kámoš mě zaúkoloval poradit při výběru cruisera ... a já jelikož jsem v tomto oboru "neodborník" se ptám dál ... je tu někdo kdo dokáže poradit ?
... takže požadavky jsou:
... co nejlepší jízdní vlastnosti (v rámci možností)
... objem nad 1000
... pokud možno "střídmý " vzhled ( co nejméně všelijakých cingrlátek atd.
jednoduchost výhodou)
... posez co nejvíc podobný cestovním motorkám ( tudíž nohy né jak na gyn. křesle)
.... spolehlivost
... kardan
... cenovka do cca 250000,-
jo, VTX 1800C bych jedno na prodej měl...protože já začal být postiženej modrobílou nemocí BMW ... ale 2 motorky doma mít nemůžu a ani na to nemám :-) http://www.motork...81650.html...tak kdyby náhodou
alterego napsal:
jo, VTX 1800C bych jedno na prodej měl...protože já začal být postiženej modrobílou nemocí BMW ... ale 2 motorky doma mít nemůžu a ani na to nemám :-) http://www.motork...81650.html...tak kdyby náhodou
... moc pěkná to jo... dívali jsme se na jednu VTX1300 a byli jsme docela nemile překvapeni, že všechno co se tváří drsně ocelovo-chromově je vlastně "nachromovaný" plast - světlo, kryt sání, kryty na motoru atd ... to už je vážně všude "doba plastová" ? :-( ... zaplať pánbůch za "ocelové ptáky" 11(50)-ky GSka :-)
(ch)stepan
Alda napsal:
Me se dost libi Honda VTX1800.
To, ze kamos nechce Céčko znamena, ze ma rozum, protoze at je ta motorka dobra jak chce, je priserne oskliva
alterego napsal:
na 1800 toho plastového zase tolik není :-) a s 1300 se to srovnávat nedá...
... jj to máš recht ... koukali jsme na VTX1800 v motobazaru ve Vysokém Mýtě a je to přeci jen jiný kafe proti té 1300 ... alespoň světlo a sání to má plechový :-))
(ch)stepan
Já po cca půlročním laborování jaký cruiser skončil naopak u C. Vzhled je věc názoru, pro někoho hnus, pro mně naopak něco jiného než ta japonská nezávisle na značce okopčenina HD.HD je zase podle mně spíše věc životního stylu než kvality a jízdních vlastností. U C super brzdy, nekroutí se to, v zatáčkách dobrá ovladatelnost, dostačující výkon motoru, velká nádrž, dobrý pérování a pohodlný sezení, když se dokoupí větší sedlo pro spolujezdce, tak si chrochtá i on. Nezkoušel jsem Triumpha a Guzzinu, tyhle stroje mně neberou. Líbí se mi Victory, ale tam je to o jiných penězích.
Měl jsem předtím 1150 GS, takže jsem ohledně bawora věděl přibližně do čeho jdu.