Na mě zapůsobil dojmem zoufalce co je nasranaj na celej svět,páč lidem se nelíbí jeho muzikály a opery co vytvořil. A nedokáže se s tím prostě srovnat. Není to takovej tvrdej chlap jako se ze sebe snaží dělat.
L napsal:
Na mě zapůsobil dojmem zoufalce co je nasranaj na celej svět,páč lidem se nelíbí jeho muzikály a opery co vytvořil. A nedokáže se s tím prostě srovnat. Není to takovej tvrdej chlap jako se ze sebe snaží dělat.
No jo,nelíbí se to nikomu a jeho to mrzí...proto asi je každoročně vyhlašovanej mezi nejlepšíma a nikdy si tam(až do letoška)ani pro cenu nepřišel,že?
Upravil Mr GS dne 27.11.2012 09:21
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
seděl jsem s ním pár krát u stolu, ještě před Vltava tour a myslím, že Dan to má v hlavě srovnaný hodně a hlavně dlouhodobě. Myslím, že by se spousta lidí při jeho slovech měla zamyslet nad sebou. Lidi se mění před očima, otáčí se kam je potřeba, poslouchají a vidí jen co chtějí. Intriky, závist a lži asi spoutě vyhovují a do toho ,, BUM !!! ,, Landa říká co si myslí a jak to cítí......to on dělal ale vždy
všude dobře.....doma GSA
seděl jsem s ním pár krát u stolu, ještě před Vltava tour a myslím, že Dan to má v hlavě srovnaný hodně a hlavně dlouhodobě. Myslím, že by se spousta lidí při jeho slovech měla zamyslet nad sebou. Lidi se mění před očima, otáčí se kam je potřeba, poslouchají a vidí jen co chtějí. Intriky, závist a lži asi spoutě vyhovují a do toho ,, BUM !!! ,, Landa říká co si myslí a jak to cítí......to on dělal ale vždy
všude dobře.....doma GSA
Nevím nevím. Lidé se prostě mění i když to tak nevypadá. Z vesnického zábavového bijce to dotáhl daleko a vysoko a .......... už ho to netěší. Našel se v něčem jiném. Nezbývá než z mé strany tak nějak v duchu poděkovat za Orlík, Chcíplí víly, Valčík a pár dalších písniček, které mám rád. Třeba někdy mě osloví něčím jiným a třeba taky ne. Tak už to prostě chodí. Jo a většinu CD jsem si koupil a samozřejmě přepálil, bo originály syslím a netahám je na dovolenou, auta a hlavně už jsem si to předělal do MP3. Taky tak nějak těma muzikálama a Vltava tour se začal s ním jako konzument jeho díla rozcházet.
Podobné to mám s Kabáty. Co je začali hrát na Impulzu a ty poslední desky........Inu, jsem jinak laděný.
Takže bylo to fajn Lando a přeji ti úspěch Žita.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
On tyhle ceny nikdy neuznával, přebrat si to šel poprvé a to díky současnému vývoji situace v této zemi, právě proto, protože cítil, že je čas lidem říct co si myslí a ruku na srdce, je jediný, kdo to řekne jak mu "zobák narost" opravdu od srdce - nikdo (nebo nikdy z téhle sorty celebrit)...
Jinak já Ladnu mám rád, líbí se mi jeho muzikály, dokonce se mi jeho muzikály líbí ze všech muzikálů nejvíce a oceňuji i to, že je komplet vymýšlí a neinspiruje se od nikoho jiného, docela mě mrzí, že s tím končí....
Život je krátkej, je potřeba si ho užít naplno! - tak proto BMW GS
petrguss napsal:
On tyhle ceny nikdy neuznával, přebrat si to šel poprvé a to díky současnému vývoji situace v této zemi, právě proto, protože cítil, že je čas lidem říct co si myslí a ruku na srdce, je jediný, kdo to řekne jak mu "zobák narost" opravdu od srdce - nikdo (nebo nikdy z téhle sorty celebrit)...
Jinak já Ladnu mám rád, líbí se mi jeho muzikály, dokonce se mi jeho muzikály líbí ze všech muzikálů nejvíce a oceňuji i to, že je komplet vymýšlí a neinspiruje se od nikoho jiného, docela mě mrzí, že s tím končí....
Nebreč, najdeš si jinou hračku
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Nikdy jsem se neztotožňoval s jeho názory, ale respektoval jsem, že to má aspoň srovnaný. Teď už se jen shovívavě směju.
citace: Nejste megaloman?
Jestli něco opravdu jsem, tak megaloman.
Řekněte několik konkrétních důvodů, proč je čas s muzikou skončit.
