Krásný výlet. Chtěli jsme jet ještě k Lipnu na českou obdobu vajíčka, ale déšť a bouřka nám přerušily plán. Takže z Železné rudy návrat domů a krásných 330km za námi.
Určitě vyražte, je to super... Pokud pojedete na moto, tak je tam vyhrazené bezplatné parkoviště pro motorky i s prkýnkama pod stojan, přilby lze dát do úschovny... Jeli jsme jako skupina (nad 15 lidí), takže cena na osobu byla sedm éčkových korun... Ještě by mě zajímala ta česká verze u Lipna, ale pochybuji, že by to překonalo tohle vajíčko. Ta stavba je promyšlená a pro mě co by konstruktéra určitě zážitek. Klárka to má na facebooku a správně tam píše, že je to celé bezbariérové, takže žádné schody, dá se to i v krosové obuvi. Jediné krátké točité schodiště je až nahoře u výlezu na vyhlídku.
fru napsal:
Taky mohu jen doporučit,ale mě nejvíc fascinuje ta přírodní ZOO kdy se chodí přímo mezi zvířaty prostě skvělý.
myslis Brno?
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
taky jsme tam byli ale v zimě na tohoto silvestra, což je taky zážitek. V zimě je to zas něco jinýho, dole pak bylo k dostání svařené víno a medovina, takže dokonalá atmosféra. Říkali jsme že by jsme se sem zajeli taky podívat na moto, vypadá to za začátek září (konečně dovolená) , navíc se chci podívat i na obdobu na Lipně, někde jsem četl, že to Lipno navrhoval stejný architekt jako vajičko, tak se taky těším...
Život je krátkej, je potřeba si ho užít naplno! - tak proto BMW GS
fru napsal:
Taky mohu jen doporučit,ale mě nejvíc fascinuje ta přírodní ZOO kdy se chodí přímo mezi zvířaty prostě skvělý.
myslis Brno?
určitě myslí to zoo co je pod "vajíčkem", že?
ja myslel, ze zoo zacina hned za sjezdem z dalnice...
17 cm
fru napsal:
myslis Brno?
Ty si vůl
uznej.. ze tohle byla ultimatni prihravka lip po popsat nemoh'...
17 cm
Jarys napsal:
jojo ,říká se že před Jihlavou končí Čechy a za Brnem začíná Asie
tady se rika, ze Asie zacina za n-e-g-relliho viaduktem.
Upravil hicks dne 06.08.2012 21:43
17 cm
Jarys napsal:
sorry ale ty hvězdičky nedokážu rozluštit
ono to vyhvezdickovalo ne-gr.
17 cm