kamaradi kdo poradí chci koupit mému 15 letému klukovi nějaký endurko 125, aby to bylo na papírech aby mohl za rok drandit po cestách a tak nevím co
jemu se líbí honda xl 125 r a nebo suzuki dr ,,,, a podmínky jsou jasné výdrž spolehlivost malé náklady na následné opravy
když ho miluješ není co řešit
a co je v tomto případě lepší 2 nebo4 takt????
je mě jasné že z 2t je to po polích živější a co ta udržba měnění pístů a tak ???
když ho miluješ není co řešit
Prosímtě ja bych to v tomhle asi moc neřešil. Ono ten 4t v tomhle malím obsahu taky dostává do těla musí se to pořádně točit a když upadne ventil bude to dražší než píst s nikasilem na 2T
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Já bych šel do dandyny. Není to tak dlouho, co sme na takových mašinách drandili Všechno je na to levný a hlavně to seženeš všude. a taky bude o dost novější než DR atp... Ale je pravda že výkon je nižší...
Dandy byla dobrá motorka. Na rozdíl od těch ostatních malých bzučivých endurek aspoň měla zvuk a jela. Vrstevníci to nekupovali, protože se jim to nelíbilo, ale na to já kašlal, makala parádně jak na silnici, tak v terénu. Měl jsem na tom jen jednu závadu, když mi ulítl zub na spojkovém koši. Jinak všechno jednoduchý, pro začátečníka super.