příjezd:
- do 11h, abychom nejpozději ve 12h vyrazili na malou projížďku a oběd
- pokud by chtěl někdo dorazit na vlastní pěst už v pátek k večeru, nevidím v tom žádný problém. Jen mi to asi dejtě vědět, přijel bych se na Vás kouknout..
místo:
- autokemp Jablonné v Podještědí http://www.volny..../index.htm
- na webu kempu je k nahlédnutí ceník pobytu, ceny jsou lidové
- kemp se nachází při hlavní trase mezi Cvikovem a Libercem a je přesně naproti benzínové pumpě Agip. Nelze přehlédnout.
- GPS: 50°46'22.162"N, 14°45'46.397"E
shrnutí:
- plán je opravdu otevřený. Jezdíme na GS, často nacházíme zálibu v outdoorovém životě. Počítam s tím, že určitá část bude chtít spát ve stanech, že si koupíme buřty a pití (vyjímečně i nealko) a uděláme táborák. Možnost táboráku v kempu je, dostatek dřeva jsem zajistil.
- máme k dispozici také restauraci s kuchyní, ale to už je na každém z Vás, jak se k věci postaví. Někdo bude chtít povečeřet v restauraci, někdo raději otočí masný výrobek na ohni... Stejně tak s pitím.
- jakožto optimista věřím v počasí a doporučuji přibalit plavky.
- jelikož jsem půlku informací zapomněl napsat, nakoukněte občas do tohoto prvního příspěvku, třeba si budu vzpomínat a dopisovat.
Také sem tedy budu psá kdo je přihlášený.
Chatkovani je uzavreno, kdyby mel jeste nekdo zajem dorazit, neni problem, ale do stanu. I tak mi dejte vedet na mail..
přihlášky: posílejte mailem na adresu BMWGSCZ@seznam.cz
Přihlášky se prosím pokuste považovat za závazné - po uzavírce zaplatím zálohovou fakturu, kdo nepřijede, platím za něj.
Toto se týká pouze chatek, pokud naplánujete stan a nedorazíte - nic se neděje!
Obsah mailu:
1) nick
2) jedu sám / sama nebo se spolujezdcem / kyní
Aldo být tebou tak ať každý kdo chce chatlu dá zálohu, vím z vlastní zkušenosti, že někdy se musí zaplatit storno poplatek za ty co nepřijeli.
Vezmeme to zkratkou, je to sice dál, zato horší cesta.
insorto
Ja pevne doufam a verim v lidskost mistnich clenu, ze se mi to na hlavu nesesype. A pokud nekdo po uzavirce svou prihlasku zrusi - postavi se k tomu jako chlap. Nechci zadny zalohy, nechci vstupny, spravnyho GSaka by nemelo odradit pocasi atd. Nejak to dopadne.
dost mě to mrzí, ale 18.7. mi koliduje. Odrážíme na 16 dní do Rumunska... http://www.bmwgs.cz/forum/viewthread.php?forum_id=10&thread_id=687
takže nedojedeme
Užijte si to
BMW R 1150 GS
ICQ # 16951836
V tento datum mám volno, ale týden před dovčou a nevim jak moje polovička. Zjistim a dám vědět.
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
Taky bych jel ale mam zkouskovy a uceni jak nas....Ale z Jablonce to mam kousek tak bych se na vas v ramci naky kratsi projizdky prijel kouknout.
Jinak super napad Aldo a misto je vybrany taky dobre...
ChipGS napsal:
dost mě to mrzí, ale 18.7. mi koliduje. Odrážíme na 16 dní do Rumunska... http://www.bmwgs.cz/forum/viewthread.php?forum_id=10&thread_id=687
takže nedojedeme
Užijte si to
Tak presun rumunsko na Zari a prijd na sraz.. A jeste se treba s pritelkyni k tomu Rumunsku pridame
Emilio napsal:
kdo by taky šel do chatka,ta je dobrá tak pro mašiny jestli mají pod klikou ABUSe......
Co pití,bude tam taky někde poblíž otevřeno?A hodně zásob......
Jo hele neměli by jsme taky pozvat Boba?Myslím,že by tam neměl chybět,aby jsme si tukli tulamorkou......
..tak snad i Bobovi je net přístupnej a předpokládám,že Alda na svý setkání uvítá každýho,ať je to Bob,nebo Bobek.
Jo hele neměli by jsme taky pozvat Boba?Myslím,že by tam neměl chybět,aby jsme si tukli tulamorkou......[/quote]
Kouknui nahoru do přihlášenejch. Neni tam už někdo s nickem BOB?
Emilio napsal:
kdo by taky šel do chatka,ta je dobrá tak pro mašiny jestli mají pod klikou ABUSe......
Co pití,bude tam taky někde poblíž otevřeno?A hodně zásob......
Jo hele neměli by jsme taky pozvat Boba?Myslím,že by tam neměl chybět,aby jsme si tukli tulamorkou......
Piti.. no jak jsem psal, radsi s sebou. Staci to koupit v nejblizsim marketu a nevozit s sebou celou cestu. Je tam jen restaurace a chodit pro toceny 100m nic moc.
Jak psal BIGR, Bob je nahlasenej a uvedenej v prvnim prispevku. A kdyby nebyl, dostal by pekne po hube!