A takhle strašně to končí...
Doufám, že bude do konče života, který bude hodně dlouhý, žít a nakonec umírat s pocitem vlastní hluposti, kterou už nikdy nevezme zpět... http://www.novink...rkare.html
já myslím že v takových případech by měla policie konat a na místě takovýhle lidi (co někoho zabijou při předjíždění přes dvoujitou čáru) zastřelit
BMW? Co s takovou Jawou chcete dělat?
MotoPaja napsal:
já myslím že v takových případech by měla policie konat a na místě takovýhle lidi (co někoho zabijou při předjíždění přes dvoujitou čáru) zastřelit
Nemyslím si, že by to bylo lepší je zastřelit...Jen bych jim to každý den připomínal hned po probuzení, připomínal bych jim, že někomu vzali svou hloupostí život, jinému tátu, bráchu, syna atd....
To je hnus, dneska taky sundal borec člena našeho GSfora a jezdce maleho GS. **** v konzervě se otáčel na autobusové zastávce doleva a blikal vpravo.. Kamoš v pohodě ale motorka K.O.
Over than 250k km on BMW GS bikes
lako napsal:
To je hnus, dneska taky sundal borec člena našeho GSfora a jezdce maleho GS. **** v konzervě se otáčel na autobusové zastávce doleva a blikal vpravo.. Kamoš v pohodě ale motorka K.O.
lako napsal:
Kousek od Benešova směrem na Prahu po pravé straně je taky jeden pomníček. Pokud si dobře pamatuji, zabil tam bezohledný řidič v autě kluka na motorce v den jeho narozenin... Jezdím přes Votičák každý víkend tam a zpět, tak teď už to nebude tak příjemný jízda..
je to fakt tragédia a strašná smola, no verím tomu, že tá pani z tej feldy z toho bude mať do konca života traumu a nechcel by som byť v jej koži... žiaľ, spravila strašnú blbosť, za ktorú musí a bude pykať do konca života...
oveľa viac sa mi hnusia prípady (pseudo)celebrít, ktoré aj niekoho zabijú a potom sa pomocou šikovných právnikov a deravého právneho systému z toho celkom vyzlečú... nie vždy je to tak, ale je tých prípadov viac, ako dosť.
každopádne, bodaj by takýchto prípadov bolo čo najmenej...
zx325 napsal:
je to fakt tragédia a strašná smola, no verím tomu, že tá pani z tej feldy z toho bude mať do konca života traumu a nechcel by som byť v jej koži... žiaľ, spravila strašnú blbosť, za ktorú musí a bude pykať do konca života...
oveľa viac sa mi hnusia prípady (pseudo)celebrít, ktoré aj niekoho zabijú a potom sa pomocou šikovných právnikov a deravého právneho systému z toho celkom vyzlečú... nie vždy je to tak, ale je tých prípadov viac, ako dosť.
Myslíš Daru Rolins, námi všemi obdivovanou superstar ?
Ta se jistě bude trápit ještě nejmíň do svého dalšího pátého života ..
Upravil bluesbery dne 14.08.2012 23:38
To neeeeee. Klucinu jsem neznal osobne, ale jeste za dob kdyz jsem mel SVcko jsem si s nim parkrat psal.......to je poser. Vsechno zpusobeny nekym jinym zamrzi jeste vic. Vsechno se to sere*pissed*
I pád na hubu je pohyb kupředu
kurna kurna kurna...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
zx325 napsal:
pozor ten chlap tam Dare najel... a ji pokud vim kamenujou, ze ho stejne prejela i kdyz byl pan tusim silne v protismeru.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
zx325 napsal:
pozor ten chlap tam Dare najel... a ji pokud vim kamenujou, ze ho stejne prejela i kdyz byl pan tusim silne v protismeru.
To je právě neprokázaný, jestli jí tam najel, nebo ho trefila v jeho pruhu. Ale uznávám, že je to možná hodně medializovaný a začíná vládnout hysterie..