ja fakt nechapu, jak tu ucuravate z te 20ti lete trubky, co udelala okruh spanelskem, ze ktereho podala fakt zavadejici, povrchni, kratkej a divnej report.
ja nevim jak vam, ale mne PRESNE v tomhle pripade blika varovna kontrolka.
Rika se tomu attention whore, aneb dam si STREDNE NAROCNEJ trip v civilizaci a mam okamzite zastupy slintajicich (a vetsinou starnoucich) samecku.
Sorry, ale ja ji to nezeru.
Mozna ji krivdim, ale pusobi na mne jako typicka baba ve chlapskym prostredi...
---
a za dalsi.. CO je na tom, ze zenska ve 20ti objede pyrenejskej poloostrov? technika na to dneska je, navigace taky, na forech hromada informaci? nevim, ale podle mne ma chlap ve stejnym veku jen o TROCHU lepsi startovni pozici. A navic.. muze byt (ta holka) z motorkarsky rodiny.
co ocenuju, ze se cestou nevymazla.. ale to je tak vsechno.
Upravil hicks dne 23.08.2012 22:01
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Řekl bych, že na to aby člověk vyrazil sám na takovou štreku tak musí mít dost velký koule a je jedno jestli je ti dvacet nebo čtyřicet. Už to že si na to troufla sama je obdivující jelikož jak jsi jistě četl o motorkách ví po technický stránce že jedou a že mají motor. Já osobně bych se na tu cestu sám nepustil, pro samýho to musí být dost nezáživný a dost deprimující když nemáš s kým prohodit pár slov.
Upravil LukyGs dne 23.08.2012 22:10
http://www.zednic... http://luky2.rajc...
Flare napsal:
Ti nedala, nebo proč po ní tak jdeš?
ale ja po ni nejdu, nechapu ty reakce na ni...
17 cm
LukyGs napsal:
Řekl bych, že na to aby člověk vyrazil sám na takovou štreku tak musí mít dost velký koule a je jedno jestli je ti dvacet nebo čtyřicet. Už to že si na to troufla sama je obdivující jelikož jak jsi jistě četl o motorkách ví po technický stránce že jedou a že mají motor. Já osobně bych se na tu cestu sám nepustil, pro samýho to musí být dost nezáživný a dost deprimující když nemáš s kým prohodit pár slov.
ale jo.. tohle beru.
jinak kdyz jedes sam se zenskou, tak tech rizik mas taky hromadu.. branis sebe, moto + pokud nema cernej pasek v karate, tak i ji..
a nikdo tu z toho neucurava...
17 cm
LukyGs napsal:
ale jo.. tohle beru.
jinak kdyz jedes sam se zenskou, tak tech rizik mas taky hromadu.. branis sebe, moto + pokud nema cernej pasek v karate, tak i ji..
a nikdo tu z toho neucurava...
Ale ona myslím černej pásek z karate nemá
Možná že ji nedošly všechny rizika která můžou po cestě nastat a možná o nich věděla ale stejně na tu mašinu sedla a jela. V podstatě jde o to že ta mladá holka měla víc koule než někteří z nás a na tu štreku se vydala sama. Myslím že právě tohle tady všichni oceňují.
Sice z toho neucuravam, ale myslim,ze jako dobry Ukaz mi druhou takovou co mela odvahu jet sama na 125ccm. Ani kluku moc neni,napada mne snad jen Yeop. Nemam duvod ji schazovat, ze by to dokazal kazdej...asi i jo,ale udelala to ona jako jedna z mala a o to jde Aktualne 1250 GSA HP
LukyGs napsal:
V podstatě jde o to že ta mladá holka měla víc koule než někteří z nás a na tu štreku se vydala sama. Myslím že právě tohle tady všichni oceňují.
LukyGs napsal:
Možná že ji nedošly všechny rizika která můžou po cestě nastat a možná o nich věděla ale stejně na tu mašinu sedla a jela. V podstatě jde o to že ta mladá holka měla víc koule než někteří z nás a na tu štreku se vydala sama. Myslím že právě tohle tady všichni oceňují.
jenomze my kdyz to udelame, tak nikdo ani nekvakne.
