já mám optimate dual 4 a má výhodu že ji píchneš do zasuvky v motorce a o nic se nestaráš, ale oxford mě přitahuje, jako technika, čísly na displeji, které jsou rozhodně konkrétnější než barevná světýlka na optimate
BMW F 800 R '15
BMW R NineT '15
BMW F 650 GS TWIN '08
Ex.: BMW R 1150GS Adventure '02
Ex.: MZ 251 ETZ '90
Spitfire napsal:
já mám optimate dual 4 a má výhodu že ji píchneš do zasuvky v motorce a o nic se nestaráš, ale oxford mě přitahuje, jako technika, čísly na displeji, které jsou rozhodně konkrétnější než barevná světýlka na optimate
Jj dual je dobrej na gs ale kupuju bratrovi na yamahu. Taky se mi líbi oxford za ty šušně
Ja si ted koupil v akci optimate 4 dual a jsem spokojenej. Cena byla kolem 1500 musi se k ni dokoupit pokud chces nabijet pres zasuvku ten adapter, cena jei s adapterem. Jsem ale spokojenej.
Upravil schrek dne 12.11.2012 14:24
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Ja jsem si Oxforda dovezl z Anglie, takze je tomu uz tak 5 let a zatim vzdycky ok. Kyselina nebo Gel, vzdycky vpohode. Vadnou taky rozpozna a ozivila i docela vymlaceny baterky. A navic ma clovek prehled co se tam prave slape..... Ale Optimate za ty penize Neresil bych
I pád na hubu je pohyb kupředu
3x: ja ji koupil za 1145 + ten adapter, mozna sem to tam nenapsal asi uplne naplno. Psal jsem kolem 1500,- kdyz takze to opravim bylo to pod 1500,- i s tim adapterem dokonce si myslim ze stejne jak mas ty ted v akci
Barko: jasny ale musi se taky rozhodnout kde koupit jelikoz nebudu kupovat nabijecku na druhym koncu republiky kdyz bude o 50kc levnejsi a za postovny dam 120kc, proto jsme uvital ze udelali v olomouci akci
Upravil schrek dne 12.11.2012 14:25
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
schrek napsal:
3x: ja ji koupil za 1145 + ten adapter, mozna sem to tam nenapsal asi uplne naplno. Psal jsem kolem 1500,- kdyz takze to opravim bylo to pod 1500,- i s tim adapterem dokonce si myslim ze stejne jak mas ty ted v akci
Barko: jasny ale musi se taky rozhodnout kde koupit jelikoz nebudu kupovat nabijecku na druhym koncu republiky kdyz bude o 50kc levnejsi a za postovny dam 120kc, proto jsme uvital ze udelali v olomouci akci
jo jo takhle to udělám právě mají tam i ten adaptér a možná mu tam vyberu ještě něco. Díky schreku
milanosor napsal:
Ja jsem si Oxforda dovezl z Anglie, takze je tomu uz tak 5 let a zatim vzdycky ok. Kyselina nebo Gel, vzdycky vpohode. Vadnou taky rozpozna a ozivila i docela vymlaceny baterky. A navic ma clovek prehled co se tam prave slape..... Ale Optimate za ty penize Neresil bych
jo vemu Optimate i když musím říct že oxford jsem myslel že zvítězí jednak cena 900 kč a jednak se mi líbi ten display určitě srozumitelnější ale dám na zkušenosti kluků a půjdu do Optimate
Kterou z Optimate ci Oxford vybrat, chci-li s ni nabijet jak gelovku na jedenactku tak bezny oloveny aku na auto s vyssi kapacitou (kolem 70 Ah) Poradi si s gelovkama Optimate 5?
R 1100 GS r.v. 1995 www.tomphotos.eu
Možná ještě stojí za shlédnutí konkurence, a to CTEK MXS 5.0. Bohužel neumí obejít can-bus, ale to myslím, že Optimate 5 taky ne. Sám mám o dost horší model CTEK MULTI XS3600 a jsem spokojen. Ten MXS 5.0 je o dost dál a stojí stejně jako Optimate 5. Kdybych si měl dnes koupit nabíječ, šel bych do CTEKu.
Béé eM Wéé