12.11.2012 Předsatvil Metzeler novou Karoo3, která bude i v rozměru na novou 1200GS. Vypadá moc hezky a bude to určitě super guma, ale....
Tisková zpráva říká (a na emailový dotaz potvrzuje i přímo výrobce), že tato pneu NAHRADÍ obě stávající varianty!
Já říkám zastavme to a nenechme si vzít starou dobrou "ostrou" Karoo!
Nejlepší, resp. nejvíc off gumu,jaká se na GS v legálním rozměru vyrábí!
Přihlašte se prosím na následující stránku, "sharujte, likeujte", případně zvažte, jestli je váš odpor k Facebooku natolik silný, aby jste nepomohli plány na likvidaci původního Karoočka zarazit!
Díky moc!
víš sám že svět se v prdel obrací,možná je někde tlak na výrobce aby vyráběli pro bežné motorkáře jen šetrné gumy k život.prostředí
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
Metzeler si tím vstřelí vlastňáka ve prospěch E-10 nebo TCK, řekl bych . Tahle guma toho s offem už moc společnýho nemá, je to taková hrubší Tourancka. Zase na druhou stranu bude na 1200 GSA vypadat hezky
EDIT: averze ke k.s.i.ch.t.oknize se kvůli pneu nezmění, ale řeknu ženě, ať se na to podívá...
Upravil Stewe dne 14.11.2012 06:03
GSA 1250 Rallye 2024
Na běžný silniční ježdění asi můj nový favorit, ale jak psal Stewe, hodně zákazníků radši přejde na TKC nebo E-10. Škoda. Klidně ostrou verzi mohli dělat dál... Nebo pak třeba představí ještě "ostřejší" Karoo
-----------------------------------------------------------------------------
Dříve jsem byl trochu namyšlený, ale teď už nemám chybu!
lajkovano!
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
vlastimil napsal:
Nakonec budeš muset jezdit ty nekvalitní Mitasky
Nehrozí, když už mám riskovat rozbití huby na asfaltu, tak tam dám radši Stonemaster
Nebo jako já Stoneking
spis Stoneloser
17 cm
Sice jsem ti to sdilel a kliknul na "libi se mi" (tem englis vyrazum nerozumim,tak to pisu,jak mi zobak narost),ale obavam se,ze jedine,co by fabriku presvedcilo,je zvyseni prodeju...a na to je nas,co tyhle gumy jezdime,kur...ky malo...
vlastimil napsal:
Nakonec budeš muset jezdit ty nekvalitní Mitasky
Nehrozí, když už mám riskovat rozbití huby na asfaltu, tak tam dám radši Stonemaster
Nebo jako já Stoneking
spis Stoneloser
Tu neznám ...
vzdyt jes nazval Stonekingem, tak jsem te jen poupravil
17 cm
Co kdyz nebude spatna? To ze nevypada dostatecne drsne off neznamena, ze nebude fungovat...
Upravil alesvagner dne 14.11.2012 10:54