Letos je ještě o něco náročnější, ale také krásnější.
Zvy Vás na Druhý ročník.
Trasa začně opět ve středním Řecku, v Lamii s Sobotu ráno. Dovede Vás na konci prvního dne až na samý jižní konec konec Peloponesu a tam bude ubytování. Druhý den konec nad Korintským Zálivem v Galaxidi. Mrkněte na přiložený soubor. Trasy jsou až na malou výjimku (nešlo to jinak) po okreskách tak, aby se vždy jednalo o zvlášť krásné trasy. Máte možnost během dvou koncentrovaných dnů poznat hlavní část Peloponesu a její největší krásy. Na jihu, tam, kde se bude i spát, mám blízko chatu. Pokud bude vyčerpána kapacita místa kde se bude přespávat (cena na osobu 15 Euro) a protože jste z dálky a není pro Vás jednoduché si zařídit jinak bydlení, je k dispozici i moje chata jako nouzové řešení. Spaní je v hotýlku doslovaq na pláži, lehce se dá ale vyspat jenom ve spacáku.
Kdo máte na druhou polovinu září naplánován Jih někde poblíž (Řecko, Bulharsko, Albánie), začleňte do programu i tento víkend. Nebudete zklamáni. Organizuju to vlastně já, takže všechny dotazy a upřesnění mohu poskytnou taky ve vlaknu. Dle loňského ročníku, kdy jsme měli kolem 50 mašin a velmi příznivý ohlas účastníků a protože letos je to ještě lepší, kdo má možnost, nenechte si to ujít.
Trasa projeta a ověřena opravdovými motocyklovými časy a změřena před dvěma týdny. Víte, že jsem právě dokončil 6. cyklus chemotherapie, resp, byl jsem přesně 3 týdny po poslední dávce. Přestože říkám, že trasa je těžká, i já jsem ji zvládl, tak se toho tak nebojte. A Řecka už vůbec ne.
nebo-li motto "Když to zvládne i rakovinně nemocný, MŮŽEŠ I TY!!!!!"
termín víkend 22-23/9/2012
Doc přiložený následující soubor: 2012/u/second24hoursbmwbikers.zip
Upravil Doc dne 19.08.2012 07:16
Frajeřina není nespadnout...frajeřina je zvednout se a pokračovat....
In Greece since 1988 BMW R1200GSADV
Volvo XC90 2.9 T6 Biturbo
Audi A3 Sportback 1.8 TSFI Tiptronic
Letos je ještě o něco náročnější, ale také krásnější.
Zvy Vás na Druhý ročník.
Trasa začně opět ve středním Řecku, v Lamii s Sobotu ráno. Dovede Vás na konci prvního dne až na samý jižní konec konec Peloponesu a tam bude ubytování. Druhý den konec nad Korintským Zálivem v Galaxidi. Mrkněte na přiložený soubor. Trasy jsou až na malou výjimku (nešlo to jinak) po okreskách tak, aby se vždy jednalo o zvlášť krásné trasy. Máte možnost během dvou koncentrovaných dnů poznat hlavní část Peloponesu a její největší krásy. Na jihu, tam, kde se bude i spát, mám blízko chatu. Pokud bude vyčerpána kapacita místa kde se bude přespávat (cena na osobu 15 Euro) a protože jste z dálky a není pro Vás jednoduché si zařídit jinak bydlení, je k dispozici i moje chata jako nouzové řešení. Spaní je v hotýlku doslovaq na pláži, lehce se dá ale vyspat jenom ve spacáku.
Kdo máte na druhou polovinu září naplánován Jih někde poblíž (Řecko, Bulharsko, Albánie), začleňte do programu i tento víkend. Nebudete zklamáni. Organizuju to vlastně já, takže všechny dotazy a upřesnění mohu poskytnou taky ve vlaknu. Dle loňského ročníku, kdy jsme měli kolem 50 mašin a velmi příznivý ohlas účastníků a protože letos je to ještě lepší, kdo má možnost, nenechte si to ujít.
