Nazdarek dneska jsme namontoval 3 vecicky od TT co sem objednal.
1. vyztuhu chladice - celkem snadna montaz, vyztuha je dost festovni , mozna by chtela trochu o cca 1mm vys, ale chlapci s TT to maji vyzkouseny, ze je to oki
2. krytka zadniho abs cidla - po tom co sem nasel sutry i v mezerach za valcema sem si rekl ze pro jistotu to trochu obrnim
3. sklopna radicka - po minule OFF projizdce kdy jsem origo ohnul jsem radeji poridil sklopnou, kvuli odlehceni namahani radiciho mechanismu pri padu, jinak poznamka ta od TT je o neco delsi jak origo o cca sirku gumy na origo radicce
schrek napsal:
Nazdarek dneska jsme namontoval 3 vecicky od TT co sem objednal.
1. vyztuhu chladice - celkem snadna montaz, vyztuha je dost festovni , mozna by chtela trochu o cca 1mm vys, ale chlapci s TT to maji vyzkouseny, ze je to oki
2. krytka zadniho abs cidla - po tom co sem nasel sutry i v mezerach za valcema sem si rekl ze pro jistotu to trochu obrnim
3. sklopna radicka - po minule OFF projizdce kdy jsem origo ohnul jsem radeji poridil sklopnou, kvuli odlehceni namahani radiciho mechanismu pri padu, jinak poznamka ta od TT je o neco delsi jak origo o cca sirku gumy na origo radicce
ono je to udajne presne naopak... mozna TT zmenili, ale mechanizmus namahala a sklopna paradoxne VIC.
origo je z masla.
nicmene jak jses bez radicky, tak koncis...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
ted v rumunsku se pepovi radicka TT srolovala uplne dozadu, kdyz to hodil do kameni, rovnal jsem mu to pul hodiny, a mechanismu se nic nestalo, takze zase teorie, jedna pani povidala.......
dyt ta ta řadička někomu tady na fóru vylámala vidličky, někde jsem to tu četl, zkusím to pohledat.
BMW F 800 R '15
BMW R NineT '15
BMW F 650 GS TWIN '08
Ex.: BMW R 1150GS Adventure '02
Ex.: MZ 251 ETZ '90
kolujou tu povesti, ze TT radicka nedela dobre na soukoli... protoze je moc pevna.
Minimalne to prosaklo od nejmenovaneho BMW servisu.. takze zatim je to jedna pani povidala.
ja mam kazdopadne puvodni.
17 cm
S nejmenovanými servisy je to těžké - jeden čas z jednoho taky nejmenovaného prosáklo, že tam říkají zákazníkům, že když si na motorku dají jakékoliv než BMW kufry, tak ztratí záruku pokud se motorce něco stane při pádu. Když jde o to, že by měl nejmenovaný servis něco opravit v záruce, tak prostě hledají cokoliv, co by se hodilo, aby se to zdarma měnit nemuselo...
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
Souhlas s TomemTT ... každopádně pád stejně na záruku nepůjde. TT řadička je pro mě výrazně lepší než origo, překvapilo mě při koupi že není ohebná. A takových nedotažených věcí má osmikilo víc no ...
/Flare
Flare napsal:
Souhlas s TomemTT ... každopádně pád stejně na záruku nepůjde. TT řadička je pro mě výrazně lepší než origo, překvapilo mě při koupi že není ohebná. A takových nedotažených věcí má osmikilo víc no ...
nahodou origo radicka neni tak hrozna.. minimalne to nenici botu.
Na off si koupis ohebnou.. ale treba ja TT ohebnou mel.. nikdy jsem ji ale nenamontoval a nasledne prodal clenovi fora tady.
spis by tohle Mnichov mel asi nabizet pri objednani moto.
Upravil hicks dne 26.08.2012 15:41
17 cm
btw: nerejpu.. spis mne to zajima.
Upravil hicks dne 26.08.2012 16:06
17 cm
morabo napsal:
V nejmenovanem servisu mi rovnez tvrdili, ze je zbytecne mazat retez...
radsi bych to nerozvadel, takhle kazdy vi o co bezi
17 cm
Flare napsal:
Proč (by) jsi měnil stupačky? za ty otočné?
Jednak myslim nejsou uplne plnohodnotne velky, ale i kdyby to byl jen muj pocit, tak zubatejsi bych chtel urcite, na techhle mi proste nedrzi bota jak bych si predstavoval.
(a co teprve kdyz tam nekdo ma takovou zhuverilost jako jsou gumicky... )
Maiali nel Fango!