Zdravím bando prosím o radu . Mám v plánu pořídit kufry od Alumilanka a knim držáky .Něco málo jsem našel na netu a tet nevím které zvolit .Má tu někdo špatné zkušenosti s některýma ktere by nedoporučil Díky
Mám kufry od Alu Milánek,ale držáky jsem si musel nechat udělat.Mají je na netu okolo 3000 táců,ale nepřídou mi jako odolné a dost silné.Jinak je mám z trubky 20/3 a pád v Rumunsku vůbec nic,prostě kufry od Milánka mi přijdou odolné a dobré.
Jde o to jestli hrajes na cenu nebo vzhled a funkcnost.Alu Milanek je s cenama hodne dobre,ale kvalitu neznam. Mistni clen Bystricke ( BEGR ) ti zase udela vse na miru,krasny svareny, betelny a vychytany kufr podle tyvych predstav. Urciti si rozpocet a pak si vyber co je libo. Ja mam origos BMW, ale kdyz reknes ktere presne se ti libi, urcite ti nekdo reference da.
I pád na hubu je pohyb kupředu
Mam BEGRy vcetne drzaku a parada. Funkcnost, design, nemusim shanet drzaky jinde. Par padu v Rumunsku uz taky prezily bez ujmy. A nechal jsem si udelat rozmery podle sebe, zadnej problem.
jestli sháníš nosiče na 650 tak ti můžu pomoct, jak psal vlk dokážu je vyrobit, navíc potřebuji ověřit formu kterou mám doma, takže pokud dorazíš udělám ti i hodně dobrou cenu koukám do profilu a máš to ke mě kousek
zdar, právě jsem domontoval boční kufry os SW Motech (na gs 1200) 37 a 45
mám to komplet i s držákama, zámkama za 15 t., a SW jsem volil proto, že boční kufry používat tak 2x do roka a nechci mít držáky kufrů na mašině, do SW se to jednoduše přes bajonet sundat
tak tomu jsem se chtěl vyhnout, montovat nějaké mezikusy, nebo adaptéry na uchycení, to už je lepší jiný držák. to budu raději koikat po origo kufrech. děkuji traktůrku