Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování na nich
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování
  • · BMW GS
  • · Fórum
  • · Články
  • · Zprávy
  • · Galerie
  • · Naše fotografie
  • · Odkazy
  • · Ke stažení
  • · Inzerce
  • · Hledat
Reklama
Kalendář akcí
<< Září 2025 >>
Po Út St Čt Pá So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
Číst diskusi
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování :: Ostatní :: Volná diskuze
Strana 1 z 21:   1    2    3    4  ...  21  

Volby 2012
barokar
Přidané 16.10.2012 08:39

Registrace: 24.08.09
Překvapil vás výsledek?

To, že získají socani jsem tak nějak očekával, ale komunisti? Byl to voličský truc nebo se tam mají lidi fakt špatně?
Nebo se tak stalo díky vycepovaným soudruhům a stranická disciplína udělala při nezájmu voličů své?

rubi
Volby 2012
Přidané 16.10.2012 08:49

Registrace: 02.02.09
Nepřekvapil.
Ano,obyčejný lidi jsou na tom hodně špatně.

Spitfire
Volby 2012
Přidané 16.10.2012 08:54

Registrace: 05.06.12
mě hlavně šokovalo kolik lidí volilo komunisty, asi se zapomnělo na minulost.
BMW F 800 R '15
BMW R NineT '15
BMW F 650 GS TWIN '08
Ex.: BMW R 1150GS Adventure '02
Ex.: MZ 251 ETZ '90

vevis
Volby 2012
Přidané 16.10.2012 08:57

Moderátor
Registrace: 05.03.08
rubigs napsal:
Nepřekvapil.

A asi na tom chtej byt jeste hur!ShockKdyz nekdo voli stranu,ktera bez problemu vrazdila a zavirala nevinne lidi,tak je totalni guma!Pravda je,ze korupce je dneska vsude a je jedno,jestli jde o ODS,CSSD nebo dalsi.Ale volit kvuli tomu extremisty a zlocince muze jenom hlupak!
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!Frown

Spitfire
Volby 2012
Přidané 16.10.2012 09:00

Registrace: 05.06.12
vevis napsal:
rubigs napsal:
Nepřekvapil.

A asi na tom chtej byt jeste hur!ShockKdyz nekdo voli stranu,ktera bez problemu vrazdila a zavirala nevinne lidi,tak je totalni guma!Pravda je,ze korupce je dneska vsude a je jedno,jestli jde o ODS,CSSD nebo dalsi.Ale volit kvuli tomu extremisty a zlocince muze jenom hlupak!

souhlas!
BMW F 800 R '15
BMW R NineT '15
BMW F 650 GS TWIN '08
Ex.: BMW R 1150GS Adventure '02
Ex.: MZ 251 ETZ '90

falcons
Volby 2012
Přidané 16.10.2012 09:20

Registrace: 03.07.08
Naprostý souhlas s Vevisem! že bude bodovat ČSSD se dalo čekat, ikdyž ani z toho nejsem nadšenej, chápu to.
Ale volit komunisty? Sad cry
------------------------------------------------
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.

sadilek
Volby 2012
Přidané 16.10.2012 09:31

Registrace: 13.12.07
Podle mě,když přijde volit 35%lidí tak je jasný že komanči půjdou nahoru.Oni tu disciplínu ve své základně mají!
Na druhou stranu chápu,že je potřeba dát vědět,že stejný ****y tam nechceme,ale je třeba se pohybovat zásadně od středu doprava,i když politika této pravicové vlády mi moc pravicová nepřipadá.Vysoké daně a velká míra přerozdělování s bujícím státem je spíš dost nalevo.Jen můj názor!

www.jezdime.eu
rubi
Volby 2012
Přidané 16.10.2012 09:34

Registrace: 02.02.09
Spitfire napsal:
vevis napsal:
rubigs napsal:
Nepřekvapil.

souhlas!
Já s Vevisem taky souhlasim,jen jsem stručně odpověděl na Proukyho otázky.Stačí čumět na TV a poslouchat lidi kolem sebe.Výsledek mi se.e,ale nepřekvapuje.

Waltr
Volby 2012
Přidané 16.10.2012 09:56

Registrace: 27.06.08
Myslíš že by byli hůř? Nevím, ostatní měli 20 na prokázaní svých schopností, nevyužili je. Myslím že lidé nevěří že by v dnešní době mohl ovládnout kult osobnosti zemi.
Prostě jsou nasraní. Opravdu normální rodina má existenční problémy.
O tom že je to pozůstatek práce komunistů nepochybuji- mimochodem jsem je nevolil. Grin
Kdysi jsem přemýšlel že bych je volil, protože si myslím že je to jediný způsob jak opravdu donutit ostatní se probrat. Mají jedině strach ze stráty přijmů a toho co nakradli...mimochdem a kdo jiný opravdu bude otevírat staré zlodějské kauzy...Dalíci, Rathové, Grosové,Bémové?
A k Vevisovým zločincům, zajímalo by mě kde je tech zločinců momentálně víc.
Byli to gauneři, jsou to ****i (kondulace k umrtí přecedy KLDR) ale o to víc by se měli ostatní zamyslet proč je lidi volí.
A k ekonomické stránce věci mám jasný názor, báječný ekonom je k hovnu, když to co vydělá rozkrade.

