Po delsim cekani jsem se dockal a Bob mi privez 990R,mam z ni radost jako dlouho z zadny motorky. Mel to chudak Bob daleko,ale povedlo se. Jeste jednou diky. Jinak prvni dojmy moc moc dobry, jede to jak cert casem urcite chybky a nedostaky objevim,ale uz ted vim,ze to spatny rozhodne neni.
tady se mi naklada
Nadhera
Jsem zas na chvilku stastnej
Upravil xavier dne 15.08.2012 15:12
Aktualne 1250 GSA HP
btw: Bob ma moc peknou zweiten und dritten kinn
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Paradni a musi byt i pekne pekelna Barevna kombinace taky bobma.Nebudou ti ale chybet boxerovske motorove padaky?
Ja jsem GS 1150 ADV asi skoncil jako jednou z mojich nejdrazsich motorek. Ale kdo vi, trebas vyhraju sportku a kupim si i kolotoc
I pád na hubu je pohyb kupředu
Diky, boxer mi chybet nebude. Na 1150ADV jsem mel ten projev rad,ale byla moc tezka. 12GS mi nejak nesedlo, s vyvazovakem nejak motor pro mne ztratil to charisma. Na DOHC jsem ale nejel. Uz delsi dobu jsem na 990R koukal a postupne se z toho stala srdcovka a ted bych ji rozhodne za zadny GS nevymenil
Aktualne 1250 GSA HP
Nechci rejpat,ale podle mne neni k cemu!(Berte mne s nadhledem!)
Ale ja spis gratuluju lidem,jako Paji,Pavouk,Čárin apod.,kteri to nevzdali a prestoze GS urcite nema schopnosti a hmotnost do terenu jako KTM,tak se vyjezdili natolik,ze mnoho KTMek kdykoli pozavodej.
A pak je tady druha skupina lidi,kteri vicemene priznali,ze GS v terenu nezvladnou a nez vice trenovat,tak je prece jednodussi koupit jinou motorku.
A pak je tady par lidi vcetne mne,kteri docela trenujou,zas tak moc jim to nejde,ale stejne to ze země budou zvedat,protoze proste vzdycky chteli BMW!
A ani jim nevadi,ze se jim ti borci na KTM obcas smejou.
Na to, co jezdím, je GS nejlepší motorka na světě a nějaká KTM se jí nemůže rovnat. Na něco jiného je zase lepší KTM. Každý to máme jinak, já po 14-ti letech v sedle GS vím, že mi jiná značka v garáži stát nebude (na důchod max. vyměním model) a přeji ten pocit a jistotu každému...:-)
vevis napsal:
A pak je tady par lidi vcetne mne,kteri docela trenujou,zas tak moc jim to nejde,ale stejne to ze země budou zvedat,protoze proste vzdycky chteli BMW!
jenomze kdo z vas jezdi teren na DOHC?
maximalne tak FKBART...
vsichni jste privy**ny a jezdite na 1100/1150 abyste nahodou nemeli skodu...
990 je pro terenistu racionalni volba myslim.
17 cm
Hiksíku ****íku nebud drzejkdyž jsem jí zkoušel nic svižnějšího a lépe ovladalného z velkých cest.endur není,ale je to daný taky výkonem a váhou oproti gsa.
Xavier:užívej si ji.Pěkně vybavená padáky,ladák Bos,WP,orig.boční kufry,luxusní zadní tankvak
Ale ja spis gratuluju lidem,jako Paji,Pavouk,Čárin apod.,kteri to nevzdali a prestoze GS urcite nema schopnosti a hmotnost do terenu jako KTM,tak se vyjezdili natolik,ze mnoho KTMek kdykoli pozavodej.
A pak je tady druha skupina lidi,kteri vicemene priznali,ze GS v terenu nezvladnou a nez vice trenovat,tak je prece jednodussi koupit jinou motorku.
Neviem ale mne to pripada tak,ako ked sa niekde zarity moslim ide vyhodiť do luftu aj zo stovkami nevinnych ludi a presne ta ista sfanatizovana rasa ho chvali a tvrdi,že to je to spravne.
No k veci.Prečo by niekto nemohol povedať to,že GS alebo GSA mu proste nesadlo a urobil zmenu,podla dotyčneho k lepšiemu a nemalo by to tak byť?Ako samozrejme neber ma v zlom,nemyslim to vôbec zle len mi to pride take,ako keby nad GS alebo GSA nebola žiadna mašina.
Každy ma svoj vkus a každemu niečo chuti ine.Je to ako aj zo ženskymi.
Tak KTM,je prekrasnaaaaSuzuki DR 800 Big,r.v 1994
Honda Pan European ST 1300,r.v 2003
Honda Afrika Twin XRV 750,r.v 97
Hicksi me se 1200gs nelibi.A jestli koupit jetou 1200gs nebo 11.. je podle mne jedno.Kazda ma nejake vyhody a nevyhody.
A i kdyby se mi 1200gs DOHC libila,tak bych musel mit volnej cca.milion,abych si ji koupil.A ten hned tak mit volnej nebudu a az jo,tak tak uz bude BMW vodnik a to si fakt radsi koupim KTM.
Upravil vevis dne 15.08.2012 17:16
Neviem ale mne to pripada tak,ako ked sa niekde zarity moslim ide vyhodiť do luftu aj zo stovkami nevinnych ludi a presne ta ista sfanatizovana rasa ho chvali a tvrdi,že to je to spravne.
No k veci.Prečo by niekto nemohol povedať to,že GS alebo GSA mu proste nesadlo a urobil zmenu,podla dotyčneho k lepšiemu a nemalo by to tak byť?Ako samozrejme neber ma v zlom,nemyslim to vôbec zle len mi to pride take,ako keby nad GS alebo GSA nebola žiadna mašina.
Tak KTM,je prekrasnaaaa
Myslim si,ze jsme na strankach priznivcu motorek BMW GS!
Tak se omlouvam,ze kdyz nekdo vymeni za konkurencni znacku a napise,ze mu boxer chybet nebude,tak ze mu nepogratuluju a nezavidim.
Upravil vevis dne 15.08.2012 17:17
Tak KTM,je prekrasnaaaa
Myslim si,ze jsme na strankach priznivcu motorek BMW GS!
Tak se omlouvam,ze kdyz nekdo vymeni za konkurencni znacku a napise,ze mu boxer chybet nebude,tak ze mu nepogratuluju a nezavidim.
jenomze my mame narozdil od KTMistu dostatecne velky pindoury abychom mohli pochvalit i 990, ne?
17 cm