Vím že už někteří z vás tyhle světla používají a tak by mě zajímali Vaše zkušenosti. Sám se je taky na motorce měl a za mě svítí moc dobře, ale chtěl bych vědět i Váš názor.
Pro ty co neznají Vision X, americká firma, její světla se používají pro náročné podmínky v průmyslu, v automobilovém a moto sportu atd.http://www.vision...index.html
Ja osobně jsem montoval asi desatery a každej kdo je má a nebo jsem mu je doporučil je max spokojenej. Tudíž zamě dobrý
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Je u nás vůbec nějakej prodejce těch světel? Na jejich stránkách co dal pardál nic nemůžu najít.
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
A v čem se liší tyhle od tamtěch? Tamty jsem viděl u Bluesberyho a svítily dobře.
BMW GS 1200 08, BMW G650 XChallenge, HD Dyna Wide Glide, Land Rover LR2 3.2i
sviti opravdu luxusne uz jsem mel tu cest, jinak budu ted v prubehu leden-unor (podle toho jak rychel bude vyhotoven prototyp) testovat prave ty X se svetlama co mam koupeny a se svetlama vlastni kontrukce s 17W diodou uz resim jen optiku
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
vypada to super nevite jak je to s vyuzitim na malem GS.
Co jsem tu jiz parkrat k extra svetlum cetl problem ze to neutahne alternator. Jak je to s temito?
jack96 napsal:
vypada to super nevite jak je to s vyuzitim na malem GS.
Co jsem tu jiz parkrat k extra svetlum cetl problem ze to neutahne alternator. Jak je to s temito?
Mě moto utáhne H4 na dálku + 2 mlhovky Micro-DE...
No já vyhřívaný hefty nemám a s navi jsem v noci zatím nejezdil, takže nemohu posoudit... Ale ta kombinace dálky v H4 a dvou mlhovek je samozřejmě při svícení dálkou a ruku na srdce, to moc dlouho zapnuté nemáme, v ČR určitě ne. Běžně takhle přes den jezdím H4 tlumená + 1 mlhovka. Ty watáže neznám, sorry. Jinak jsem okruhu trošku odlehčil zadním LED světlem.