zdarec, přestěhoval jsem se s rodinkou k Hradci Královému do domečku se zahrádkou, návštěvy vítány, grilování, pivko a místo pro motorku i přespání se obvykle najde, nabízím toto buď jako nezištnou pomoc v nouzi, kdyby se třeba něko vracel přes Hradec z dálky a měl by to domů ještě daleko, nebo jako cílenou zastávku ku odpočinku cestou za dobrodružstvím, ideálně po předchozí domluvě
pro inspiraci pár obrázků z atrakcí na vodním grilu:
tak neváhej a piš
Buď cestu najdu, nebo si udělám vlastní.
Vendo gratuluji k útěku z panelákového gheta zvaném bohnicea užívej krás vesnice a koupání na písákách v okolé HK jsem tam přez léto dost často tak jak pojedu kolem dáme kafčo
mas jeste tu 11ku?
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
VasekUzNeBohnice napsal:
ale jestli Hixovi jde ta dieta, co si pamatuju, tak dnes už je kluk jako proutek...
diky za pozvani.. az pojedu okolo, tak se stavim.
jinak jasne, jsem vychrtlej jak Voduska lecve co maj ve Dvore K.
17 cm
VasekUzNeBohnice napsal:
ale jestli Hixovi jde ta dieta, co si pamatuju, tak dnes už je kluk jako proutek...
diky za pozvani.. az pojedu okolo, tak se stavim.
jinak jasne, jsem vychrtlej jak Voduska lecve co maj ve Dvore K.
Voduška:
fuj ta vpravo je vyzrana!
17 cm
Zdar Vendo, no vidíš to - a právě jsme byli o uplynulém víkendu na rybách v sousední vísce (na velký pískovně v Roudnici). Kdyby ses byl pochlubil dřív, už jste mohli bejt trochu vyžraný
VasekUzNeBohnice napsal:
Jardo, je to peklo, holt se budeš muset obětovat a vyjet na ryby ješčo raz
no nevim... ty sem ted sice budes psat jak fsteklej, ale pak zase rok nenapises a ono to nejak vysumi
17 cm
VasekUzNeBohnice napsal:
Jardo, je to peklo, holt se budeš muset obětovat a vyjet na ryby ješčo raz
no nevim... ty sem ted sice budes psat jak fsteklej, ale pak zase rok nenapises a ono to nejak vysumi
páč nesedím/neležím celý den u PC/notebooku/tabletu, jako někdo
neboj, nevyšumí, když řeknu, tak udělám, na mě je, byl a bude spoleh, však kolikrát jsem to v Praze zburcoval a dopadlo to OK
nebuj a nebul se stavím, až pojedu kolem, posledně jste měli rolety až na zem...
Upravil VasekPraha dne 05.07.2012 19:34
Buď cestu najdu, nebo si udělám vlastní.
VasekUzNeBohnice napsal:
nebuj a nebul se stavím, až pojedu kolem, posledně jste měli rolety až na zem...
to byl jasnej signal jak se na tebe tesime
17 cm
VasekUzNeBohnice napsal:
zdarec, přestěhoval jsem se s rodinkou k Hradci Královému do domečku se zahrádkou, návštěvy vítány, grilování, pivko a místo pro motorku i přespání se obvykle najde, nabízím toto buď jako nezištnou pomoc v nouzi, kdyby se třeba něko vracel přes Hradec z dálky a měl by to domů ještě daleko, nebo jako cílenou zastávku ku odpočinku cestou za dobrodružstvím, ideálně po předchozí domluvě
pro inspiraci pár obrázků z atrakcí na vodním grilu:
tak neváhej a piš
Gratulace k domecku, Vasiku a doufam ze se brzy uvidime.
Ac vzdycky mestskej clovek, ted s rodinou citim taky nejak silneji potrebu byt bliz prirode a mit vic mista, takze Te naprosto chapu a co vic, jeste to podporuje i me myslenky na"velky unik" (ikdyz na realizaci si jeste urcite chvili pockam).
Maiali nel Fango!