Jak rikam... ja ji podezrivam, ze je attention whore.
17 cm
hicksi, co tě štve? To že kluk kterej si při tvrdým offu zlomí tři žebra a ruku tak nemá takovej ohlas jako ta holka? Sice máme rovnoprávnost a i dnešní ženy jsou dosti emancipované ale sou věci který prostě holky běžně nedělaj a tohle je jedna z nich. Prostě udělala něco o čem spousta chlapů jen kecá. Jistě že by to zvládl skoro každej ale ona je prostě HOLKA co to odjela. Chlap si v různých situacích skoro vždy nějak poradí ale ženská to má v tomdle horší.
Upravil LukyGs dne 23.08.2012 22:51
LukyGs napsal:
Pod to se podepisuju, az na to ze bych to dal jako prd.
Ale ve 20ti sam? Na 125ccm? A holka?? Za me proste klobouk dolu. Kdyz jsem jel poprvy mimo CR na vic dni, bylo to Rakousko, nebylo mi 20 a nejel jsem na takovy jebce. Ani nevim jestli bych 35 dni dal ted. Bez domova, rodicu, kamosu, prace...
Jeste me napadlo jedno srovnani. LWD, LWR, aktualni cesky "celebrity" na cestach necestach. Zazemi, doprovodny auta, technika atd atd....z toho zase neucuravam vubec ja.
LukyGs napsal:
Ale ve 20ti sam? Na 125ccm? A holka?? Za me proste klobouk dolu. Kdyz jsem jel poprvy mimo CR na vic dni, bylo to Rakousko, nebylo mi 20 a nejel jsem na takovy jebce. Ani nevim jestli bych 35 dni dal ted. Bez domova, rodicu, kamosu, prace...
LukyGs napsal:
jj, maj pravdu starosto.. Prostě ta holka zaslouží OBDIV, vo tym žádná..
Upravil bluesbery dne 23.08.2012 22:59
LukyGs napsal:
jenomze my kdyz to udelame, tak nikdo ani nekvakne.
Jak rikam... ja ji podezrivam, ze je attention whore.
holka má od dětství dobrodružnou povahu, proto jezdí klidně i sama, navíc ježdění po evropě, kde funguje signál, internet, kreditka, 112, není zas takové riziko. když jede člověk sám, tak se s ním pouští do řeči více lidí, než když jede ve dvou nebo ve skupince - vlastní zkušenost, takže zas taková samota to taky není, možná občas pocit osamělosti, když je problém. chce to umět jazyky, ale i to se po pár dnech zdokonalí samo.
v jejím věku si moc strachů podle mně neuvědomuje, jde do toho více po hlavě, než třeba až bude mít vlastní děti a rodinu ....
takže ... nevidím v tom nic moc světoborného, protože přece jen jde "jen" o tu evropu ... na druhé straně když vidím dnešní 20ti leté holky, tak tahle aspoň dělá něco v mých očích rozumného a inspirujícího pro ostatní. jaké jsou její vnitřní motivace mi je fuk, chlapi to mají taky různě, tak proč to řešit. moje sympatie na m.cz v minulosti moc nepobrala, ale přesto jí fandím a ráda zase kouknu, kde pojede příště.
refi napsal:
holka má od dětství dobrodružnou povahu, proto jezdí klidně i sama, navíc ježdění po evropě, kde funguje signál, internet, kreditka, 112, není zas takové riziko. když jede člověk sám, tak se s ním pouští do řeči více lidí, než když jede ve dvou nebo ve skupince - vlastní zkušenost, takže zas taková samota to taky není, možná občas pocit osamělosti, když je problém. chce to umět jazyky, ale i to se po pár dnech zdokonalí samo.
v jejím věku si moc strachů podle mně neuvědomuje, jde do toho více po hlavě, než třeba až bude mít vlastní děti a rodinu ....
takže ... nevidím v tom nic moc světoborného, protože přece jen jde "jen" o tu evropu ... na druhé straně když vidím dnešní 20ti leté holky, tak tahle aspoň dělá něco v mých očích rozumného a inspirujícího pro ostatní. jaké jsou její vnitřní motivace mi je fuk, chlapi to mají taky různě, tak proč to řešit....