Zdravím někde kolem baráku jsem ztratil klíče, tak mám strach aby mi někdo neodjel s motorkou. Nevíte někdo dá se udělat náhradní s imobilizérem, v BMW by to chtěli celé měnit a chcou zato 20 000 kč, což radši nebudu komentovat.
cer napsal:
Zdravím někde kolem baráku jsem ztratil klíče, tak mám strach aby mi někdo neodjel s motorkou. Nevíte někdo dá se udělat náhradní s imobilizérem, v BMW by to chtěli celé měnit a chcou zato 20 000 kč, což radši nebudu komentovat.
Dík
A jak ti náhradní klíč vyřeší strach o to,že ti někdo odjede s motorkou?Proto ti to v BMW chtěli vyměnit celý,aby ti změnili i kód imobilizéru.Cena je směšná,to je fakt,ale další klíč,ti problém neřeší Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
cer napsal:
Dík
A jak ti náhradní klíč vyřeší strach o to,že ti někdo odjede s motorkou?Proto ti to v BMW chtěli vyměnit celý,aby ti změnili i kód imobilizéru.Cena je směšná,to je fakt,ale další klíč,ti problém neřeší
No když by vyrobili nový klíč tak předělají i ten kod v řídící jednotce. Ale to je jedno už vím kde to dělají v Třinci. A určitě to nebude stát dvacku.
No když by vyrobili nový klíč tak předělají i ten kod v řídící jednotce. Ale to je jedno už vím kde to dělají v Třinci. A určitě to nebude stát dvacku.
Kde to dělají v Třinci? Nemáš náhodou žluté GSko?
Ne oranžové, ale jsem z Rožnova v Třinci jsem chcíli pracoval a mám tam kolegu dělají to Klíče Kaleta jeto u brány do koksovny pod tím nadjezdem. Mluvil jsem s ním a říkal že gs umí.
Dík, Kaleta mě nenapadl. Na GSko jsem se ptal, neboť mi tu v rajónu na žlutém někdo jezdí. Můj kluk si ho spletl se mnou a vlezl mu do cesty. Vysloužil si zvednutý prostředník
Ne oranžové, ale jsem z Rožnova v Třinci jsem chcíli pracoval a mám tam kolegu dělají to Klíče Kaleta jeto u brány do koksovny pod tím nadjezdem. Mluvil jsem s ním a říkal že gs umí.
pozor na to jestli umí s imobilizerem!!
Právěže umí, teda aspoň to říká uvidím jak tam dojedu.
Bohužel Kaleta v Třinci to neumí, nemůže sehnat polotovar na klíč. Nemáte někdo jiný tip?
https://www.zonerama.com/rop1
Si to kup od jezka ne . Nevim co tu porad resite pokud to umi zaridit pro to nevzit .
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Bohužel Kaleta v Třinci to neumí, nemůže sehnat polotovar na klíč. Nemáte někdo jiný tip?
mám jiný typ. Ale to asi právě nechceš.. jinak by jses ozval a už měl dánvo klíč doma..
mám jiný typ. Ale to asi právě nechceš.. jinak by jses ozval a už měl dánvo klíč doma..
Nevím o čem je řeč, co nechci dát je 1200Kč za druhý klíč v Cartecu. Nevím, jakou možnost nabízíš.
treba, ze ti ho Jezek nabizi za 1050.
btw: a kolik si jako predstavujes za klic? litr je jako hodne? to mas 1,5 nadrze.
Upravil hicks dne 12.03.2013 12:45
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
jezek napsal:
Nejlepsi je klic s imobiliserem za 50,-kc s dovozem az domu a k tomu poukazka na 1000,- k benzine..
..dorucena s uctivym uklonem hnusnym kapitalistou 17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2