lidicky sem se konecne dockal prazdninova akce u Louise se vyplatila na doporuceni hlavne Hickse mam konecne doma Abus Granit Deteco s poradnym zamkem a cena , vic nez luxusni z puvodnich 4975,- sleva na 3980,- kdyz jsem se ptal kamose co dela ve firme obchodujici s Abusem tak mi rekl cenu 5148,-
Jinak ted resim jak umistit ten retez na predni padak. Jednak mi to trochu zatizi predek a jednak nezabere misto v kufru
schrek napsal:
Jinak ted resim jak umistit ten retez na predni padak. Jednak mi to trochu zatizi predek a jednak nezabere misto v kufru
aby se ti to nejak nezamotalo do retezu, kola atd...
ja bych se toho bal i kdy to ma z hlediska teziste smysl.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
prave ze z hlediska teziste to chi resit, samotnej kotoucak bude v kufru ale ten retez uz to mam vymysleni z nerezu se udela drzak na padaku na tu packu co je na konci a na druhe strane to bude v te smicce kdyz se pro provlece jen to jeste nakreslit ten drzacek at mi to kluci vysoustruzi
V životě mě nenapadlo kvůli tezisti cpát zámky a jiný bazmeky jinam než do kufru. Asi holt nemám vysokou. Podle mě je to stejně kravina.
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
... mám doma tokoz řetěz s 12cm oky na tahání kamionů, aby šla motorka zamknout k betonovýmu sloupu ... ale nenapadlo mě to vozit, Podle mě blbost, na krátkodobý parking stačí lankový zámek a kotoučák ...
/Flare
Vjetrnik napsal:
Když Ti to někdo bude chtít odnést, tak Ti to stejně odnese....
To mas castecne pravdu, ale ne tak uplne. Pokud musim na ulici strihat retez za soucasneho rvani alarmu, tak je to preci jen neco jinyho, nez moto zcela bez jisteni.
To rikam jako clovek, kterymu ukradli motorku z ulice behem 10ti minut a ja byl v prizemi, 5metru od toho...
Jinak ja ten retez taky nekdy nechavam v garazi, ale pokud mam stat nekde nestandardne, tak ho beru.
Maiali nel Fango!
schrek napsal:
morabo: asi tak rozhodne doma v garazi a jest enejlip tu kotvu do zeme mit a jeto
lepsi kotva do pevne zdi at ten retez nelezi.
17 cm
jj, protáhnout neodmontovatelnou částí motorky (či složitě odmontovatelnou) motorku dát ke zdi a tam zajistit pokud možno co nejméně přístupným způsobem a ještě tak aby řetěz neležel a ani nemohl ležet na zemi... na X videích když přestřihli zámek, tak na zemi... když bude ve vzduchu a ještě s mizerným přístupem tak je to IMHO nejbezpečnější...
A to bylo jen takový ťuk....a bác na zem a už se se válel na kruháči v Tišnově.....pro kolemjdoucí asi zábava.
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
call Praskin.. rikal, ze ma brzdice.
17 cm