Nechci nějak pohoršovat, ale na zadní stupačku od něj čekám už tak 3 měsíce a to i přes asi 4násobné připomínání.. A v té době jsem četl, že nejsem jediný. Ale když se u něj v Praze stavíš osobně či se s ním po telefonu pořádně domluvíš, tak asi problém není, nevím proč mi ji neposlal..
Do it my way...
Brko napsal:
Nechci nějak pohoršovat, ale na zadní stupačku od něj čekám už tak 3 měsíce a to i přes asi 4násobné připomínání.. A v té době jsem četl, že nejsem jediný. Ale když se u něj v Praze stavíš osobně či se s ním po telefonu pořádně domluvíš, tak asi problém není, nevím proč mi ji neposlal..
Praskin ale není z Prahy... Je z Husince... Byl jsem u něj a osobně to je nejlepší řešení... Pošta od nich chodí strašně dlouho, vždy min. o 2 dny déle než z jakéhokoliv jiného místa v ČR i mimo ČR...
Tak proč mě tenkrát řikal něco o praze? no to je jedno, jestli je odtam nebo odtam, ale naštval mě.. Ale vyřešil jsem to vlastnoruční výrobou a jsem spokojen a neutratil jsem pětikilo.
Do it my way...
Brko napsal:
Tak proč mě tenkrát řikal něco o praze? no to je jedno, jestli je odtam nebo odtam, ale naštval mě.. Ale vyřešil jsem to vlastnoruční výrobou a jsem spokojen a neutratil jsem pětikilo.
Brko napsal:
ČORNI Z JINÉHO BAWA
hmmm vidiš to, to mě ani nenapadlo, ale mohl bych na srazu
Do it my way...
TO MÁM TEDY REKLAMU,HELE NĚKDY TO JE DRUHEJ DEN,POŠTA SE TED ZLEPŠILA A JÁ NESTÍHÁM PRÁCI A MOTO JE KONÍČEK ALE NĚKDY TO TRVÁ I PUL ROKU,KDYŽ PŘIJEDEŠ MÁM SKORO COKOLIV,MOMENTÁLNĚ I CHLADIČ CENA 2500,-(NOVÝ 7.100) TY MOC NEMÍVÁM.DO PRAHY JSEM SCHOPEN TO DOVEST,JELIKOŽ TED DELAM VE STODULKACH ASI KILÁK OD INVELTU,PAK MÁM TAKY HLAVU DĚRAVOU,JSOU VNÍ JINÉ PÍ..VINY,ALE JINAK JSEM SPOLEHLIVEJ,TAKY NIKOMU NIC NEVNUCUJI.S PRAHY JE TO 130 KM.STAČÍ SE DOMLUVIT,NAPIŠ SMS ZAVOLÁM.
"Žij svůj sen"
Nechci ti dělat špatnou reklamu, ale vydlábl ses na mě :-) Ale to už je jedno.. je mi jasný, že kdybych si osobně přijel, tak mam asi cokoliv a mam to taky v plánu, ale až zas naškudlim pár peněz a budu chtít dát do kupy i vzhled a jiné nepotřebné kravinky..
Do it my way...
omluva, že se do toho míchám, ale mám s "praskin" jen dobrou zkušenost. Ve st. ráno jsme se domluvili na LEDblinkry a v pátek jsem je měl doma a platil jsem je až po obdržení, tzn. nikoli dobírka. Za mne spokojenost.
Upravil Honza_BMW_VW dne 09.09.2012 06:00
www.jantruhlar.cz
Seženeš to ve specialce se spojovákem nebo přímo v bmw
A nebo kontaktuj Ježka at ti to objedná a domluvte se jak si to vyzvedneš
Upravil servisak dne 07.12.2012 18:57
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Mají to třebas u Faboryho, říkaj tomu ZPL rychlomatice.
Taky sem je scháněl, v Renocaru v Brně mi pán za pultem řekl že "BMW vám spojovací materiál nedodá, ledaže byste objednal celou krabici, ale neřeknu vám kolik toho v té krabici bude." toš tak..
Pete1427 napsal:
Mají to třebas u Faboryho, říkaj tomu ZPL rychlomatice.
Taky sem je scháněl, v Renocaru v Brně mi pán za pultem řekl že "BMW vám spojovací materiál nedodá, ledaže byste objednal celou krabici, ale neřeknu vám kolik toho v té krabici bude." toš tak..
Tak to je krutá ****ina. od BMW ti dojde i jedna jediná podložka. To spíš pán nechtěl hledat
... servis a diagnostika BMW Motorrad