Trasa projeta a ověřena opravdovými motocyklovými časy a změřena před dvěma týdny. Víte, že jsem právě dokončil 6. cyklus chemotherapie, resp, byl jsem přesně 3 týdny po poslední dávce. Přestože říkám, že trasa je těžká, i já jsem ji zvládl, tak se toho tak nebojte. A Řecka už vůbec ne.
nebo-li motto "Když to zvládne i rakovinně nemocný, MŮŽEŠ I TY!!!!!"
termín víkend 22-23/9/2012
Doc přiložený následující soubor: 2012/u/second24hoursbmwbikers_2.zip
Upravil Doc dne 19.08.2012 07:16
No, vypadá to víc než lákavě. Nasadil si mi, zatím jen maličkého, ale přeci jen, brouka do hlavy. V Řecku jsem ještě nebyl, budu nad tím muset v klidu popřemýšlet.
R 1200 GS
SUZUKI GRAND VITARA 2.4 JLX
Nejdřív příští rok
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Taky bych do Řecka rád vyrazil (jedna ze zemí, která mě láká a kde jsem nebyl) ale chtěl bych jet rozhodně offroad...
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
Mesky napsal:
Okolo Peloponesu jsem si to dal vloni, presně až na nejjižnější bod, kam to jen s motorkou šlo, nádherný kraj, mohu doporučit.
v roce 1989 projeto s rodici s privesem.
mozna stale neprekonana dovolena.. bylo to BOZI.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
docu,kvám to mám 2000 km,co jsem vyhrál?
bohužel je to daleko a jakoliv tam riskovat mimo cestu,v dnešní době,je to na zváženou
jinak v aténách sem byl 2 x pěkně v klidu a rád se tam zas podívám
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
znovu upřesňuji: nejde o off road!!! vše se dá odjet i na supersportu (i když bych mu to dost nedoporučoval..)
Jde ale o koncentrát, jak během dvou dní mít určitě dost kilometrů a hlavně zvlášť zajímavých. Kdo nechce offroad, ať se nebojí, že ho bude povinně absolvovat na této akci. Naopak, to investovat dva dny to tohoto on roadu nekazí těm, kteří chtějí i offroad hory celou dovolenou. Vždyť by nepřijel nikdo jenom na dva dny, takže může skloubit cokoliv s touto akci.
btw, Tome, na celém Řecku se dá jezdit offroad bez omezení a protože jsi znalec map, existuje super topo mapa od firmy Anavasi http://www.anavas.... Spoj se s kolegy v Makanu, určitě ti vyjdou vstříc
tohle uvidíte pri konci prvního dne, v pravé zátoce je to ubytování, je tam i pláž na spacák. (vemte si i plavky!!!, pokud dorazíte do 19.00 jak je to naplánováno, pak je vše super, ale chce to zadek - na druhou stranu, kdo se sem vydá, asi zadek má...)
na GE si můžete dle souboru z GE najít mnoho zajímavých fotek Panoramio, které přibližují jak místo ubytování s pláží (Marmari), tak i během průjezdu
P.S. já to beru asi takhle: přestože ani já nemám rád organizované hromadné zájezdy, je pravda, že pomocí průvodce během jednoho dne stihnete v programu víc z těch důležitých míst, než když jedete sami a nepřipraveni. A tady je to o tom. Nabízí se během dvou dní projížďka místy a trasami, která by vás třeba ani nenapadla, přitom stojí za to. Kdybyste přiijeli na liberecko, asi vás místní kolega během jednoho dne protáhne Ještědem a jinými místy tak, abyste jeli po zajímavých okreskách a "produktivita" takového zájezdu je větší, než pátrat sám. Asi tak.
Upravil Doc dne 11.07.2012 07:33
[183.13Kb]
Upravil Doc dne 30.07.2012 19:10
[170.68Kb]
Upravil Doc dne 30.07.2012 19:13
check point 1 - vesnice OINOI - pekárna/kavárna/café MITSAKIS
Doc přiložený následující obrázek:
[148.56Kb]
Upravil Doc dne 30.07.2012 19:32
[169.08Kb]
check point 2 - vesnice FICHTI - Cafe Grande
[147.51Kb]
Upravil Doc dne 30.07.2012 19:31
[140.89Kb]
[164.5Kb]
check point 3 - vesnice KOSMAS - taverna Navarchos
[183.44Kb]
Upravil Doc dne 30.07.2012 19:33
[187.32Kb]
[158.92Kb]