Kolegové starších ročníků co sloužili plných 24 měsíců,přečtite si to tady už fakt končí zdravej rozum v réto republice,každej si jistě pamatujete ulízané politruky na štábu,ted budou dělat radní pro školstsví,to jsme se dočkali po 23 letech demokracie.
Hiksové,Zetorové,Xhackermenové to nečtěte,protože nevíte o čem je reč.
http://web.volny.cz/noviny/pel-mel/clanek/~volny/IDC/232004/
Upravil Bob dne 28.11.2012 15:53
Bob napsal:
Kolegové starších ročníků co sloužili plných 24 měsíců,přečtite si to tady už fakt končí zdravej rozum v réto republice,každej si jistě pamatujete ulízané politruky na štábu,ted budou dělat radní pro školstsví,to jsme se dočkali po 23 letech demokracie.
Hiksové,Zetorové,Xhackermenové to nečtěte,protože nevíte o čem je reč.
http://web.volny....DC/232004/17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
třeba ho Landa zastaví... :-D
každopádně je to síla, ne to že se tam ten člověk dostal, protože na druhou stranu i když je to komunista nemusel ty lidi střílet jak tvrdí, nicméně dělat že nic nebylo by si dovolit neměl...
pokud zase nejsou ty odpovědi zase trošku redakčně upraveny a zkráceny, protože mi to tak připadá že nemůže být tak arogantní jak to z rozhovoru vyplývá pokud je to bez úprav ten člověk tam nemá co dělat!....
co s tím? jít k volbám to už dnes nespraví...
TAKE IT EASY
Politruk, kterého jsme měli ve Střelských Hošticích byl naprosto tupý , téměř nesvéprávný člověk, nedokázal se postarat ani sám o sebe, neuměl ani souvisle mluvit .. Jiní politruci na tom byli asi líp, ale i tak je Bobův odkaz šokující.. asi se konec světa fakt blíží...
Upravil bluesbery dne 28.11.2012 16:09
Lukes:to mě sere nejvíc,pocházím ze záp.čech Tachov školu jsem dělal v Mariánkách pak jsem tam bydlel,bratranec sloužil právě v Aši na Sv.Kříži,za každého zastřeleného narušitele hranice jim politruci na pšm(politické školení mužstva) slibovali 3 dny opuštáku a takovej kripl co to nemohl dělat bez členství Ksč a spolupráce stb bude dělat radního pro mládež a školství???Ted ten debílek si na nic nepamatuje a krmil psy???Politruk byl po veliteli útvaru nejmocnější člověk,který rozhodoval o osudech vojáků a ted si na nic nepamatuje a dělal dozorčího kuchyně,to si dělá z pamětníku vojny jako fakt prdel??Co jim bude asi radit zase psát referáty o KSČ a narušitelích a imperialistech ze západu doufám,že se za pár let ještě někdy do Mnichova podívám,protože tady už se může fakt stát všechno jdu blít velebnosti
Upravil Bob dne 28.11.2012 16:13
Už mi to funguje, v tom původním odkazu chybělo to http jak psal hicks...
Co k tomu dodat? Prostě to chce vydržet asi 100 let než umřou všichni kdo byli s komančema nějak spojení a bude to snad lepší... Podle mě měli hned někdy na začátku devadesátých let přijmout zákon, že všichni kdo byli v KSČ nesmí doživotně pracovat v jakýchkoliv státních funkcích a bylo by. Jenže tenkrát jich asi většina v parlamentu byla přesně z té samé sorty..
Všude mají něco - v Mexiku ve vládě drogový kartely u nás komunistický politruky na úřadech..
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
No po sto letech už tu nebude nikdo, kdo byl s komančema jedna ruka. Mezitím se nám sem na*erou pánové s ručníkem kolem hlavy a fousama až po kolena *pissed*
Upravil geofre dne 28.11.2012 16:25
... BMW I´m lovin it ...
My beloved, My precious, My R1100GS, R1200GS 30 Jähre 2010
Toš to máš tak. Kúpíš cedník, teče. Zalepíš ďúry, necedí
geofre: až tak dramaticky bych to neviděl ale spíš bych se bál že za čas se na úřadech začne zavádět povinná ruština.. A všechno ostatní bude jen čínsky
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
Mno...tak uz mame druheho ve druhem kraji...ted prijde na radu bolsevickej president,pak ministr vnitra a obrany a... kuwa,fakt vam to nic nepripomina?
Politruk mel vzdycky vetsi moc,nez velitel a u PS tuplem...
Petr 11 napsal:
Mno...tak uz mame druheho ve druhem kraji...ted prijde na radu bolsevickej president,pak ministr vnitra a obrany a... kuwa,fakt vam to nic nepripomina?
fakt myslíš? kdy emigruješ? nebo co s tím budeme dělat?
taky se mi to nelíbí neobhajuji komunisty akorát mi není jasné jak z toho ven? vidíš nějakou možnost? volby tady už nic nezmění...
TAKE IT EASY
Petr 11 napsal:
taky se mi to nelíbí neobhajuji komunisty akorát mi není jasné jak z toho ven? vidíš nějakou možnost? volby tady už nic nezmění...
ja nevim, jestli je horsi byvaly politruk na kraji, nez byvaly ministr vnitra (Langer) zivici se vymahanim pohledavek, exekucemi atd.
Driv jsem ODS drsne obhajoval.. ale ja si uz fakt nejsem jistej, co je horsi.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Petr 11 napsal:
nehodlam emigrovat...nejsem zvyklej utikat...co treba zacit kazdej sam u sebe...
"Nebat se a nekrast" a taky nepomlouvat lidi,ktery se nebojej se o sebe postarat a verejne vyhlasit svuj nazor?
Petr 11 napsal:
nehodlam emigrovat...nejsem zvyklej utikat...co treba zacit kazdej sam u sebe...
"Nebat se a nekrast" a taky nepomlouvat lidi,ktery se nebojej se o sebe postarat a verejne vyhlasit svuj nazor?
to dělám a snažím se dodržovat a vidíš přesto je to tak že ve vedení kraje skončí podle toho rozhovoru (pokud není nijak upraven) normální h.ov.a.d.o komunistické....
TAKE IT EASY