veskere dotazy a pripominky piste prosim sem at se nam to nemota
Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
„Joo, svět je plnej podivnej krás a jeden život na to nestačí.“
ooooooooooojeeeeeeeee to teda opravdu nevim
Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
Kde jse nabrali tolik km? Nedávno jsi psal 2600 km. Udělejte nějaký popis trasy kudy jste to švihli. Kdy bude cestopis? Už jsi dal vyvolat fotky? Byly nějaké problémy po cestě? Co jste včera večeřeli? Jak to vypadá v Heleně? Mluví se tam ještě o křivé valašce s rozbitou Dachnou? Makaj tam na polích? Roste jim kukuřice? Pršelo tam? Kolik jste nachodili pěšky? Kde jste byli pešky se podivat? Já už nevim na co bych se zeptal? Ufff.
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
bicaz 2500 km dale cesta domu + 1200km jen s tim cestopisem nevim nevim ja to urcite nesesmolim ale pokusime se nekoho oslovit ale nic neslibuju jo vcera jsme dojeli do presova asi 850km no a dneska zbytek ale je to vsechno o tom ze jsme vyjizdeli vzdycky kolem 6 hod rano hold nemuzeme spat
v helene vsse vsichni modli at prsi mozna uz se tak stalo nemam zpravy pesky jsme chodily jen k pepsimu o bouracce se tam uz nemluvi taky rikali ze moturka jela dost rychle a valaska videla jen prach
spotreba cca 5,3l/100km jsem prekvapen cekal jsem vic TKC vzadu 5 mm vpredu 6mm taky solidni na tech sutrech dostali celkem zahul spunty vorvany jak svina nevim jak by tam dopadli 09 kdyz tomu litaji spunty na silnici jen jsem zjistil ze gs neni na zadny vetsi enduro a uz vubec ne na trial jedine ze by mela tak o 100 kg min
Foto Bizacké soutězky máte? A ještě mě prosím přibližte, kde je. Já to totiž nevim. Fakt, nekecám.
BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi
Mapu mám dobrou a podrobnou, ale tohle jsem tam nenašel
BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi
http://www.mapy.c...izIds=noneTransylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
Super, děkuji. To už je lepší. Našel jsem to i v mapě. Já myslel, že to je jeden název pro město a ono to bylo myšlený jako z-do. Tam jsme ještě nebyli, tak tam někdy na otočku zlítnem.
Upravil Cycli dne 19.05.2007 21:09
BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi
jo stoji to za to cca 30km serpentin nahoru a to samy dolu Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
loni letos
Ty krávo. Co tam dělaj? Už tam maj i na dně cestu. Kde to je?
BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi