Je strasny co se muze stat za jeden den na silnicich
Přidané 25.05.2008 19:57
takze tyhle odkazy se dostali i sem co k tomu dodat vetsinou si za to mohli sami vic to nekomentuju
Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
„Joo, svět je plnej podivnej krás a jeden život na to nestačí.“
Přidané 25.05.2008 20:09
Ale ved to je furt to same dookola...smutne...ked to ma prist tak to pride - na kazdeho z nas niekde caka nejake hovado, co nas sunda - tak naco tomu pomahat a urychlovat to riskantnou jazdou?
Přidané 25.05.2008 20:17
Fakt je, že spousta těch nešťastníků si o to řekla sama (nesmyslné rychlosti v uzavřené obci a pod.). Je otázka, jak moc je potom máme litovat ...ale je mi líto jejich blízkých - rodičů, partnerů a pod.
Daleko horší je, když takový magor navíc zabije, nebo zmrzačí mimo sebe někoho dalšího ...to je průser šílený!!!
Bohužel se neštěstí nevyhýbá ani "slušňákům" ...někdo vás může sejmout, překvapí štěrk nebo olejová skvrna v zatáčce, trefíte srnku, ...raději nemyslet.
Přidané 25.05.2008 20:51
Není to nic pěknýho, ale silnice jsou plný "masérů" vono to jede, ale blbě se to zastavuje, já se bojím i proti jedoucích motorek, dneska mě chtěl jeden trefit v protisměru pičus
Vezmeme to zkratkou, je to sice dál, zato horší cesta.
insorto
Přidané 25.05.2008 20:57
presne.. zacinam se bat motorkaru.... v roznove byl jakysi mega sraz.. jsem to nevedel a jel pres roznov.. tak jsem se uz dlouho nebal.. jak kolem me litali plastaci jak posahani par cm od kufru... babu na tandemu v riflach a najkach.. klasici...
obec neobec 150 furt...
a v proti smeru uz na ne blikam dalkovyma ne na pozdrav na care nakloneny 45stupnu... a riti se na tebe
Přidané 25.05.2008 21:11
Já se ani nedivím že je každý víkend tolik smrťáků.Dyť to kolikrát vypadá že blázince mají vycházky.Dneska mě málem sejmul dement na nějakém sporťáku(asi gsxr) když jsem objížděl cyklisty.Kouknu do zrcátek,tam asi 400m za mnou motorka,říkám si-je to dobrý.Hodím blinkr a objíždím.V ten okamžik mi proletěl kolem motorky idiot v rychlosti odhadem kolem 200km/h ve zdálenosti cca 50cm.Krve by se ve mě nedořezal.Na té motorce seděla jako baťůžek nějaká kopretinka v riflích,teniskách a bundičce dobré tak akorát na diskotéku.Radši ani nedomýšlím co by se stalo ,vybočit o pár cm dál. a už vůbec nedomýšlet co by se dělo kdyby ten zmetek zastavil někde po trase a já na něj natrefil.Celé odpoledne se mi to honilo hlavou a z vyjížďky jsem měl prd. Takových debilů mi není líto ani trochu.Jen doufám že nesmetou cestou do pekla ještě někoho.
PS:Aby nedošlo k omylu.Smrt jim nepřeju,ale až naběhnou zubaté na kosu,bude mi to jedno.
Přidané 25.05.2008 21:24
Znám spoustu vyježděných starších pilotů silničních motorek,kteří vyjíždí zásadně v kombinézách a jedou si zaprasit do lokalit jim blízkým s malým provozem.U svý palbičky přemýšlejí a snaží se riziko držet v mezích .Ale střelci z černých kronikjsou vesměs jalový děcka s první silnicí(před ní měli CB 500 nebo ER 5 na rozkoukání) a považují těch 120 koní starší šestky za královský žezlo.Bohužel,mnohým z nich se těmi jalovými lety nepodaří projít...
