl zlámané strom u Břízy, bouřka to tam pěkně polámala na obhajobu musím říct, že neležela ani jednou jdu do toho ...
21 přední a zadní s maxxiskou máš nachystanou.... Sedlo a menší nádrž ti už chystat nebudu na te tvůj ofroud to stačí....... respektive asi bys víc uměl ale i se silničním sedlem a velkou nádrží to zvládneš stejně dobře a hlavní výhoda a jednoznačné plus budou ty kola.....
TAKE IT EASY
O.K.....díky, díky....a sedlo nepotřebuji, jezdím přeci ve stupačkách......jen ty gumy mi včera přidělávaly horké chvilky
Tak jsem dnes přehodil dopředu 21" kolo a vyrazil tentokráte v doprovodu MÉ ženy na WR...dali jsme stejnou trasu, co jsem jel na 19" kole...
Je to sakra rozdíl....asi jako jako když se přesedne z té Hicksovo olítané mrdky na placatých slickách na nový model na špuntech......= je to SAKRA VELKÝ rozdíl
21"
Kurnik kolik těch motorek máš? ktm, wr,12gsa, 1150 ???
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis