Pokud je to pravdiva informace, tak sem tam letos byl asi poprve a naposled. Libilo se mi to, sem rad, ze sem se tam podival, ale myslim, ze za 10E to zas takovej ohen neni. Jeste, ze svycarsky pasy jsou zadarmo ... zatim :-D
10E je dobry... doufam ale, ze to neni za cloveka.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
na stelviu je dobrej parek od bruna a dole v pradu blondynka na recepci - jinak nic moc. snad to nebude precedens ke zpoplatneni dalsich italskych prusmyku.
PeDR napsal:
Ať jdou do pr.dele,takový zážitek to zase není. Po letošku mám jasno, je spousta hezčích a lépe sjízdných pass.
treba passo di NeuKnin
17 cm
Sema napsal:
Jo, když jsem jel v létě kolem, byly cedule o zpoplatnění Stelvia na každém roku. ALe jak psal Peacemaker, snad to nebude nakažlivý...
hele jestli to bude znamenat mensi provoz, jsem posledni, komu to bude vadit.
za 10E ujedes par km.
17 cm
na GG jsem byl letos poprvé,kopec jako kopec,na stelviu vícex,asi to chce změnu,ostatně ty alpy jsou mnohem větší,tak to příští rok zkusíme jinde,bez zbytečných poplatků
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
PeDR napsal:
Passo di NeuKnin jezdím poměrně často.Jezdím tudy při projížďkách na Slapy a tamty končiny, případně k Bechyni a Táboru, mým oblíbeným trasám.
Když jsme ještě mívali chatu v Měchenicích a parkoval jsem tam moto, tak jsem pře Passo di NeuKnin taky jezdil často, to jsem ale ještě nevěděl, že je to tak slavný
PeDR napsal:
Passo di NeuKnin jezdím poměrně často.Jezdím tudy při projížďkách na Slapy a tamty končiny, případně k Bechyni a Táboru, mým oblíbeným trasám.
Neupřesnil bys trochu tu trasu? Přes Slapy to znám,ale kudy do Neu Knin a kam z něj?Díky
oranžová dvanáctka