Přidané 25.05.2008 21:35
no možná štěstí pro nás, že dřív byly Jawky 350 a my se dožili dneška, taky jsme za to tahali co to šlo a taky nebylo tolik aut, párkrát jsem si na tom dal do tlamy, ale jsem tady
Vezmeme to zkratkou, je to sice dál, zato horší cesta.
insorto
Přidané 25.05.2008 21:46
Baltazar napsal:
no možná štěstí pro nás, že dřív byly Jawky 350 a my se dožili dneška, taky jsme za to tahali co to šlo a taky nebylo tolik aut, párkrát jsem si na tom dal do tlamy, ale jsem tady
nekde jsem slysel takovou hlasku : dobrej pilot, starej pilot ....
pomalu to zacina platit i na cestach .... *pissed*
Přidané 25.05.2008 22:17
Fakt je,že lidi jezděj jak magoři!čim silnější motorka tim víc je to svádí k rychlejší jízdě.Rychle se dá jet asi na všem a hlavně někdy nemusíš jet ani rychle a něco se přihodí,ale nutno dodat že většina těch mrtvejch bylo na silničních motorkách.Nejhorší na tom je,že může bejt člověk stokrát opatrnej a někdo tě sestřelí!Myslím,že to chce jezdit opravdu opatrně a hlavně předvídat!Já osobně po své zkušenosti už nikomu na silnici nevěřímJe to už hodně let co mě srazil frajer v mercedesu když jsem odbočovala k nám do ulice,myslel si že jsem zapoměla blinkr,když jsem před odbočením předjížděla dvě auta-dopadlo to dobře,jsem celá,ale nerada nato vzpomínám.A hlavně od té doby když odbočuju,jsem přeopatrná a někdy dokonce raději zastavim,všechny nechám projet a pak teprve v klidu odbočim!
Přidané 25.05.2008 22:40
jo joněkde už jsem slyšel teoriito že jedeš na hlavní silnici,ještě neznamená že máš přednostdivné že?ale já to fakt někde slyšel
byli mladí,život před sebou,škoda jich,ale zřejmě si oto říkal sám svou rychlou jízdou,příliš rychlou
Přidané 25.05.2008 23:18
Je to strasny.
At za to mohli nebo ne, je to smutny, je mi to lito.
Vloni jsem prisel o 2 kamarady - taky si za to mohli uplne sami. No a? Kdyz je to kamarad, tyhle silny reci jdou okamzite pryc a nejsou na miste.
Nikdo nemuzeme znat podrobnosti, media je casto neznaj taky nebo umyslne zvelicujou - pro ctenare je to zajimavejsi.
Dneska se mi vyboural dalsi kamarad.
Ano, jezdi uz 13 let, ano uz nekolikrat boural, ano jezdi zasadne jako dobytek. Porad po zadnim, porad strelbu.
Ano, dalo se to cekat, ale kdyz mi volali, ze ho prave prevazi vrtulnik do Usti se zlamanou pateri a asi odrazenyma ledvinama... je mi hrozne.
A zase ten samej pripad - v obci palbu po zadnim, prevratil to. Ani nevim, jestli byl oblecenej, kdyz lita kolem komina, casto ma na sobe kratasy a tricko.
Vsechno je to spatne a i pres to jsem z toho v prdeli.
To, co tu ctu, mi pripomina moje mysleni - taky se porad uklidnuju tim, ze jsou to strelci, ze si to zpusobili sami atd atd... jenze pak se uzavru sam do sebe, zamyslim a dojde mi, ze se tim stejne snazim jen presvedcit svuj vlastni strach a neni to tak uplne pravda. Ciha to uplne na kazdym rohu a ja mam proste strach.
Dneska rano jsme vyjizdeli brzo, rano jsem sedel u kafe s cigarkem a mel jsem fakt spatnej pocit.
Vyklubalo se z toho nadhernych 310km, ktery jsem si fakt uzil. Jezdili jsme samyma (rikame tomu srackama - cim horsi a zapadlejsi cesta bez provozu, tim lip), bylo to fajn.
Rozhodne je dobry tenhle strach mit.......
Přidané 26.05.2008 06:35
Ne nadarmo se říká že čert nikdy nespí a pak něco o džbánu a uchu..........
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
Přidané 26.05.2008 07:42
Moderátor Příspěvků: 2766 Registrace: 04.02.07
A taky je problém v policajtech bych teda osobně řekl. Kde jsou????? Včera jedu ze Slovenska a najedu po něm asi 130 km a potkám 4 hlídky. Přijedu do čech kde je vyhlášená akce na motorky a najedu přes 200 km a ani náznak policajta. Prostě u nás nejsou. Jo a přes ten Rožnov jsem jel taky a takovou akci baych teda fakt nemusel. Nechápu co ty lidi na tom baví. Teda kromě chlastu a pak vytahování komu to víc jede. To je podle mě ten rozdíl mezi motorkářem a mototuristou jak jsem popisoval v jiným foru. BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
Přidané 26.05.2008 07:49
Kdyz se mi pred rokem rozstrelil bracha, byl jsem dost vyplesklej ale zase jsme byl rad ze se mu to stalo a hodne ho to bolelo (po roze uz chodi skoro normalne, jen ho ty draty v noze obcas bolej a kousek kosti v kolene mu prej taky nejak chybi ... ), protoze je mladej a blbej a na silny motorce si troufal na vic nez na co mel ...
.. takze dostal skolu, nezabil se, zaplat panbuh ...
Lidi jezdej jako hovada (at v autech nebo na motorce) a prestoze je kazda smrt blba, tak pokud si frajeri ktery ohrozujou sebe a hlavne ostatni nabijou drzku neni mi jich lito .. je mi lito lidi kolem nich.
Mozna je to drsny, ale je to tak ... kdyz nekdo jede 150 ve vsi (frajer ze sousedni vsi, bylo mu asi 20 rozstrelil motorku ve vsi asi asi 200km/h, trefil dedu ve skodovce kterej za to nemoh ... ), predjizdi do zatacky pres plnou a nevidi tam, atp ... tak si proste podepisije bianco umrtni list ...
Přidané 26.05.2008 08:00
Cycli napsal:
A taky je problém v policajtech bych teda osobně řekl. Kde jsou????? Včera jedu ze Slovenska a najedu po něm asi 130 km a potkám 4 hlídky. Přijedu do čech kde je vyhlášená akce na motorky a najedu přes 200 km a ani náznak policajta. Prostě u nás nejsou. Jo a přes ten Rožnov jsem jel taky a takovou akci baych teda fakt nemusel. Nechápu co ty lidi na tom baví. Teda kromě chlastu a pak vytahování komu to víc jede. To je podle mě ten rozdíl mezi motorkářem a mototuristou jak jsem popisoval v jiným foru.
.....No Cycli povím ti že jsou a s těma mladýma masérama na šestikilech to odesereme taky -obecná averze a basta.Fotka je z úseku Humpolec_Pelhřimov,nekonečný přehledný roviny a měli tam ogaři měření MIMO OBEC,takže já 1O9 km/h (dodnes nechápu jak jsem mohl jet tak pomalu,ale zaplať pánbůh)-2 body a litr na místě.Když si vemu že bych tam měl valit 90,asi bych za řidítky usnul a způsobil nehodu mikrospánkem.
Topol přiložený následující obrázek:
Přidané 26.05.2008 08:00
Cycli napsal:
A taky je problém v policajtech bych teda osobně řekl. Kde jsou????? Včera jedu ze Slovenska a najedu po něm asi 130 km a potkám 4 hlídky. Přijedu do čech kde je vyhlášená akce na motorky a najedu přes 200 km a ani náznak policajta. Prostě u nás nejsou. Jo a přes ten Rožnov jsem jel taky a takovou akci baych teda fakt nemusel. Nechápu co ty lidi na tom baví. Teda kromě chlastu a pak vytahování komu to víc jede. To je podle mě ten rozdíl mezi motorkářem a mototuristou jak jsem popisoval v jiným foru.
A ty si myslíš že si ti volové na plastomrdkách z policajtů něco dělají ?? Klidně kolem tebe projedou po zadním ve městě kilo a ví že jim stejně nic nemůžeš......
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
Přidané 26.05.2008 08:15
prezi napsal:
Fakt je, že spousta těch nešťastníků si o to řekla sama (nesmyslné rychlosti v uzavřené obci a pod.). Je otázka, jak moc je potom máme litovat ...ale je mi líto jejich blízkých - rodičů, partnerů a pod.
Daleko horší je, když takový magor navíc zabije, nebo zmrzačí mimo sebe někoho dalšího ...to je průser šílený!!!
Bohužel se neštěstí nevyhýbá ani "slušňákům" ...někdo vás může sejmout, překvapí štěrk nebo olejová skvrna v zatáčce, trefíte srnku, ...raději nemyslet.
Přidané 26.05.2008 08:37
No ono je taky problém, že hovado na silné motorce policie v autě nedožene. Spíš boužel udělají víc škody při honičce Protože motorkař (hovado) nerespektuje nic, kdežto oni mu musí stačit a ještě sledovat provoz, aby nikoho nesundali.