Waltr
Volby 2012
Přidané 16.10.2012 10:03

Registrace: 27.06.08
allroad- nestresuj, socani vládnou třičtvtině evropy, a nikdo doložky nepotřebuje. Ano lidé jsou na tom špatně, někteří, před marketem je plno- protože jnabízí levnější zboží, auta mají protože když pojedeš do práce z Koblova do Svjadnovac zaplatíš cca 60 kč, což je cca cena benzínu, jenže pojedeš o hodinu a třicet minut déle, to je 3h denně. A tymůžeš věnovat práci v garáži, aby jsi pomohl rodinému rozpočtu. Hele taky si myslím že to většina lidí vidí černěji než to je a taky si myslím že jsou lidé spíše zhnuseni.Ale pro lidi z spodních vrstev to není jednoduché období.

Alda
Volby 2012
Přidané 16.10.2012 10:09

Registrace: 20.10.07
Souhlas s Vevisem. A jak spravne pripomnel Sadilek, pri volebni ucasti cca 36% nelze ocekavat jiny vysledek.

3axap
Volby 2012
Přidané 16.10.2012 11:41

Registrace: 23.01.10
vevis napsal:
rubigs napsal:
Nepřekvapil.

Tak to vypadá že hlupák je dnes kdekdo.....Grin já chtěl toto vlákno založit už v pátek ráno,ale raději jsem počkal...a vyplatilo selol
Upravil 3axap dne 16.10.2012 11:52

3axap
Volby 2012
Přidané 16.10.2012 11:46

allroad napsal:
rubigs napsal:
Nepřekvapil.

Kteří lidé jsou na tom hodně špatně? Podle čeho tak soudíš ?
Vždycky budou sociální rozdíly. I za těch "opěvovaných komunistů ", byly !!!
Lidé nemají peníze ? Stačí se podívat před markety, tam kolikrát nezaparkuješ. Kolik " sociálně slabých ", má před domem aut ? Jasně, jsou to staré ojetiny, ale nač je mají. Já když nebudu mít, budu jezdit na kole. Ale pořád na tom nebudu hodně špatně.
Spíše si myslím, že jsme politikou všeobecně zhnuseni, proto taky ten výsledek. Ale opěvovat komunisty se socanama. . . NIKDY !!!
Už jste zapomněli na pouliční výbory, devizáky a výjezdní doložky, nebo papírky místo valut ? Já tedy ne Wink

Už jsem to tady jednou psalFrownvětšina "cestovatelů"píše o tom jak to bylo za komunistů špatné,že se nemohlo na "západ" a dnes když se tam může tak stekně většina jezdí na východGrincož se mohlo vždymusicjá bych byl pro novou železnou oponu a basta...zase by všichni měli více času na "klasickou"zábavu...thumbs up
Upravil 3axap dne 16.10.2012 11:52

3axap
Volby 2012
Přidané 16.10.2012 11:48

Emilio Alzamora napsal:
vždyť už se tam vystřídalo tolik lidí a pořád to stojí za prd,ba dokonce je to čím dál horší.....

Udivující je,že co jsem se ptal různých lidí ať starých tak i mladých,tak volba byla jasná - komunisti.....hmm!

Kdo ví,jestli by to přecejen nebylo lepší s komančema.....já je teda nevolil,protože si pamatuju co bylo i když devizovej příslib se nechal vyběhat,když člověk věděl kam a když ho někdo nedostal,tak se napsalo odvolání.....

kdo se chtěl mít dobře,tak se měl......