Mám pocit, že mé zpívání přestalo dávat logiku. Když teď třeba vidím, kolik lidí volilo komunisty, tak si říkám: "Zpíváním téhle zemi evidentně moc nepomáhám, takže bude lepší zmizet v zahraničí a získat tam slávu a peníze, se kterými pak můžu pomáhat smysluplněji..." Hudebník je totiž strašně bezmocný; nic nezmění. Po nějakém čase to celé ztrácí smysl.
Landa byl vždy můj oblíbenec a i když jsem ten jeho proslov napoprvé nepochopil a spíš jen zůstal civět co to tam říká, tak hlavu a patu to má.
Líbí se mi jeho nátura, že si nedělá servítky a prostě to ze sebe vyhodí tak, jak mu to padne na mysl. A takových lidí je málo, kteří si za něčím stojí a nezmění názor podle počasí.
Je mi ale líto, že s muzikou končí, snad se k tomu někdy vrátí, až se za naší republiku nebude muset stydět, což mu já osobně schvaluji. Bohužel.
A trošku úvaha pro ostatní - myslíte, že by jako kandidát na prezidenta v této republice našel dostatek příznivců? Osobně bych řekl, že by se celý národ hodně překvapeně díval na výsledkové listiny... (viz. reakce publika při Slavíkovi, když zmínil slova o komunistech)
Landa se mi vzdycky libil,ale tohle mne neoslovilo.Kdyby si to lepe pripravil a nebyl zbytecne vulgarni,tak by se nad obsahem toho projevu mozna dost lidi zamyslelo.Takhle se podle mne vice lidi zamysli nad nim.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Buď by měl změnit doktora a kdyby to nepomohlo tak snížit dávku. Evidentně toho bere moc.
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
vevis napsal:
Landa se mi vzdycky libil,ale tohle mne neoslovilo.Kdyby si to lepe pripravil a nebyl zbytecne vulgarni,tak by se nad obsahem toho projevu mozna dost lidi zamyslelo.Takhle se podle mne vice lidi zamysli nad nim.
Jenze tou vulgaritou si zajistil, ze se o tom bude mluvit, lidi budou zjistovat co tim myslel a to mu v tom konci prinese penize o kterych mluvi, viz clanek z idnes...
xHackerM napsal:
Landa byl vždy můj oblíbenec a i když jsem ten jeho proslov napoprvé nepochopil a spíš jen zůstal civět co to tam říká, tak hlavu a patu to má.
Líbí se mi jeho nátura, že si nedělá servítky a prostě to ze sebe vyhodí tak, jak mu to padne na mysl. A takových lidí je málo, kteří si za něčím stojí a nezmění názor podle počasí.
Je mi ale líto, že s muzikou končí, snad se k tomu někdy vrátí, až se za naší republiku nebude muset stydět, což mu já osobně schvaluji. Bohužel.
A trošku úvaha pro ostatní - myslíte, že by jako kandidát na prezidenta v této republice našel dostatek příznivců? Osobně bych řekl, že by se celý národ hodně překvapeně díval na výsledkové listiny... (viz. reakce publika při Slavíkovi, když zmínil slova o komunistech)
škoda, že u toho na hlavě neměl tu ,, naši kšiltofku ,,
všude dobře.....doma GSA
vevis napsal:
Kdyby si to lépe připravil a nebyl vulgární,tak to jednak nebude od srdce a hlavně to bude stejně k ničemu.Jak chceš nevulgárně mluvit k bandě pokrytců,zbabělců a zlodějů(čti čechů),aby stejnou bandu nevolili a něco s tím udělali?
Na to,aby se člověk ovládl něco takovýho nekomentovat vulgárně,by musel být snad profesionální diplomat a nebo lhář,protože nenadávat na tohle všechno upřímně nejde.
Nakonec je to všechno stejně k ničemu.Jedni budou říkat,že je borec a druzí nadávat,ale nezmění se nic,takže já jsem rád aspoň za to,že to někdo veřejně řekl a žr ten někdo není jen nějakej vochlasta z hospody,jak je tomu tady zvykem
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Landa nenapsal žádnou píseň, která by se mi nelíbila, dokonce nám i dokonale reprodukuje mého oblíbence K.Kryla. A to, co provedl na jevišti asi vystihuje nejlíp http://www.lidovk...nazory_pef
Je pravda, že by u něho asi tréma neměla být, je zvyklý mluvit k davu, kohouta si nachystal, takže počítal s nějakým projevem, který ale mohl být profesionální. A myslím si, že ví co chce a co se děje..
R1200GS mě fakt baví, je to vácheň