Tak a je to tady. Po předešlém zjištění zájmu o tento sraz jsme vystavili pozvánku! Doplňující informace a odpovědi na Vaše dotazy budou shromažďovány v tomto vlákně.
Přátelé, po zážitcích ze srazu na Radarce nás doma napadla myšlenka udělat sraz, který by byl posledním BMWGS.cz srazem v letošním roce a uzavřeli bychom tím sezónu. Protože většina setkání je od Prahy na východ, rádi bychom Vás pozvali k nám na západ ČR. Než se začnu do čehokoliv pouštět, chtěl bych vědět, jestli by byl o tento sraz vůbec zájem a jestli by přijelo více jak 10 motorek. Zázemí by bylo v pensionu, který patří rodičům přítelkyně mého bratra, takže nevlastní (zatím) švagrové? No nevím, na tohle jsem nikdy nebyl... Každopádně, je to velký rodinný pensionek, ke kterému patří i řada chatek.
- možnost stanovat či využít chatku
- možnost rožnění pod velkou pergolou
- výčep s obsluhou
- možnost využití plnohodnotné restaurace
- čisté sprchy a toalety
- uzavřený areál jen pro nás
- pinpongový stůl
- venkovní hřiště (nejsem si teď jist)
...ale hlavně nádherná krajina
Už teď se mi v hlavně honí nápady na celodenní ON i OFF vyjížďky.
Protože je "švagrová" na vodě, nemohu více zjistit, ale v neděli se vrací a hned jak to půjde, doplnil bych více informací. Předpokládám ceny velice při zemi, vzhledem ke skoro rodinné akci. Rozhodně bych neakceptoval cenu vyšší, než je standardem našich srazů.
Promyslete a hlasujte, rádi Vás přivítají xHackerM a hugitka!
Upravil xHackerM dne 29.10.2012 08:02
Ty hele to nevím, pochybuju, ale Plzeň na 100000%...
Kluci, když už takhle píšete, že nevíte jak s termínem, hoďte mi klidně i Vaše návrhy, ať mám nějaké noty na pozdější diskuzi se švagrovou... Chtěl bych to pojmout jako poslední sraz, ale zase bych nerad, abychom tam museli odklízet sníh... Takže termín bude tak, aby se dalo ještě pohodlně spát ve stanu, pokud byste nechtěli chatku...
Pořádně mrkněte na mapu, okolí je dost pestré na vyjížďky a když se jóóó trhneme, Šumava není vůbec daleko...
Vzhledem k tomu, že bmw mám od března a že Radarku jsem jak termínově tak právě tím, že přeci jen to mám kousek dál nedával, rád bych dojel na nějaký bližší srazík. Určitě bych uvítal kdyby byla nějaká taková možnost na západě Čech. Nahoď potom bližší info a termín - pokud budu moct (o víkendech předělávám barák) přijedu rád!
Život je krátkej, je potřeba si ho užít naplno! - tak proto BMW GS
Termín bych navrhl někdy v půli až koncem října no bude to takový důstojný nástupce podzimního srazu v machově.(nevím jesli bude vevis dělat)
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
Takze jako doplnkovy sraz, hlavne pro mistni a notoricky kalice ano, ale aby to erodovalo Radarku? To by byla myslim skoda.
Cast lidi si totiz rekne -- kaslu na Radarku, kdyz jsou dalsi akce na podzim.
V efektu se s plno lidma kvuli tomu nepotkas...
tj. pokud se Radarka prohlasi za HLAVNI, tak mi to prijde jako dobrej napad..
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Hele já rozhodně nechci dokazovat klukům, že dokážu lepší sraz, než je Radarka. Byla hustokrutá a jen málokterý sraz jí překoná. Ale o to nejde. Jde mi zejména o to, aby se ne všechny srazy konaly, jak jsem psal, od Prahy na východ. Západní Čechy jsou velice hezká lokalita a proto tohle nabízím.
Míšo, nenech se odradit...Hix se své megagigajednoroční akce těžko dočká, pokud ji sám nezorganizuje. Navržená lokalita je fajn, babí léto na západě Čech by mohlo být báječné a třeba my rádi dorazíme neb u vás je vždycky fajn.
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
Vjetrnik napsal:
Míšo, nenech se odradit...Hix se své megagigajednoroční akce těžko dočká, pokud ji sám nezorganizuje. Navržená lokalita je fajn, babí léto na západě Čech by mohlo být báječné a třeba my rádi dorazíme neb u vás je vždycky fajn.
rika jelito co nebylo schopne dorazit ani na Radarku... a ted je moc hrr do dalsiho srazu.
17 cm
To TOLI: myslím, že konec října už je dost nejisté počasí a taky by to mohlo dopadnout tak, že budeme hrabat sníh aby bylo místo kam zaparkovat stroje zase to nemusí být úplně nutně poslední sraz. Jinak zatím přibližně víme, že zamlouvat areál se musí cca měsíc dopředu
To hicks: Děkujeme za názor, pokud se nechceš zúčastnit napiš ne. Pokud by tě sraz zajímal napiš ano. Docela ráda bych si od tebe přečetla nějaký pozitivní komentář. Vážně netuším co má znamenat slovo erodovat (nikde jsem význam tohoto slova nenašla... pouze ve smyslu "rozbíjet" horninu v souvislosti s erozí), ale RADARKU nikdo tímto srazem shazovat nechce. Jen nám prostě přijde škoda dělat srazy jen na jedné straně republiky a na druhou stranu vůbec nejezdit.
Hele já rozhodně nechci dokazovat klukům, že dokážu lepší sraz, než je Radarka. Byla hustokrutá a jen málokterý sraz jí překoná. Ale o to nejde. Jde mi zejména o to, aby se ne všechny srazy konaly, jak jsem psal, od Prahy na východ. Západní Čechy jsou velice hezká lokalita a proto tohle nabízím.
no tak DEN po radarce organizujes jinej sraz... ja bych se radsi bavil o dalsim rocniku radarky.
btw: neber to osobne, neni to osobni -- jenom mi ta diskuze zrovna ted prijde trochu nevhodne nacasovana.
Sraz na zapade cech je fajn.. ale ja bych byl radsi, ABY PO LETECH BYL KONECNE JEDEN VELKEJ SRAZ NA KTEREJ MA SMYSL SI OPRAVDU VYHRADIT CAS.
17 cm
no tak DEN po radarce organizujes jinej sraz... ja bych se radsi bavil o dalsim rocniku radarky.
btw: neber to osobne, neni to osobni -- jenom mi ta diskuze zrovna ted prijde trochu nevhodne nacasovana.
Sraz na zapade cech je fajn.. ale ja bych byl radsi, ABY PO LETECH BYL KONECNE JEDEN VELKEJ SRAZ NA KTEREJ MA SMYSL SI OPRAVDU VYHRADIT CAS.
No tak si takovej udělej. My se chcem prostě srážet častěji než jednou za rok protože si máme furt co říct
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
asi bude nejlepsi,kdyz Ruda s Tondou vypisou co nejdrive dalsi termin Radarky na pristi rok a bude klid
17 cm
2 Hicks: Dobře, já tvůj příspěvek nebudu brát osobně, ale uvědom si, že organizovat sraz fakt není sranda, aby to za něco stálo a pokud by to mělo být na podzim, tak je nejvyšší čas. Nehledě na to, jestli jsme se včera z jednoho srazu vrátili nebo ne. Asi tak a nerad bych tady v tom vlákně řešil nějaké dohady.