Má to jen malou chybu. U nás neplatí precedentní právo, takže ve stejném sporu může klidně padnout opačný výsledek. No, a jelikož znám osobně několik myslivců tak mohu klidně říci že vypatlanější bezmozky najdete stěží. Vadí jim naprosto všichni. Motorkáři, lyžaři, lidi na procházce lesem (chraň bůh když mají navíc psa), zemědělci a já nevím kdo ještě.
dříve F 650 GS
později R 1200 RT
dnes jen skútr Honda ADV 350
to alesvagner: V čem spatřuješ ten "dobrý precedens"?
Jinak je to klasická zpráva od vykastrovaného samce tura domácího, co si hraje na novináře, pro vykastrované samce tura domácího, co se vyžívají v rádoby diskusích a slova myslivec a motorkář jsou pro obě ty skupiny jako červená pro toho nevykastrovaného (samce tura domácího)... Nikdo přesně neví jak to bylo, ale jeden mamlas o tom napíše a dalších 100 to "zasvěceně" komentuje.
berka napsal:
Má to jen malou chybu. U nás neplatí precedentní právo, takže ve stejném sporu může klidně padnout opačný výsledek. No, a jelikož znám osobně několik myslivců tak mohu klidně říci že vypatlanější bezmozky najdete stěží. Vadí jim naprosto všichni. Motorkáři, lyžaři, lidi na procházce lesem (chraň bůh když mají navíc psa), zemědělci a já nevím kdo ještě.
Wikipedie:
Přestože české právo není založeno na precedentech a s výjimkou publikované judikatury Ústavního soudu nejsou judikáty autoritativním pramenem práva, působí zpravidla silou přesvědčivosti a soudy a správní úřady se od precedentů jen zřídka odchylují.
Krome toho, myslel jsem to spis jako precedens v tom smyslu, ze nejde do nekoho beztrestne busit klackem, byt je to "jen" motorkar.
Jinak je to klasická zpráva od vykastrovaného samce tura domácího, co si hraje na novináře, pro vykastrované samce tura domácího, co se vyžívají v rádoby diskusích a slova myslivec a motorkář jsou pro obě ty skupiny jako červená pro toho nevykastrovaného (samce tura domácího)... Nikdo přesně neví jak to bylo, ale jeden mamlas o tom napíše a dalších 100 to "zasvěceně" komentuje.
V tom, co jsem napsal vyse: Myslel jsem to jako precedens v tom smyslu, ze nejde do nekoho beztrestne busit klackem, byt je to "jen" motorkar. A k tomuto ucelu je pro me clanek ok. Diskusi pod nim nema cenu resit, to je obvykle rejdiste zoufalcu.
V tom, co jsem napsal vyse: Myslel jsem to jako precedens v tom smyslu, ze nejde do nekoho beztrestne busit klackem, byt je to "jen" motorkar. A k tomuto ucelu je pro me clanek ok. Diskusi pod nim nema cenu resit, to je obvykle rejdiste zoufalcu.
tak tohle je asi dost do oci bijici pripad...
jake jine rozhodnuti bys tu cekal? kr*pl nemuze lamat klackem verejnosti nohy.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
jsem jeden z těch co se svezou občas po lese (po lesních cestách) a to že na mne myslivci míří, střílí do vzduchu, házejí kamení je tady na Doupovsku úplně normální. Bohužel jsem jeden z těch co si to nenechá líbit a navíc se v motorkářském brnění cítí tak nějak líp:-) takže z motorky sesedám a hodlám si to vyříkat. Většinou pomůže to že při sundání helmy vidí chlapa a ne cucáka. Jinak sám je nesnáším už jenom proto že tito ochránci přírody do lesa jezdí třílitrovými jeepy přímo pod posez a z deseti metrů tu zvěř kosej jak na popravišti.
BMW R1250GS Adventure HP, Yamaha WR450F 2019. Yamaha WR250F 2015
Woodman napsal:
A já zase psal, že to třeba vůbec nemuselo být tak, jak to popsal "novinář" a jak to ty reprodukuješ (že chudák motorkář tam mohl jet a **** myslivec ho bezdůvodně praštil)...
