Jasně, já to bral taky jako na doplnění těch tvých fotek, kde je to víc vidět prostorově
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
swat: je to 45cm v nejvyšší poloze měřeno od vršku světla po vršek plexi. Jde to snížit až na 39cm. Takže je tam možné nastavení v rozsahu asi 6cm
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
Chci se zeptat - mám 190cm a hledám nějaký plexi, co mi bude vzduch házet někam nad hlavu. V současnosti tam mám to malý origo, který to hází přímo na helmu. Ale když dám hlavu o něco níž, začne helma chytat něco brutálního (zřejmě asi turbulence), což je výrazně horší než ten vzduch napřímo. Takže otázka je, jestli tohle vysoký TT nebude házet právě ty turbulence na hlavu??? Máte někdo z vás vyšších nějaký zkušenosti?
..jsem zapomnel pripsat, ze mam osmikuli...a ty mozna pises o velkym GS?Kazdopadne pokud to je tak, ze nad 100 je treba se krcit, tak to si rovnou muzu nechat to co mam, protoze tam to do 130-140 zvladam celkem vzprimenej. Nebo existuje něco, co by skutečně bylo super a kompletně to odvedlo veškerej vítr? Jak to tady čtu, tak nejvyšší plexi je asi to wunderliší vario? No hele pěknej guláš
Nezapomel, pises to sem, je to v nazvu vlakna a je tu nekolik fotek a v avataru mas osmikilo . A i ja pochopitelne pisu o tom samym, pruhledny, pevnym TT plexi na 800 - konkretne z mych zkusenosti na Hicksove motorce (sem tam si je ruzne prohazujeme). Jeste jsem si uvedomil, ze on ma navic nizky sedlo, na normal by to teda bylo jeste horsi... Jinak nekdy od lonskyho leta tam dal twalcom vysoky - je podobny touringovymu primo od bmw, jen nema vzperu - a je to pro nase postavy daleko prijemnejsi, i kdyz tohle je zase dost zahnuty a clovek ho ma relativne blizko pred oblicejem, coz je trochu divnej pocit. Ale funguje dobre. Ja bych dal to, nebo zadny, resp. nejaky ultranizky jako z 650 twin, ale nejradeji teda desierto, ktery se da nastavit i na nas, aby fungovalo dobre na cestovani a stahnout na offik .
Upravil morabo dne 19.04.2013 00:10
Maiali nel Fango!
kim napsal:
>morabo- co je to za plexi to twalcom,můžeš sem dát nějakou fotku nebo odkaz?
Prodává ho pardal tak se podivej u něj na eshopu.
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
morabo napsal:
Nezapomel, pises to sem, je to v nazvu vlakna a je tu nekolik fotek a v avataru mas osmikilo . A i ja pochopitelne pisu o tom samym, pruhledny, pevnym TT plexi na 800 - konkretne z mych zkusenosti na Hicksove motorce (sem tam si je ruzne prohazujeme). Jeste jsem si uvedomil, ze on ma navic nizky sedlo, na normal by to teda bylo jeste horsi... Jinak nekdy od lonskyho leta tam dal twalcom vysoky - je podobny touringovymu primo od bmw, jen nema vzperu - a je to pro nase postavy daleko prijemnejsi, i kdyz tohle je zase dost zahnuty a clovek ho ma relativne blizko pred oblicejem, coz je trochu divnej pocit. Ale funguje dobre. Ja bych dal to, nebo zadny, resp. nejaky ultranizky jako z 650 twin, ale nejradeji teda desierto, ktery se da nastavit i na nas, aby fungovalo dobre na cestovani a stahnout na offik .
Nojo, jsem zapomnel, ze jsme ve foru osmikil Ja sedlo normal + 190cm = hlava v oblacich Prosim prosim, desierto je co za vyrobce - origo BMW? Byl by odkaz prosim?
Upravil vaclaff dne 19.04.2013 10:34
morabo napsal:
Nojo, jsem zapomnel, ze jsme ve foru osmikil Ja sedlo normal + 190cm = hlava v oblacich Prosim prosim, desierto je co za vyrobce - origo BMW? Byl by odkaz prosim? A twalcom - u pardala - kdo je pardal? Sorac, jsem tu novy
Desierto je toto: http://shop.toura...-twin.html
Dlouho jsem se rozmejšlel co tam dám, ale nakonec mi vyšlo pouze to desierto.
Mám 186 cm. Fakt to funguje a ještě hezky vypadá. Jen ta cena .....
Upravil Jenys dne 19.04.2013 09:27
kim napsal:
>morabo- co je to za plexi to twalcom,můžeš sem dát nějakou fotku nebo odkaz?
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2