bluesbery napsal:
Poridil jsem Blackberry 9900, nastavit soukromy e-mail nebyl problem,ale s firemnim si nevim rady. Nemate s tim nekdo zkusenost ?
a ty mas ve firme Blackberry server? nebo od operatora sluzbu?
Upravil hicks dne 08.11.2012 19:27
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
bluesbery napsal:
Poridil jsem Blackberry 9900, nastavit soukromy e-mail nebyl problem,ale s firemnim si nevim rady. Nemate s tim nekdo zkusenost ?
a ty mas ve firme Blackberry server? nebo od operatora sluzbu?
Sluzbu opratora
jee to je super.. dostal jsi jako predposledni klient BB nejakej darek?
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
V pripade sluzby operatora se bude jednat spise o BIS nez BES.
Kazdopadne BIS je na nasteveni jednodussi. Pokud budes potrebovat asistenci, tak dej vedet. Snad to dame dohromady...
Jinak priste uz si kup iPhone, min. stejny sluzby a nemusis nic platit operatorum atd.
Bohemische Motoren Werke
vtk napsal:
V pripade sluzby operatora se bude jednat spise o BIS nez BES.
Kazdopadne BIS je na nasteveni jednodussi. Pokud budes potrebovat asistenci, tak dej vedet. Snad to dame dohromady...
Jinak priste uz si kup iPhone, min. stejny sluzby a nemusis nic platit operatorum atd.
Iphone ani zadny jiny cistokrevny dotykovy tel.nechci,uz jsem se z nich vylecil. BB je idealni kombinaci dotykoveho displeje a plnohodnotne klavesnice qwert. O dalsich vychytavkach a skvelem ovladani jednou rukou ani nemluve.. Rad si ty dvě stovky zato priplatim.. Ale diky za reakci,mozna se ozvu.
Skvele ovladani a vychytavky na BB? Tak to bych Te asi rad potkal a predhodil nasim "velmi spokojenym" uzivatelum. Mame jich ve firme asi 30 a jsou vsechno jen ne nadseni timto "bajecnym" telefonem a systemem.
Měl jsem BB poprvé před 3 lety (jiný model), max. spokojenost,pak jsem o něj přišel. Mezitím jsem měl N8, E 72, E 52, na pár dní Smsung S III , I pHONE, a objektivně vím že z hlediska mých potřeb , požadavků na telefon, funkcí a jeho ovládání je PRO MĚ jednoznačně ten nejlepší telefon na trhu Nikomu svůj názor nevnucuju, každý máme jiné požadavky.. To je jak bych Ti říkal, že tvé auto stojí za prd, protože znám řadu lidí, co jsou s ním nespokojeni..
Upravil bluesbery dne 09.11.2012 07:49
OK, ja vychazim jen ze zkusenosti mych a lidi, ktere "musime"podporovat a ujistovat ze to proste neni chyba, ale vlastnost.
Jinak jedna z nejvetsich "pecek" z opravovanim, doporucovana i zastoupenim BB v CZ, je vyndani baterky na 15 min z telefonu. Ac to zni dost usmevne, opravi to fakt spoustu nahodilych chyb a veci co nahodou prestanou fungovat. ne vsak vsechny.
Traverz napsal:
Skvele ovladani a vychytavky na BB? Tak to bych Te asi rad potkal a predhodil nasim "velmi spokojenym" uzivatelum. Mame jich ve firme asi 30 a jsou vsechno jen ne nadseni timto "bajecnym" telefonem a systemem.
.. o jaké firmě je řeč? není -li to tajné?
TAKE IT EASY