Jaké používáte letní spodky a jste s nimi spokojení?
Přemýšlím, že koupím ještě nějaký kousek, zjistila jsem, že to je něco úplně jinného s letníma spodkama než bez nich, tak bych si i nechala poradit, pokud někdo máte a jste spokojení...
Já osobně mám dvě trika Klimatex /kde mě teda štve, že se o něco zachytím a tahají se oka, ale zase jsou se stříbrem a zápach není cítit/ kalhoty mám jen jedny a to Nano Comfort, kde se mi už udělala po pár nošeních dírky /asi jsem se někde zachytila/, tak chci do zásoby koupit ještě jedny, ať je na cestách střídám a přepírám...
| BMW F650GS | 2000 |
Nevím jestli je správně název ankety. Termoprádlo je oblečení, které zvyšuje teplotní komfort = hřeje když je zima. Letní termoprádlo by teoreticky mohlo být něco jako slabší nebo méně hřejivé apod. Na tu anketu logicky odpovím ne, protože v létě teplé prádlo nenosím.
Ale jestli to bylo myšleno jako jestli lidi v létě nosí "celotělové" prádlo - které odvádí pot, tak tam by byla odpověď ano, protože pod motorkovým oblečením to je úplně něco jiného, když člověk má jen trenky nebo slipy a když má legíny, které odvádí pot od těla. Je to sice vrstva navíc ale paradoxně to funguje moc dobře a je to i v nějvětších vedrech příjemný.
Takže otázka by asi měla být "nosíte v létě funkční prádlo"? nebo tak nějak.
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
TomasTT napsal:
Nevím jestli je správně název ankety. Termoprádlo je oblečení, které zvyšuje teplotní komfort = hřeje když je zima. Letní termoprádlo by teoreticky mohlo být něco jako slabší nebo méně hřejivé apod. Na tu anketu logicky odpovím ne, protože v létě teplé prádlo nenosím.
Ale jestli to bylo myšleno jako jestli lidi v létě nosí "celotělové" prádlo - které odvádí pot, tak tam by byla odpověď ano, protože pod motorkovým oblečením to je úplně něco jiného, když člověk má jen trenky nebo slipy a když má legíny, které odvádí pot od těla. Je to sice vrstva navíc ale paradoxně to funguje moc dobře a je to i v nějvětších vedrech příjemný.
Takže otázka by asi měla být "nosíte v létě funkční prádlo"? nebo tak nějak.
No tak změnit se to už nedá a ve spoustě obchodech to mají vedeno tak a né jinak, tak snad to každý pochopí
| BMW F650GS | 2000 |
Myslím že každej normální člověk to pochopil.A za mě ano,nosím termo prádlo i v létě už i proto,že se daleko lépe oblečení sundavá než z upocenýho těla....
V chladnějsím období pod oblečením vozím termo prádlo z Lidlu a přes léto použivám "firemní" moirové ,letní spodky od Jitexu(teď to pro nás šije fa.Alea a stojí to za starou belu.Ještě že jsem zásoben )
Nedokážu si jízdu v jakémkoliv období bez spodků představit.
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Onehdá jsem se nechal zlomit na funkční prádlo Expedus.normálně nesmrdim,ale v tomhle by mě vystopoval psovod i bez psa. Prý je antibakteriální a vydrží neprané i týden,blbost.
Když je hlad,je i husa dobrá.
bez funkčního prádla ani ránu. podvlíkačky již delší čas od jitexu a vrch podle počasí a co jak bylo k mání za rozumný peníz. něco mám od knoxxu, něco od jitexu (nic moc), něco od salebry, posledně od uniqla (výborný, ale to jsem v čechách ještě neviděl). asi nej co jsem zatím měl do tepla bylo dřív síťované od bmw (ale zas ta cena..)
R1100GS
Já nevim proč,ale jako vrchní vrstvu pod bundu mam lepší pocit v normálním bavlněném tričku bez terma...než nějakým termu.Ale pod dres s chráničem tak rozhodně termo.
Rozhodně merino, nesmrdí a podle mých zkušeností fakt funguje. Mě některé kouše takže bych z něho vyskočil, ale přítelkyni to třeba nevadí. Chce to vyzkoušet. Za mě Icebraker nebo Devold, ten kousavej je Smartwool. Pochopitelně je to šíleně drahý, na druhou stranu se dá říct skutečně stačí dvě sady na týdenní dovču.
Používám i syntetiku, Hannah Symbio nebo Craft, ten je spíš pro toho kdo se moc nepotí. Jinak Moira smrdí podobně jako píše Kasak.
Používal jsem Moiru v práci a bylo to hrozný,kousalo to a smrdělo.Teď používám Devold a super.Takže i na motorku Devold a je to v poho,jak letní tak zimní.
Dum spiro,spero.
kanecek - zalezi kolik chces investovat, nebo je velky rozdil mezi termopradlem Cina , Polsko vcetne z Lidlu a nebo termopradlem znackovym, zminovana Moira je taky problem, znam nekolik lidi kteri se nechaly ukecat na Moiru a pak presly na Rukku, CoolMax a nebo Oxford.
Mám trika moira a je to v pohodě,nesmrdí,fungují,trencle jsem si nechal z funkčního matrošu ušít u fi Sýkora (šijou pro cyklisty takový ty oblečky co v tom pak vypadají jako papoušci)
Selver napsal:
Rozhodně merino, nesmrdí a podle mých zkušeností fakt funguje. Mě některé kouše takže bych z něho vyskočil, ale přítelkyni to třeba nevadí. Chce to vyzkoušet. Za mě Icebraker nebo Devold, ten kousavej je Smartwool. Pochopitelně je to šíleně drahý, na druhou stranu se dá říct skutečně stačí dvě sady na týdenní dovču.
Používám i syntetiku, Hannah Symbio nebo Craft, ten je spíš pro toho kdo se moc nepotí. Jinak Moira smrdí podobně jako píše Kasak.
Svata pravda. Ja mam merino od helly hansen a uz 3 roky bez problemu hreje a nemrdi.Na leto beru obcas lehkou moiru na spodek a taky to jde. Mel jsem i vrsek od Moiry,ale ta smrdela silene.Nevim jestli maji casove i ruzne mateialy
I pád na hubu je pohyb kupředu