Skoro neuvěřitelné. S velkým odstupem nejprodávanější velká motorka...
Vše ostatní jsou skůtry
Pořadí ...... TYP ......... Počty prodaných kusů
016 BMW R 1200 GS Enduro 2.162
019 HONDA NC700X Enduro 1.896
030 HONDA ITALIA CB 600 F HORNET Naked 1.046
032 BMW R 1200 GS ADVENTURE Enduro 1.038
035 BMW F 800 GS Enduro 978
038 TRIUMPH TIGER 800 Enduro 909
040 BMW F 800 R Naked 878
045 BMW R 1200 R Naked 792
047 SUZUKI DL 650 V-STROM Enduro 763
048 HARLEY-DAVIDSON XL1200X FORTY-EIGHT Custom 744
049 TRIUMPH BONNEVILLE Naked 733
050 HONDA CROSSTOURER Turismo 728
Je vidět, že taloši na severu se nemají špatně....a mají Alpy pacholci...
Makají a chtějí to nejlepší. To je v pořádku...
Upravil paja1 dne 03.11.2012 09:28
Pája
Nějak zde postrádám to skvělé Stelvio co tady Sanko vychvaloval
Italové asi dobře vědí co vyrábějí
MOTO GUZZI STELVIO 1200 Enduro 241
Prodali jich 10x méně než BMW svých GS.
To nic nemění na faktu, že Stelvio je taky dobrá motorka. Měl jsem tu čest jezdit s klukem , který ji měl a jede to opravdu skvěle.
Pája
To nic nemění na faktu, že Stelvio je taky dobrá motorka. Měl jsem tu čest jezdit s klukem , který ji měl a jede to opravdu skvěle.
BMW je lepší to rozhodně nespochybňuji , ale Stelvio je opravdu dobrá motorka. Myslím, že hlavní vliv má image.
Prostě chtějí ukázat, že mají na německou BMW. Myslím, že nové GS mnohdy koupí starší chlapi a jezdí s ním pomalu po okreskách kolem jejich italského komína. To už ale fakt spekuluju....
Pája
BMW R 1200 RT Turismo 393
BMW S 1000 RR Sportive 372
BMW G 650 GS Enduro 311
BMW K 1600 GT Turismo 258
Z těhle se mi osobně nelíbí R1200RT. Poslední pěkné RT bylo 11580RT a 1100RT jsem přímo miloval. Dvanáctka RT mi ale připadá jako opuchlý skůtr....
Zato 1600 GT je nádherná mašina a věřím, že její prodeje i při vysoké ceně ještě porostou...
Pája
paja1 napsal:
Ještě jsou zajímavé prodeje dalších BMW
Z těhle se mi osobně nelíbí R1200RT. Poslední pěkné RT bylo 11580RT a 1100RT jsem přímo miloval. Dvanáctka RT mi ale připadá jako opuchlý skůtr....clap*
Rozhodne by bolo zaujimave zistit kolko baworakow komplet sa predalo na spoločnom česko-slovenskom trhu za tento rok, určite ich bude menej dokopy ako v Italii K-1600GT čiže 258ks. V It celkovo predanych bmw je viac ako 8000ks za tuto sezonu
Upravil JRM66 dne 03.11.2012 17:36
... nemožem uplne s tebou suhlasiť lebo, potom by sme sa mohli myliť obaja.
paja1 napsal:
Z těhle se mi osobně nelíbí R1200RT. Poslední pěkné RT bylo 11580RT a 1100RT jsem přímo miloval. Dvanáctka RT mi ale připadá jako opuchlý skůtr....clap*
Tak to jsou ale moc nepěkná slovíčka.!!!
Tak potom panove mrknite na R 1200 ST okolo roku 05-07 a potom uvidite niečo ešte viac o..... http://www.visord...99#gallery Neni to špatna motorka, ale to predne svetlo je totalna genocida.
