Myslím si, že je to jedno, protože rozdíl mezi nima stejně nepoznáš. Já osobně bych šel jen do Akrapa nebo Remuse.
Upravil Stewe dne 18.10.2012 20:03
GSA 1250 Rallye 2024
Podle mne i leo vince udela podobnou sluzbu za o dost min penez. Cena je taky ale dana materialem vyfuku, titanove jsou nejdrazsi, nejlehci a titan nejlip odvadi teplo. Naopak nerez bych si uz asi nekoupil,mel jsem nerez Remuse,pomerne tezkej a vyfuk se dost rozpaluje. Hlinik je neco mezi,pomerne lehkej,ale tezsi nez titan a teplo odvadi taky dobre. Pak jeste karbon,ale ten je krehkej a na enduro se moc nehodi. Kazdopadne bych kupoval vyfuk primo na danou motorku,ne nejakou garazovku. Nevim jak na 12GS,ale na 1150GS udelal vyfuk spolu s ysvodem a kn filtrem docela znatelne lepsi nastup ve spodnich otackach. Samotna koncovka bude asi spis jen o zvuku,kterej je na 1150 v orig.bida. Na 12GS uz je docela normalni.
Osobne bych na 12GS volil za malo penez leo vicka, nebo za vic penez Remus hexacone. Otazka je,jestli to ma za ty penize cenu a jesti neni lepsi brat rovnoui na 12GS s ysvodem
Aktualne 1250 GSA HP
Záleží taky dost na tom co od toho očekáváš. Na jakou cenu se chceš dostat.
Já myslim že pokud chceš kvalitu spojenou se slušným zvýšením výkonu a dobrej zvuk, tak moje volba by padla na Akrapovič nebo Remus. Akrapovič je ale pravděpodobně nejdražší varianta (Remus abych pravdu řekl nevim). Navíc se mi tak nějak nejvíc líbí i design.
Pravda ale je že už ti nikdo moc pořádně neporadí, měl by sis je všechny pořádně projít a prozkoumat abys zjistil sám co přesně od toho očekáváš.
Většinou ti všichni budou doporučovat to co maji oni a to neni zase až tak moc objektivní Já třeba jasně řikám - Akrapovič
------------------------------------------------
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.
Jo ten je super, to můžu potvrdit z vlastní zkušenosti to je totiž přesně ten co mam tam ale homologaci nehledej
(ale stál o několik tisíc míň než píšeš).
falcons přiložený následující obrázek:
[137.32Kb]
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.
narazil jsem na nej minuly tyden na e.bay za necelych 900$, to se mi docela libilo tak jsem jen koukal co stoji u nas, nijak hluboce jsem nepatral. Jak si s nim spokojenej? Libi se mi moc. Kolik te stal, jestli to neni tajny? Daval si k tomu jeste neco, napr PwC?
Já jsem spokojenej, motor je ostřejší a živější, zvuk je super a i se mi líbí.
Trošku mam ale od tý doby rozhozenej motor. Nevim jestli to je ale přímo Akrapem, Zrovna se snažíme průběžně najít příčinu. Při rychlém nástupu do vysokých otáček začne chcípat motor (kolem 7000) neni to ale přímo výfukem, protože jsem tam dal originál a dělá to stejně. Každopádně to tim nejspíš začalo.
přidal jsem KN filtr. Prošel jsem diagnostiku. Lambdy vypadaj OK. Na řadě jsou svíčky. Případně na brzdu.
No uvidíme, jak řikám výfukem to přímo neni, ale začalo to tim, tak si myslim že jsem něco rozhodil při montáži.
Cenu přesně už nevim, mam ho víc jak dva roky, byl ale drahej i tak, myslim že to bylo 38 000. ale abych nekecal.
PS: homologaci v čechách neřešíš, ale když chceš vyjet za čáru, tak už jo, obzvlášť s něčim takovým jako je tohle čeho si hned každej všimne.
chlapi, mám akrapa ale jen koncovku. Uvažuju i o svodu, ale nejsem si úplně jistej jestlo má cenu. Tak bych potřeboval povzbudit. Změní se tím něco? myslím tak abych to poznal, papírově to nezajímá
BMW R1250GS Adventure HP, Yamaha WR450F 2019. Yamaha WR250F 2015
Novej napsal:
chlapi, mám akrapa ale jen koncovku. Uvažuju i o svodu, ale nejsem si úplně jistej jestlo má cenu. Tak bych potřeboval povzbudit. Změní se tím něco? myslím tak abych to poznal, papírově to nezajímá
jestli je to jenom koncovka tak si nejsem jistej, jestli se vůbec dělali krom té co má Falcons takový, aby šli použít s y-svodem...
Ten klasickej akrapovic, kterej se nechal objednat už přímo z fabriky je slip-on, což znamená pro použití s katem
jardajerman@seznam.cz
Novej napsal:
jestli je to jenom koncovka tak si nejsem jistej, jestli se vůbec dělali krom té co má Falcons takový, aby šli použít s y-svodem...
Ten klasickej akrapovic, kterej se nechal objednat už přímo z fabriky je slip-on, což znamená pro použití s katem
to je racing line a pak ještě dělaj evolution line. (obě varianty jsou s Y svody a v Titanu nebo Carbonu)
Mimochodem mě by zase zajímalo, jestli by šlo na ty moje Y svody který k tomu mam nasadit SLIP-ON koncovku. Přemýšlel jsem o tom, jako variantě, že bych jí nasadil do zahraničí a nemusel přehazovat celou sestavu když jedu ven. Jako například letos jsem strávil 3 měsíce s moto ve Finsku, tak jsem měl origoš.
Ikdyž tim homologace ztrácí platnost (bez katu) Y svody se přece jenom lépe přehlédnou a víc tolerujou než otevřená koncovka.
Docela zajímavé ceny jsou u výfuků GPR, mám ho na R 1100 R a spokojenost, má homologační vložku a Ečko [urlhttp://www.amtrade.cz/index.php?main_page=index&cPath=50389_190291_190337_190340][/url] J.C.