Novej napsal:
jsem jeden z těch co se svezou občas po lese (po lesních cestách) a to že na mne myslivci míří, střílí do vzduchu, házejí kamení je tady na Doupovsku úplně normální. Bohužel jsem jeden z těch co si to nenechá líbit a navíc se v motorkářském brnění cítí tak nějak líp:-) takže z motorky sesedám a hodlám si to vyříkat. Většinou pomůže to že při sundání helmy vidí chlapa a ne cucáka. Jinak sám je nesnáším už jenom proto že tito ochránci přírody do lesa jezdí třílitrovými jeepy přímo pod posez a z deseti metrů tu zvěř kosej jak na popravišti.
YouTube Video 17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
A já zase psal, že to třeba vůbec nemuselo být tak, jak to popsal "novinář" a jak to ty reprodukuješ (že chudák motorkář tam mohl jet a **** myslivec ho bezdůvodně praštil)...
Ja nic nereprodukuju, jen jsem dal odkaz na clanek a napsal svuj nazor. Nevim, jestli Ty stihas overit 100% informaci, ktere dostavas, ja tedy ne. Idnes povazuju za spolehlivy zdroj. Mozna jsem mel napsat: "Pokud je to tak, jak se tady pise, mam na to nasledujici nazor..." Byl bys spokojenejsi? A jde skutecne o tohle?
Berka: tvoje poznamka o vypatlanych hlavach je dosti no radeji to rikat ani nebudu co, a tim padme pokud je vas takovych vic tak se pak nedivim, ze jsou i takovy co pro par ****u motorkaru nadavaji zas na nas
u nas mame treba myslivecky sdruzeni, kde je nejmin 10 motorkaru vcetne myho brachy a rozhodne to vypatlanci nejsou a sami rikaj pokud neni zakaz vjezdu ci zavora neni problem, jezdit jakykoliv cesty,
sorry ale podivej se na to takhle ty mas pole zasadis si urodu, ktera te zivy a vjede ti tam banda vymatlancu ma masinach a ctyrkolkach a znici ti 80% urody co budes delat , to samy je , kdyz ted banda vymatlancu na 2 ctyrkolkach a 3 crosskach rozjezdily lesni skolku, takovym bych nejradeji ty nohy taky zprerazel Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Shreku to je klasika, že 1% obyvatel zku*ví svým chováním život 99% ostatních slušných.
Každopádně, ať to bylo jakkoliv myslivec by si to měl odpykat, protože na to něměl právo... a ty komentáře sou fakt chutný
jo v tomhle pripadu to beru , ale proste berka me nasral svym tvrzenim ktery generalizoval na vsechyn , at ma kamarady vypatlance ja je teda nemam
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
schrek napsal:
Dulezity je, ze na cestu neni zakazany vjezd, u nas nastesti neplati to co na Slovensku o lesnich a polnich cestach.
Berka: tvoje poznamka o vypatlanych hlavach je dosti no radeji to rikat ani nebudu co, a tim padme pokud je vas takovych vic tak se pak nedivim, ze jsou i takovy co pro par ****u motorkaru nadavaji zas na nas
u nas mame treba myslivecky sdruzeni, kde je nejmin 10 motorkaru vcetne myho brachy a rozhodne to vypatlanci nejsou a sami rikaj pokud neni zakaz vjezdu ci zavora neni problem, jezdit jakykoliv cesty,
sorry ale podivej se na to takhle ty mas pole zasadis si urodu, ktera te zivy a vjede ti tam banda vymatlancu ma masinach a ctyrkolkach a znici ti 80% urody co budes delat , to samy je , kdyz ted banda vymatlancu na 2 ctyrkolkach a 3 crosskach rozjezdily lesni skolku, takovym bych nejradeji ty nohy taky zprerazel
Nejde o to,že budeš rajtovat na osázeném poli,ale o tom,že vjedu na lesní nebo polní cestu,kde není zákaz vjezdu a i tak jsou myslivci jak šílení.A přitom si tam jezdí autama a náklaďákama z kterých ještě kape olej a dělaj dusno.Pokud není zákaz vjezdu a cesta je projetá,tak jedu a mohou mi vlézt na hrb.V práci s námi dělá nimrod,denně slyším co kdo,kde střelil,ale ještě jsem neslyšel jak v zimě a mrazu táhnul pytel s krmením.
Dum spiro,spero.
Jo tak to je jeden s tech vysici hodnostaru bracha s kamosema tahaj porad neco do lesa v zime na sanich ve svym volnu
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček