Kdyz se blizi ta zima,tak bude teda podle vás 21.12.2012 konec světa?
Upravil vevis dne 26.11.2012 11:48
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
vevis: u nás na Náchodsku to už asi začalo . Když se podíváš kolem sebe, tak to uvidíš. Snad to nebude konec světa, ale blíží se konec ČR. Hezký den
KUKY se vrací
kaca napsal:
Ještě nééé, ještě nemám kšiltofkůůůů......
Jeste aby ti tak dorazila 21.12.2012!To by byla fakt přelomová událost!
Upravil vevis dne 26.11.2012 12:59
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Když se to stane tak se to stane stejně všichni umřeme, ale já ne já na Géééééesu ujedu Nechápu ty lidi, kteří si staví bunkry za miliardy
Upravil Bajlak dne 26.11.2012 13:43
BMW 1250 GSA - Hééééén vole hééééén
„Mayský kalendář nekončí 21. prosincem 2012, je to prostě jen konec jednoho cyklu a začátek nového. Stejně jako náš kalendář končí na Silvestra, ale nový začíná zase 1. ledna.“
Upravil stepan dne 26.11.2012 15:13
My jsme nachystaní. V ulici máme mejdan, rozdělené úkoly kdo co bude dělat a co donese atd.,takže ať to dopadne tak, nebo tak, střízlivé a hladové nás nedostanou.
seděl jsem v sobotu v knajpě a kamarád říká "myslíš že bude konec světa?" a já říkám "nebude" a on nato "moje máma nakoupila za 10 tis mouku cukr atd atd" málem jsem se posral smíchy.
BMW R1250GS Adventure HP, Yamaha WR450F 2019. Yamaha WR250F 2015
lochman napsal:
včera jsem shlédnul nechtěně film "2012" a tedy jasné ANO.
Už mám hotovou archu.Jen mi chybí pár druhů zvířat.
A bude chybět čím dál víc, protože je stejně stihneš sežrat dřív, než se rozmnoží
Jo a konec světa nebude, protože bych nestihl svoje narozeniny a letos mě vycházejí krásně na sobotu, takže se v pátek toho slavného 21.12. můžu pěkně zmrskat, o narozkách přikrmit a celá neděle mě zbude na střízlivění.
Upravil Medik dne 27.11.2012 07:49
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Novej napsal:
seděl jsem v sobotu v knajpě a kamarád říká "myslíš že bude konec světa?" a já říkám "nebude" a on nato "moje máma nakoupila za 10 tis mouku cukr atd atd" málem jsem se posral smíchy.
Místo mouky a cukru měla paní nakoupit za 10 tis. střelivo 9mm Luger.
To bude mít v případě konce světa nebo konce ČR větší cenu a zlepší i vyjednávací pozici.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /