Hoj,
na 11ce mám problém, že ve stupačkách abych mohl brzdit zadní tak musím stát na patě a ještě jaksi divně. Jak to řešíte? Chtělo by to nějaké zvýšení nebo tak...
ripper napsal:
Hoj,
na 11ce mám problém, že ve stupačkách abych mohl brzdit zadní tak musím stát na patě a ještě jaksi divně. Jak to řešíte? Chtělo by to nějaké zvýšení nebo tak...
Dikes
L.
Rozšířením pedálu brzdy. Sám jsem si ho prozatím nenamontoval ale na kamarádovo motorce s Wunderlichovo kusem duralu na pedálu mi bylo hledání pedálu příjemnější. Na ebayi.de je za ca 29Ojr.
ripper napsal:
Hoj,
Dikes
L.
Rozšířením pedálu brzdy. Sám jsem si ho prozatím nenamontoval ale na kamarádovo motorce s Wunderlichovo kusem duralu na pedálu mi bylo hledání pedálu příjemnější. Na ebayi.de je za ca 29Ojr.
Rozšířením to nevyřešíš, já potřebuju pedál nějak zvednout. Chtělo by to nějakou výklopnou plošinku.
ripper napsal:
Hoj,
Dikes
L.
Rozšířením to nevyřešíš, já potřebuju pedál nějak zvednout. Chtělo by to nějakou výklopnou plošinku.
To se snad dá seštelovat né ? takovou tou kontramatkou na pístku zadní brzdy u pedálu si nastavíš, aby zabírala hned nahoře.
jardajerman@seznam.cz
Jj, taky to resim, i kdyz to neni az takova hruza, nicmene jediny cisty reseni jsou nizsi stupacky (a rozsireni k tomu, standard hlavne dost klouze...)... Uz pomerne dlouho hledam ty pravy a nejvic se mi pozdavaji novy touratech works. Do tech uz asi pujdu.
Zvazoval jsem i pivoty, ale nejak z toho ma obavu a nechce se mi menit vymackany pruziny...
ripper napsal:
Hoj,
Dikes
L.
To se snad dá seštelovat né ? takovou tou kontramatkou na pístku zadní brzdy u pedálu si nastavíš, aby zabírala hned nahoře.
Neda se to tim bohuzel vyresit, i na max je to porad dost dole...
Upravil morabo dne 28.08.2012 22:20
Maiali nel Fango!
Na dvanátce pro mne stejné. Brzda na doraz nahoře + zvýšení od TT a stejně je to na pikaču. Hamtám na to jak sádrovej vosel. Řek bych že by tomu pomohli Pivoty, ale nemám odzkoušeno. Ale asi jo....
Ja mam od sw motech dvoupolohove a na tu snizenou dirku jsou o cca1,5cm niz takze je brzdi ka v urovni a snad i malinko nad stupackou.Staly 2200kc
http://www.zednic... http://luky2.rajc...
Taky jsem to resil, ale pak jsem si uvedomil, ze vyssi packa me bude vadit pri jizde v sede, takze jsem si na to radeji zvyknul. Stejne ve stupackach sviras moto nohama, tak se da naucit tu brzdu mackat opravdu spickou. Nicmene je pravda, ze pro stabilitu je prvni krokem rozsireni stupacek.
BMW R1150GS MY02
JohnyT napsal:
Taky jsem to resil, ale pak jsem si uvedomil, ze vyssi packa me bude vadit pri jizde v sede, takze jsem si na to radeji zvyknul. Stejne ve stupackach sviras moto nohama, tak se da naucit tu brzdu mackat opravdu spickou. Nicmene je pravda, ze pro stabilitu je prvni krokem rozsireni stupacek.
Rozšířené stupačky mám. Ale právě to řešení jak má ADV je takové, že si to zvýšení při jízdě v sedle odklopíš a je to.
Momentálně je to naprosto nepohodlné a musím se víc soustředit na to jak zmačknout brzdu než na jízdu.
kaca napsal:
Na dvanátce pro mne stejné. Brzda na doraz nahoře + zvýšení od TT a stejně je to na pikaču. Hamtám na to jak sádrovej vosel. Řek bych že by tomu pomohli Pivoty, ale nemám odzkoušeno. Ale asi jo....
Takže já mám Pivoty a je to dobrý na silnici i v terénu. Vždycky to ale bude kompromis, dobrý řešení se mi zdá to z 1200ky, kde je sklopná páčka, která se do terénu dá dolů a pedál se tím zvýší. To někdo přemejšlel.
Nicméně ty Pivoty jsou perfektní, noha je pořád celou plochou na pedálu a díky tomu, že je sklopné a trochu nižší, tak se noha lépe k té páce sklopí.
Upravil stepan dne 29.08.2012 09:46
..na 1150/2003 s tim zasadni problem nemam - steloval jsem si kvuli novym botam loni razeni i brzdu.. a nejak jsem to trefil, ze v sede i ve stoje mam razeni i brzdu akorat.....
Bubak
CFmoto CL-X 700 Adventure
Pertla napsal:
Milda Holý radil ... šlap na ten výstupek co tam je ... Já osobně s tím problém nemám, i když mě to štve a řešení vidím podobně jako Zetor.
Jo to jsem taky někde viděl. Asi to ohnu a bude...