Ale stejně by to bylo legrační,kdyby pak přijela šestcettřináctka,vysoupilo by pár lidí a řekli by,táák pane kocanda,teď vám jdeme zabavit to co jste si nakradl!secret
Emílio na hrad....clapclapclapthumbs upthumbs upthumbs upjá jsem vždycky byl komunista,jsem komunista a budu komunistalol

sved63
Volby 2012
Přidané 16.10.2012 11:51

Registrace: 03.08.11
Sory ale strašit tolik let po revoluci komoušema mi přijde jako slabej volební program.
Já je nevolím ale chápu,že to co se děje ledi sere.Někdy mi manýry politiků dokonce připomínají ty komoušský/zažil jsem je /.Řada jich to bere jako zdroj super příjmů, bohužel jsou od leva po pravo cry

engi75
Volby 2012
Přidané 16.10.2012 11:54

Registrace: 13.10.11
Ja bych to viděl jako Waltr. Mimochodem sem si myslel, že poučení pro velké strany bylo minulé parlamentní volby a ono nic ... Shock

Bubak
Volby 2012
Přidané 16.10.2012 12:04

Registrace: 26.03.07
... se zda, ze dve tretiny tohohle naroda zadnou demokracii ani volby nepotrebuji, takze bych navrhoval vybrat v Reichu noveho (a pro tentokrat osviceneho) riskeho protektora a nechat se anslusnout aspon k Bavorsku. A bylo by po starostech.... Z 80% nas prumysl stejne dneska na Reichu zavisi, tak by se moc nezmenilo.

... Rakusane se divi a mi nemecti kolegove (jsem ted na nasi centrale v Muenchenu) nas nechapou....

... velmi by se mi zamlouval utopicky system omezene demokracie, kde volebni pravo neni automaticke, ale obcan si ho musi napred zaslouzit. Nekteri mozna tusi, z pera ktereho americkeho sci-fi autora tato myslenka pochazi. Bohuzel byl na zaklade myslenkove pomerne zajimave kniky natocen i hodne mizerny akcni film....
Bubak
CFmoto CL-X 700 Adventure

morabo
Volby 2012
Přidané 16.10.2012 12:12

Registrace: 10.09.08
vlastimil napsal:
allroad napsal:
rubigs napsal:
Nepřekvapil.

Kteří lidé jsou na tom hodně špatně? Podle čeho tak soudíš ?
Vždycky budou sociální rozdíly. I za těch "opěvovaných komunistů ", byly !!!
Lidé nemají peníze ? Stačí se podívat před markety, tam kolikrát nezaparkuješ. Kolik " sociálně slabých ", má před domem aut ? Jasně, jsou to staré ojetiny, ale nač je mají. Já když nebudu mít, budu jezdit na kole. Ale pořád na tom nebudu hodně špatně.
Spíše si myslím, že jsme politikou všeobecně zhnuseni, proto taky ten výsledek. Ale opěvovat komunisty se socanama. . . NIKDY !!!
Už jste zapomněli na pouliční výbory, devizáky a výjezdní doložky, nebo papírky místo valut ? Já tedy ne Wink

Už jsem to tady jednou psalFrownvětšina "cestovatelů"píše o tom jak to bylo za komunistů špatné,že se nemohlo na "západ" a dnes když se tam může tak stekně většina jezdí na východGrincož se mohlo vždymusicjá bych byl pro novou železnou oponu a basta...zase by všichni měli více času na "klasickou"zábavu...thumbs up

Mohlo na východ, jako že ses rozhodl a druhej den vyrazil? Třeba jen tak na vejlet do Sajůzu?! Grin
Maiali nel Fango!

+moje cesta do prace: http://vimeo.com/...
+zazitky z Erzbergu 2013:http://www.bmwgs....ost_328808
+rozhovor o Erzbergu IXX a XX: http://www.kolama...e-kodo038/:

https://www.facebook.com/remora.prg/
sved63
Volby 2012
Přidané 16.10.2012 12:13

Registrace: 03.08.11
Mě bohužel nějak nepřijde že by se na politické scéně zjevila za posledních 10 let nějaká nová tvář a sní novej rozum a směr.
Matadoři mezi sebe nikoho nepustí Wink , maj to kluci zmáknutý.Teď už řeší i daně ...na který nikdy nikdo nechtěl šahat ....

lako
Volby 2012
Přidané 16.10.2012 12:23

Registrace: 23.02.10
mě spíš udivuje jak všichni nadávají, každý koho potkám volil pravici a ehjhle kdo vyhrál?! *pissed*
Certified off-road instructor
Co-Founder of FLYTORIDE.com
Official ambassador of Wunderlich

Instagram - Andrew POV

Strana 1 z 21:   1    2    3    4  ...  21  
Přejít na fórum:
Motorky BMW GS - diskuse :: Ostatní :: Volná diskuze :: Více v diskusním fóru
Přihlášení
Jméno

Heslo

Zaregistrovat se
Zaslat zapomenuté heslo
Kdo je on-line
Hosté on-line: 135
Členové on-line: 0

Registrováno: 8,732
Nejnovější člen: Preker

Poslední návštěvy
Reklama
Vygenerované za: 0.40 sekund
Copyright © 2006 BAWORAK.CZ | Kontakt | Časté dotazy | Pravidla portálu | Hosting poskytuje CGI