Hele.. imho jsi to zatim moc neposral.. mel jsi to myslim dobre podchycene, ale celkem nepochopitelne ty pitomce hajis.. a prijde mi, ze ZBYTECNE se svezes s nima.
Tak co.. v dobre vire jsi objednal, nemas v tom bordel, proc ty tajnosti? nechapu...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Bob napsal:
Hm je to smutnej příběh,je mě líto i organizátora asi to přecenil,ale ta snaha Vám udělat radost se cení.
jj....
17 cm
proč Tebe lynčovat to vůbec Tobe patří velký dík a obdiv jen nechápu proč nenapíšeš včem se to posralo nebo jak to vůbec je právě že za to nemůžeš tak nevím proč takové tajnosti. Takže to padlo nebo to ještě nějak dopadne ? To asi zajímá všechny
proč Tebe lynčovat to vůbec Tobe patří velký dík a obdiv jen nechápu proč nenapíšeš včem se to posralo nebo jak to vůbec je právě že za to nemůžeš tak nevím proč takové tajnosti. Takže to padlo nebo to ještě nějak dopadne ? To asi zajímá všechny
Nějak dopadne, proto jsem nevrátil ještě nikomu peníze.
Jasně, nechápu proč lynčovat xHackerm když to všechno zařídil, tadyk bych spíše šlapnul na tu firmu, ať dá pevné datum dodání klidně až v lednu, ale bude to prostě hotové bez problému a tak jak má být. a pokud ne tka nic čau, a nudělá se to někde jinde...
xHacker mi poslal PM.. je to trochu komplikovanejsi.. dal bych jim jeste par dnu at se pochlapi...
17 cm
Věřte, že na tom dělám denně. Skutečně denně i včera a dneska a to máme víkend. Už i moje trpělivost (a jako že je fakt velká) je na konci a pokud se to příští týden nezlomí, tak to zlomím já. Budu osobně v Brně.
S jinou reklamkou je problém, ale už vím kam bych to šel jinam (zkusit) zadat.
xHackerM napsal:
Věřte, že na tom dělám denně. Skutečně denně i včera a dneska a to máme víkend. Už i moje trpělivost (a jako že je fakt velká) je na konci a pokud se to příští týden nezlomí, tak to zlomím já. Budu osobně v Brně.
S jinou reklamkou je problém, ale už vím kam bych to šel jinam (zkusit) zadat.
jj...
17 cm
Chlapče, chraň bůh , nikdo Tě nechce a nebude lynčovat. Spíše obdiv za ochotu si tuto akci vzít na starost. Ale musíš zde otevřeně napsat kde je to zadupané, a nekonejšit všechny že zboží je na cestě, PPL, strejda a podobně.
Každý si rád počká , ale neoblbovat !!