Upravil JRM66 dne 03.11.2012 17:42
... nemožem uplne s tebou suhlasiť lebo, potom by sme sa mohli myliť obaja.
paja1 napsal:
paja1 napsal:
Tak to jsou ale moc nepěkná slovíčka.!!!
Zhruba tak něpěkná jako aktuální RT...
RTcko je moc pekny!... taky to je opuchlej skutr. Co ovsem skvele brzdi, ma ESU, nekrouti se atd.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
hicks napsal:
RTcko je moc pekny!... taky to je opuchlej skutr. Co ovsem skvele brzdi, ma ESU, nekrouti se atd.
Na skvělých brzdách, podvozku a tak se shodneme. Na vzhledu v žádném případě...
To je samozřejmě v pořádku, že když se ti líbí r850r, tak nebudeš slintat nad RT. Já ho volil i kvůli vzhledu a vlastnostem co napsal hicks. Ale težko budeš hledat lepsí cesták na silnici.
Upravil Zdenal RT dne 03.11.2012 21:12
JóA proč to teda nekupují když je tro tak skvělé?
Guzzi nikdy nebola masová motorka /chvala bohu /.A je jednoducho iná, riešiť či je lepšia od GS je somarina. Inak čo si kupi chlapík ktorému už iba motorka chýba v garáži a má vatu ? -- samozrejme že BMW lebo MG to čo je? Inak keby nebola Guzzi tak by som asi vrátil k Buellu Ulysses . A to čo by ste mi tu potom čo vypisovali ha ?
Inak sranda , akýkolvek laik čo sa ma spýtal že čo máš za motku aked som povedal že BMW tak každý uznanlivo že hhhmm dobréééé....inak pre mna najvacsie sklamanie, a predtým: mám Buella, aha dobre a to je čo ? nekazí sa to ?
JóA proč to teda nekupují když je tro tak skvělé?
Guzzi nikdy nebola masová motorka /chvala bohu /.A je jednoducho iná, riešiť či je lepšia od GS je somarina. Inak čo si kupi chlapík ktorému už iba motorka chýba v garáži a má vatu ? -- samozrejme že BMW lebo MG to čo je? Inak keby nebola Guzzi tak by som asi vrátil k Buellu Ulysses . A to čo by ste mi tu potom čo vypisovali ha ?
Inak sranda , akýkolvek laik čo sa ma spýtal že čo máš za motku aked som povedal že BMW tak každý uznanlivo že hhhmm dobréééé....inak pre mna najvacsie sklamanie, a predtým: mám Buella, aha dobre a to je čo ? nekazí sa to ?
Že je Guzzi motorka pro individualisty vím líp než Ty,měl jsem už Le MansIV.novou v roce 1993,Californii III nnvou v roce 1994 a v roce 2000 jsem přestavěl SP1 na café racer.Každá měla něco do sebe,ale s BMW se žádná Guzzi nedá srovnávat.A že pro Tebe bylo BMW největší zklamáníto bude asi tím,že jsi šetřil a koupil největší křáp co BMW dělá...kdyby jsi koupil hned boxera tak by jsi hlásal úplně jiná hesla
Založil som vám tu vlákno aby ste sa tešili že aké dobré motorky máte a ste začali byť na mna zlí
Vlastimil : Guzzi som si kupil lebo sa mi jednoducho páčila a výhodne som sa k nej dostal a vždy som ju chcel raz mať. A jazdí dobre a MNE vyhovuje a teším sa na leto. Lebo ma BAVÍ jazda na nej. Možno preto že neni tak dokonalá ako 1200.
Inak spomínaš staršie motorky doba sa trošku zmenila.
Ked si mal tolko motoriek tak ako možeš povedat ze BMW boxer je najlepšia motorka ?
Já by som z každej motorky čosi zobral , ale také sa nedá vyrobiť.
Hovoríš že som šetril a kupil som ten najvacší kráp od BMW lenže ten motocykel mal cenu skoro 10000 éčok bez turist, výbavy. Kto na to šlahne viacročné uspory.....
ešte na záver:
http://advrider.com/forums/showthread.php?t=804682