Ministerstvo zdravotnictví dnes s okamžitou platností zcela zakázalo prodej a nalévání tvrdého alkoholu nad 20 procent na celém území republiky. Zákaz platí i pro internetový prodej. V podvečer to oznámil ministr Leoš Heger (TOP 09).
No jelikoz provozujeme par restauracnich zarizeni,tak z toho radost nemam. Zvlast mne pobavili sankce za poruseni. Pokuta az 3 mega a 10 let vezeni....ten co se priznal,ze pajcoval a distribuoval ten smejd pokutu nedostal zadnou a hrozi mu snad 8 let...
Aktualne 1250 GSA HP
Co takhle dojet do Albánie, tam narvat dodávku chlastu, vzít nějaký to všimný celníkum a rozjet to tak, jako to bylo na začátku 20.stol., když vyhlásili prohibici v USA. Tenkrát se tam na tom docela slušně napakovali
jardajerman@seznam.cz
Tak budem jezdit do okolních států, ať jim pŕispějeme na daně.O tom, že je u nás ve velké míŕe nelegální pití už cvrlikali vrabcí na stŕeše několik let.Teď se všichni probudili .Hlavně že celníci kontrolovali kolik si kdo veze v kanistru benzinu z Polska, aby ho mohli dodanit. U nás se začne vždycky něco dělat, když už je prů...r
KUKY se vrací
PARÁDA!! Konečně mě nebude Pertla otravovat s chlastem na srazech a nebude mě zle ...a Zetorovi to nejspíš zachránilo život
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA